Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Така мислят повечето българи. Останалите са отпадък на отделителната система.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнениеУжас! Руските войници влезнаха в Украйна без да си направят PCR тест и с цялата си наглост не са носели предпазни маски! Урсула и Байдън им наложиха жестоки санкции. В знак на несъгласие д-р Путин излекува за една нощ цяла Европа от пандемията и остави безработни куп математици и телевизионни коментатори!
А барбароня и Боня трябва да са в потрес - как така не измират от ковид тези въоръжени антиваксъри ??
Бъдете здрави!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Кой пък на теб точно ще иска да ти влиза в дома някой от Монако, Люксембург...., като ти чета приказките май не си си в родината- твоята родина е на изток
Други блестящи аргументи и факти да изложиш?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз съм си в Родината, бе каун! Този съюз ми го нашиха навръз родината. Аз в ЕС не съм влизал! Вкараха ме!
Много ще се изкефя да ти влезе ром в твоя дом и да ти каже ако не ти съвпадат ценностите с моите, ходи другаде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Ходил съм и последно 2019-та бях на място, на което голяма част от персонала беше такъв и меко казано не ми хареса нивто им на работа. Тази година веротно ще имам възможност да почивам навън и да не се питам зашо си хвърлям парите за глупости.Last edited by X_Y; 25.02.2022, 22:40.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ужас! Руските войници влезнаха в Украйна без да си направят PCR тест и с цялата си наглост не са носели предпазни маски! Урсула и Байдън им наложиха жестоки санкции. В знак на несъгласие д-р Путин излекува за една нощ цяла Европа от пандемията и остави безработни куп математици и телевизионни коментатори!
А барбароня и Боня трябва да са в потрес - как така не измират от ковид тези въоръжени антиваксъри ??
Бъдете здрави!Last edited by bbd; 25.02.2022, 21:55.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Flashback to Biden in 2019: “Imagine What Can Happen in Ukraine” if Trump is Reelected (VIDEO)
In 2019, Joe Biden warned of what could happen in Ukraine if Trump were to be reelected.
“Imagine what can happen in Ukraine” if Trump is reelected, Biden said in 2019.
https://twitter.com/KyleMartinsen_/s...ected-video%2F
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ходил ли си последните години по черноморието...по хотелите на по ниски длъжности бачкат бол укри, щот няма кой...
Пък ти ако си харесваш рускини и белоруски - за съм с 2 ръце и за тях, па дори биле те и либералки недоволни от путя
Last edited by X_Y; 25.02.2022, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ходил ли си последните години по черноморието...по хотелите на по ниски длъжности бачкат бол укри, щот няма кой...
Пък ти ако си харесваш рускини и белоруски - за съм с 2 ръце и за тях, па дори биле те и либералки недоволни от путя
- 1 like
Коментар
-
"До матрос 1 клас Христов.
Това ми е призовката от преди няколко дни. Когато отидох, ме попитаха за размер на дрехи, обувки, както и размер за шапка. Като отбелязаха, че ако ме повикат трябва до 2 часа да бъда на сборния пункт който е определен. Стана ми смешно да Ви кажа! Както заявих там, така ще го кажа и тук:
Да сме наясно! Срещу Русия не ме търсете - Ще плувам под вода до Крим ако се наложи и мигрирам от другата страна, но срещу Русия няма да воювам. Има някаква хипотеза, само ако има опасност за сигурността на България и народа ни (което е абсурд).
Това не е наша война бе малоумни дупедавци. Къде сте тръгнали да пикаете срещу вятъра? Като си искате батальон срещу руснаците, защо не се сформирате всичките 240 дупедавци, барабар с родата... Ами ще пращате нас българския народ, да ставаме пушечно месо за кефа на янките!"
С. Христов.
Така мислят повечето българи. Останалите са отпадък на отделителната система.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Аз съм си в Родината, бе каун! Този съюз ми го нашиха навръз родината. Аз в ЕС не съм влизал! Вкараха ме!
Много ще се изкефя да ти влезе ром в твоя дом и да ти каже ако не ти съвпадат ценностите с моите, ходи другаде.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Викаш, добре че изгонихме българите по Европата, че се отвори място за чужд човешки капитал. Не се излагай.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Да, да, да - продължавай да вярваш на украинската пропаганда, както вече писах - свободен си да го правиш. Е, в реалността е леко по-различно, като например погромът над укрите в Херсон.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар