IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Призивът бе отправен от министрите на правосъдието на Франция, Германия, Нидерландия, Испания, Италия, Люксембург и Белгия.

EURACTIV.BG
    Седем държави от ЕС призоваха своите граж

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ами какво да ти кажа.За България ще се бия ама не и за тази власт.Визирам настоящите политически партии без изключение и българските чорбаджии.За такива няма да се бия по скоро ще се бия срещу тях.За нагли тарикати и измамници никога няма да се бия...Ако ме разбираш правилно това означава че обичам Ридината си но не и държавата...
      Ако е БГ бъде раздадено оръжие, както в Украйна, то ще останат живи само тия БГ политици дето са извън БГ.
      То неслучайно полицията е по-голяма от армията. БГ политиците се пазят от българският народ, а не от чужди държави.
      Last edited by baba_meca; 29.03.2022, 10:15.

Коментар

• prectical, Китай не е държава, той е улица. От едната и страна са кули и най развитата индустрия, а от другата хора които са ужасно бедни.
        D.Y.F-091066

Коментар

• better, в момента изглежда само те имат такива ракети. Те не са балистични, с такава ракета може да се свалят балистични ракети, става за отбрана също. Не са добре нещата никак, няма баланс и има желание за война.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Всичко при Путин започва с твърдението: западните стандарти са неприложими в Русия. Защото всичките идеологии на Запада са тоталитарни, жестоки, материалистични и неморални. Не са за нас – спасибо. Путин не крие, че освен неговия евразийски модел, по душа му е китайският модел. Признава го за по-добър дори от съветския, към който напоследък проявява видимо влечение.

Статята е мн дълга затова няма да я копирам, но другаря алау акбар Путин е лицемер. Той е лицемер и прелюбодеец. Изповядвал християнските ценности... бил набожен...леле леле...затова е оставил жена си и спи с разни гимнастички от които има непризнати деца....строи си дворци и палати... оставя олигарси да окупират бизнеса и сладко сладко да си крадат пари.

Путин не е символ на чистота и доброта или пък сила...дребен комплексар който използва народа си за крепостни селяни, а неговата цел е да трупа неземни богатства и власт...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Сал само те имат

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Идеално, ва́жи!

Приема се.

p.s. Аз и бира не пия, ама няма иконка на по-качествено питие!
                Ок, веднага се коригирам с нещо по-сериозно за тази вечер след 18 че крети пак ще ревне, че не ни е на годините сутрин да се напиваме

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Сладур значи, а? Не те е срам, на твоите години...
                  Що тебе да не те е срам “на твоите години”?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Наздраве! От земята на Дон Кихот. Не е толкова добра като загорката, но става като за руски бартер
                    Идеално, ва́жи!

Приема се.

p.s. Аз и бира не пия, ама няма иконка на по-качествено питие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Отдавна мина времето за сладки приказки, ама виж - една виртуална бира мога да приема!

Наздраве! От земята на Дон Кихот. Не е толкова добра като загорката, но става като за руски бартер

Fruto del trabajo incansable de 7 generaciones de maestros cerveceros surgen nuestras marcas, una gran familia de tipos de cerveza con el sabor de Mahou
                      Last edited by Selena; 29.03.2022, 09:48.

Коментар

Да пази Господ.Човека помоли да пишем честно все пак.Лесно е когато няма заплаха да твърдиш че ще се биеш.
                        Говори от свое име. Пишеш уж анонимно и доста и в политиката и тук,но нямаш знаеш какво...
                        Аз в последните години купувам земя, радвам и се, работя я. Най-добре се чуствам след дни на полето (този уикенд също бях)
                        Земята ми не е наследена,а купена с мерак и труд. Дали пък ще искам руски, турски, сръбски, гръцки ботуш да я гази. Имам ресурса да пренеса семейството си някъде в Европа, но аз оставам. Така разсъждавам сега. Ако се окаже, че мнозинството българи са с окупатора ще бъде кауза пердута.

Украинците се оказа, че имат воля и кураж и затова джуджето затъна. Той очакваше или го бяха подлъгали, че масата ще са предатели и ще ги посрещат с хляб и сол... а сега се чуди как да им открадне морето....и да приключи тази операция, че много животи взе.

Много се надявам тази 'операция' да им излезе през носа на русите и да си седят в територията още поне 50 години.
                        Положителното е, че в настоящата криза ще се видят кои са руските подлоги в България, кои е готов да се продаде за рубли и газ. А промитите мозъци тях не ги виня за съжаление е пълно с дебили, които викат за нещо, което грам идея нямат какво е.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                          Напада ни чужда държава (Русия, Турция, Сърбия, Румъния - няма значение коя).
                          Не е обявена задължителна мобилизация и мъжете имат право да напуснат страната, стига да решат.

Оставете ли да се биете за България (с всички последствия от това) или заминавате със семействата си навън?
                          Моля за честни отговори, най-добре и с две-три думи защо отговора ви е такъв.
                          По-скоро - въпросът според мен би бил:

Добре - оставате, биете се, залавяте чужди войници...... и тогава какво правите?!
                          Дали някой може да гарантира, че ще е съхранил човешкото в себе си и ще спазва разните му там конвенции за военнопленници?!
                          (просто ми хрумна като гледах вчера клипа с украинците как прострелват в краката руснаците)
                          А всеки от вас - ако сте видели да убиват ваши близки ..... можете ли да кажете отсега как ще реагирате, а?

Няма как да се даде отговор така само на база теоретична постановка!

p.s. Аз лично ако видя да са убили мои близки - казвам ви, че здрава кост няма да оставя в него, ако го докопам! Вероятно бих отприщил всичко в себе си.................... и донякъде ги разбирам украинците.
                          Не знам......... но най-добре е да не се стига до там!

Коментар

Ми реалността е по различна/Продължавай с пропагандата на украинската власт
                            Това са факти и могат се проверят за 10мин

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Жените и децата евакуация, а мъжете се бием, който може да носи оръжие. Тук не опира до партийна принадлежност, ориентация про запад или про изток и тн, а до съществуването на държавата ни като свободна такава.
                              Аз лично ще почна от тези, които сътрудничат на окупатора, защото предатели има много. Да пази Господ да не идва тази напаст по нашите земи.
                              Да пази Господ.Човека помоли да пишем честно все пак.Лесно е когато няма заплаха да твърдиш че ще се биеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Жените и децата евакуация, а мъжете се бием, който може да носи оръжие. Тук не опира до партийна принадлежност, ориентация про запад или про изток и тн, а до съществуването на държавата ни като свободна такава.
                                Аз лично ще почна от тези, които сътрудничат на окупатора, защото предатели има много. Да пази Господ да не идва тази напаст по нашите земи.
                                Точно така. Някои "българи" са явно по-малко българи от един арменец.

Коментар

Working...
                                X