satz, кой ги е убил, хората на Пунин или неговите врагове, по скоро вторите трябва да са.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
И какво предлагаш? Да седна да зачакам да ме управлява който първи изгори българското знаме и сложи руското над Парламента?
Като релефа и света станат други - ще го мислим на момента. Тъпите червени кратуни не могат без работещите, то само да се ходи по партийни събрания и да се пишат стихове за славната руска армия няма да е достатъчно.
Една държавичка на света да остане, където кадърния да може да живее добре, там ще отида. Но няма да живея като скот с другите скотове ... имам си верую и да живея просто, за да не умра ... тц, не е за мене. Или се живее достойно, добре, в полза на другите и щастливо, или няма смисъл да се живее.
- 1 like
Коментар
-
Tepxi, че те руснаците и украинците също имат еднакъв език, но това не пречи да си избиват децата едни други. Какъв е смисъла да са отделни държави, освен на едната президент да е Зеленски а на другата Путин..D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И къде ще занесеш подготвеното???Ти осъзнаваш ли какво ти се говори???Релефа ще е друг?Светът ще е друг?
Като релефа и света станат други - ще го мислим на момента. Тъпите червени кратуни не могат без работещите, то само да се ходи по партийни събрания и да се пишат стихове за славната руска армия няма да е достатъчно.
Една държавичка на света да остане, където кадърния да може да живее добре, там ще отида. Но няма да живея като скот с другите скотове ... имам си верую и да живея просто, за да не умра ... тц, не е за мене. Или се живее достойно, добре, в полза на другите и щастливо, или няма смисъл да се живее.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не знам, защо всичко приписвате на Русия. Нали е калпава и немощна, тези неща, не са хапка за нейната уста.
Коментар
-
Аз съм напълно готов.
Само за жилище гледах до последно с идеята да диверсифицирам, но вече и от него се отказах.
Всичко е набито в бързоликвидни активи, част кеш, част злато, част - ДЦК. Мога да се изнеса от страната за по-малко от седмица.
Минах повече от половината си преквалификация съгласно плана и проучването ми какво ще се търси навън.
Документи, дипломи, препоръки - всичко е приготвено и преведено (от каквото е приложимо де, не съм се превеждал дипломата за средно образование).
Имам роднина в Германия, на първо четене ще отида там, ако стане бързо, ако стане плавно - сам ще видя къде ще успея да се установя.
Коментар
-
Цялата работа е заради откритията, това по принцип са хубави и полезни неща човечеството да продължи да се развива и да върви напред оцелявайки. Но винаги първо се използват за докопване до власт, диктат и от там войни и убийства. Най елементарния пример е откриването на термоядрения разпад и направата на бомба първо, която да служи за убиване и чак 10 години по късно реактори за производство на ток.
Сега с тези хиперзвукови ракети..в тях има неща които решават проблема с енергията за в бъдеще, но първо се правят ракети и мисля че руснаците ще ги използват. Американците да ядат, да пият, да си носят новите дрехи..защото няма да е за дълго.D.Y.F-091066
Коментар
-
Аз съм напълно готов.
Само за жилище гледах до последно с идеята да диверсифицирам, но вече и от него се отказах.
Всичко е набито в бързоликвидни активи, част кеш, част злато, част - ДЦК. Мога да се изнеса от страната за по-малко от седмица.
Минах повече от половината си преквалификация съгласно плана и проучването ми какво ще се търси навън.
Документи, дипломи, препоръки - всичко е приготвено и преведено (от каквото е приложимо де, не съм се превеждал дипломата за средно образование).
Имам роднина в Германия, на първо четене ще отида там, ако стане бързо, ако стане плавно - сам ще видя къде ще успея да се установя.
Коментар
-
Някой ще ми обясни ли защо Русия държи да си създава микрорепублички или градове-държави с отделни столици, химн, знамена и правителство за 1-2 млн. души?
Не може ли да си създаде Донбанска Народна Република и да набие вътре ДНР, ЛНР и ХНР? Какви са тия полиси а-ла Елада?
Коментар
-
Верно не знаем глад и мизерия. Нищо де, ще научим. То не може всеки, който не го мързи, работи и е кадърен, да живее добре. То така е скучно.
Ето, ще се върнат старите времена ... изкарал си 5.80 на кандидатстудентския, обаче синчето на партийния секратар има 5.20 и накрая той взима мястото с партийната книжка на татко си. А ти, като завършиш, отиваш по разпределение счетоводител в някое ТПК.
Ще ми работите, за което се преборите ... наглост!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бъзикай се ти бъзикай се ама да не ти замръзне говното като дойде времето..
Коментар
-
Май Слава Севрюкова беше казала българите да се приберат до 2025, че после нямало да могат.
Вероятно ще бъдат разстрелвани на границата като западни шпиони и подлоги на упадъчния гнил капитализъм.
- 1 like
Коментар
-
Голямата драма на вашето поколение е че няма с какво да мислите и не знаете какво е глад и мизерия...Но ще го научите.А тия вицове колко е убаво в ЕС на друго място ги пробутвай
Ето, ще се върнат старите времена ... изкарал си 5.80 на кандидатстудентския, обаче синчето на партийния секратар има 5.20 и накрая той взима мястото с партийната книжка на татко си. А ти, като завършиш, отиваш по разпределение счетоводител в някое ТПК.
Ще ми работите, за което се преборите ... наглост!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар