SKP, ще ги спират доставките на ядреното гориво, журналистите си ги измислят тези неща. Нямало да ги спрат..вярвай им.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКак да искат, като голяма част от пленените руснаци са на по 18-19 г. наборници? Но имаше един клип, качен преди дни. След като са издебнали в засада руска колона и са я подпалили, украинците се гаврят с последния останал жив и тежко ранен руснак, който пълзи в калта и му викат:
- Бляд, пълзи към своите, че скоро те ще метнат Град тук! - и му се смеят.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3891593[/ATTACH]
https://www.thesun.co.uk/
Но само с краварски опорки, си захранен. Толкова ви е капацитета, на центаджийте.
- 1 like
Коментар
-
Въпреки санкциите, САЩ няма да се откажат от руския уран...
https://www.dunavmost.com/novini/vsy...-na-ruski-uran
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКак да искат, като голяма част от пленените руснаци са на по 18-19 г. наборници? Но имаше един клип, качен преди дни. След като са издебнали в засада руска колона и са я подпалили, украинците се гаврят с последния останал жив и тежко ранен руснак, който пълзи в калта и му викат:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеThe Sun разказа невероятната история на един британец, който решил да се бие на страната на Украйна и едва не бил убил от военнослужещите на същата тази страна.
Бившият военен медик, който е бил два пъти в Ирак, отлетял за Украйна миналия месец. Още на първия ден 33-годишният Джейсън Хейг попаднал под обстрела на руските военно-космически сили близо до летище Гостомел. Той се скрил в гората, където по-късно бил открит и заловен от представители на украинската Служба за безопасност, които го взели за руски шпионин.
По време на разпита, продължил 3 часа, британецът бил бит, но след като украинците проверили телефона му, го освободили.
„Един от охранителите ме удряше по главата. След това дойде друг човек и от униформата му разбрах, че е от елитно подразделение. Продължиха да ми крещят на руски, но аз им казах, че съм англичанин.
Удариха ме около осем или девет пъти. Имах доста сериозно сътресение на мозъка и кървях много", казва Хейг.
След като бил освободен, без да губи време, Хейг решил да се прибере у дома. Той се присъединил към хилядите бежанци във влаковете за Лвов, след това избягал до полската граница и взел влак за Варшава. Оттам отлетял за родината си и пристигнал у дома миналия петък.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Jay Gould, целта е да се обезценят дълговете, Китай е мотора на това нещо и не го устройва да се провали. Там всичко се надуло до пръсване, ако дълговете останат те не могат да излязат от това блато никога при положение че и външни пазари така и така няма. На нас може да ни изглежда че са добре и продават много, но за тях е различно защото с това което изкарват не може да се изплатят парите които могат да се изтеглят от там. Огромно количество пари се наляха там. В същата ситуация е била и Германия, когато започват да водят войни и са си правили сметката военната им индустрия да оправи това нещо, като и вдигнат оборотите. Нищо ново под слънцето. А Русия е само замесена, забъркана.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНа клиповете с плененни украинци обаче се вижда обратното - няма бити, мъчени, твърдят, че са добре. Имам чувството, че голяма част от обикновените руски войници не искат тая война и не се бият. Такова масово изоставяне на техника не се е срещало сигурно от Втората световна война.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
На клиповете с плененни украинци обаче се вижда обратното - няма бити, мъчени, твърдят, че са добре. Имам чувството, че голяма част от обикновените руски войници не искат тая война и не се бият. Такова масово изоставяне на техника не се е срещало сигурно от Втората световна война.
П.П. Руснаците не искат, да се бият с украински войски и мирни граждани. Те са там, да трепят неонацисти, и да осигурят буферна зона.Last edited by SKP; 12.03.2022, 22:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа мен ми направи впечатление отношението на украинците към руските войници. За тях те не са дори противник, а кОрв1, простит7тки, предатели, отрепки, боклук, изменници, продажници и всякакви такива. Нападението над Украйна, го примат за предателство! За тях да ги нападат руснаци е все едно брат да опитва да им забие нож, затова от ден на ден ги жалят все по-малко и освирепяват.
https://www.youtube.com/channel/UCXT...-ZgOG7_dNqgPhA
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа мен ми направи впечатление отношението на украинците към руските войници. За тях те не дори противник, а кОрв1, простит7тки, предатели, отрепки, боклук, изменници, продажници и всякакви такива. Нападението над Украйна, го примат не дори са агресия, а за предателство! За тях да ги нападат руснаци е все едно брат да опитва да им забие нож, затова от ден на ден ги жалят все по-малко и освирепяват.
- 1 like
Коментар
-
The Sun разказа невероятната история на един британец, който решил да се бие на страната на Украйна и едва не бил убил от военнослужещите на същата тази страна.
Бившият военен медик, който е бил два пъти в Ирак, отлетял за Украйна миналия месец. Още на първия ден 33-годишният Джейсън Хейг попаднал под обстрела на руските военно-космически сили близо до летище Гостомел. Той се скрил в гората, където по-късно бил открит и заловен от представители на украинската Служба за безопасност, които го взели за руски шпионин.
По време на разпита, продължил 3 часа, британецът бил бит, но след като украинците проверили телефона му, го освободили.
„Един от охранителите ме удряше по главата. След това дойде друг човек и от униформата му разбрах, че е от елитно подразделение. Продължиха да ми крещят на руски, но аз им казах, че съм англичанин.
Удариха ме около осем или девет пъти. Имах доста сериозно сътресение на мозъка и кървях много", казва Хейг.
След като бил освободен, без да губи време, Хейг решил да се прибере у дома. Той се присъединил към хилядите бежанци във влаковете за Лвов, след това избягал до полската граница и взел влак за Варшава. Оттам отлетял за родината си и пристигнал у дома миналия петък.
Коментар
Коментар