IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аз съм си в Родината, бе каун! Този съюз ми го нашиха навръз родината. Аз в ЕС не съм влизал! Вкараха ме!

Много ще се изкефя да ти влезе ром в твоя дом и да ти каже ако не ти съвпадат ценностите с моите, ходи другаде.
    Айде сега за родината си - мобилизация и отивай да се тепаш с Путя Дезертьорче

Коментар

• Я какво идва от братски Китай

https://m.investor.bg/aziia/336/a/dy...-stoki-346808/

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Така мислят повечето българи. Останалите са отпадък на отделителната система.
        Ето и първите национални предатели лъснаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bbd Разгледай мнение
          Ужас! Руските войници влезнаха в Украйна без да си направят PCR тест и с цялата си наглост не са носели предпазни маски! Урсула и Байдън им наложиха жестоки санкции. В знак на несъгласие д-р Путин излекува за една нощ цяла Европа от пандемията и остави безработни куп математици и телевизионни коментатори!
          А барбароня и Боня трябва да са в потрес - как така не измират от ковид тези въоръжени антиваксъри ??

Бъдете здрави!
          Нямат време за ковид, убиват си ги с куршуми и снаряди Затуй са там, туй и намериха - сега в чувал и обратно в Масква!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Кой пък на теб точно ще иска да ти влиза в дома някой от Монако, Люксембург...., като ти чета приказките май не си си в родината- твоята родина е на изток
            Абе, каун, Монако дори не е член на ЕС.

Други блестящи аргументи и факти да изложиш?

Коментар

Аз съм си в Родината, бе каун! Този съюз ми го нашиха навръз родината. Аз в ЕС не съм влизал! Вкараха ме!

Много ще се изкефя да ти влезе ром в твоя дом и да ти каже ако не ти съвпадат ценностите с моите, ходи другаде.
              Кой пък на теб точно ще иска да ти влиза в дома някой от Монако, Люксембург...., като ти чета приказките май не си си в родината- твоята родина е на изток

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Ходил съм и последно 2019-та бях на място, на което голяма част от персонала беше такъв и меко казано не ми хареса нивто им на работа. Тази година веротно ще имам възможност да почивам навън и да не се питам зашо си хвърлям парите за глупости.
                В Украйна има истински села, оттам са горките хора. Истински села означава такива, дето са на над 100 километра от истински град. Мизерията е пълна, по-зле са дори отколкото у нас. Въпреки това украинците генетично си носят съветското и не стават за обслужващ персонал. Дори, когато са принудени да лазят за жълти стотинки по нашето черноморие, имат една горделивост, която не можеш пречупи.
                Last edited by X_Y; 25.02.2022, 22:40.

Коментар

• Ужас! Руските войници влезнаха в Украйна без да си направят PCR тест и с цялата си наглост не са носели предпазни маски! Урсула и Байдън им наложиха жестоки санкции. В знак на несъгласие д-р Путин излекува за една нощ цяла Европа от пандемията и остави безработни куп математици и телевизионни коментатори!
                  А барбароня и Боня трябва да са в потрес - как така не измират от ковид тези въоръжени антиваксъри ??

Бъдете здрави!
                  Last edited by bbd; 25.02.2022, 21:55.

Коментар

• Flashback to Biden in 2019: “Imagine What Can Happen in Ukraine” if Trump is Reelected (VIDEO)

In 2019, Joe Biden warned of what could happen in Ukraine if Trump were to be reelected.

“Imagine what can happen in Ukraine” if Trump is reelected, Biden said in 2019.

https://twitter.com/KyleMartinsen_/s...ected-video%2F

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ходил ли си последните години по черноморието...по хотелите на по ниски длъжности бачкат бол укри, щот няма кой...
                      Пък ти ако си харесваш рускини и белоруски - за съм с 2 ръце и за тях, па дори биле те и либералки недоволни от путя
                      Ходил съм и последно 2019-та бях на място, на което голяма част от персонала беше такъв и меко казано не ми хареса нивото им на работа. Тази година вероятно ще имам възможност да почивам навън и да не се питам защо си хвърлям парите за глупости.

Last edited by X_Y; 25.02.2022, 22:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ходил ли си последните години по черноморието...по хотелите на по ниски длъжности бачкат бол укри, щот няма кой...
                        Пък ти ако си харесваш рускини и белоруски - за съм с 2 ръце и за тях, па дори биле те и либералки недоволни от путя
                        Няма кой, щото не знаеш какво издевателство е. А е издевателство, защото все отнякъде намират роби и не им пука. Половин България ходи без зъби, ти искаш да внесеш нови клетници, които да се конкурират с местните клетници. Бахта в глобалиста.

Коментар

• "До матрос 1 клас Христов.
                          Това ми е призовката от преди няколко дни. Когато отидох, ме попитаха за размер на дрехи, обувки, както и размер за шапка. Като отбелязаха, че ако ме повикат трябва до 2 часа да бъда на сборния пункт който е определен. Стана ми смешно да Ви кажа! Както заявих там, така ще го кажа и тук:
                          Да сме наясно! Срещу Русия не ме търсете - Ще плувам под вода до Крим ако се наложи и мигрирам от другата страна, но срещу Русия няма да воювам. Има някаква хипотеза, само ако има опасност за сигурността на България и народа ни (което е абсурд).
                          Това не е наша война бе малоумни дупедавци. Къде сте тръгнали да пикаете срещу вятъра? Като си искате батальон срещу руснаците, защо не се сформирате всичките 240 дупедавци, барабар с родата... Ами ще пращате нас българския народ, да ставаме пушечно месо за кефа на янките!"
                          С. Христов.

Така мислят повечето българи. Останалите са отпадък на отделителната система.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Те нещата натам отиват. После, обаче, към кого ще апелира да го спасява?

Коментар

Викаш, добре че изгонихме българите по Европата, че се отвори място за чужд човешки капитал. Не се излагай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Да, да, да - продължавай да вярваш на украинската пропаганда, както вече писах - свободен си да го правиш. Е, в реалността е леко по-различно, като например погромът над укрите в Херсон.
                                Flanker , този официалната му служба е трол. Държавна служба. За това получава заплата от държавата. Нека да ти каже какво работи и къде.

Коментар

Working...
                                X