Първоначално изпратено от deiveli
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv
Както виждаш не си баннат. Според мен трябваше, защото призоваваш към насилие. Ама то сайтът е на издръжка от "правилната" страна и затова едва ли ще те споходи виртуално правосъдие. Физическото правосъдие е по-вероятно да ти дойде на гости.
Не вярвам да ги хванат. Най-много някои местен военен престъпник от Мариупул или Харков да докопат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе го направи, защото си мислеше, че ще катализира разпад и овладяване на Украина без бой. А стана точно обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ама ти гледай при теб да не дойдат,че си много лесен за намиране. И не си в Русия !
И недей да дезинформираш.Аз съм против войната и насилието.
- 4 Харесвания
Коментар
-
В Харков явно се водят улични боеве, но изглежда руснаците имат превес. Преди около 1/2 час е публикувано съобщение от името на ВСУ, че търсят частни коли за мобилните си групи. Техните се били изпотрошили:
Цитат
А тепер дуже серйозно та важливо. В нас з'являється проблема. Виходять зі строю автівки мобільних груп ЗСУ яки нищать техніку з протитанкових засобів. Ці групи не дають взяти Харків в кільце. Автівки банально тупо ламаються. Треба транспорт. Зараз військовий стан, вояки можуть забирати. Але маю надію, що знайдуться люди які дадуть свої авто добровільно. Бо як зайдуть росіяни, все одно заберуть. А в нас є добрі шанси зупинити навалу. Дякую всім
Пишіть в особисті, в месенжерах, телефонуйте 093879936
Бажано Таблетки або мікроавтобуси 4х4 з високим кліренсом
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеvКакто виждаш не си баннат. Според мен трябваше, защото призоваваш към насилие. Ама то сайтът е на издръжка от "правилната" страна и затова едва ли ще те споходи виртуално правосъдие. Физическото правосъдиее по-вероятно да ти дойде на гости.
И недей да дезинформираш.Аз съм против войната и насилието.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Пак сме от страната на булката. Като в 1-ва и 2-ра световна война. 3 път дано ни уврат овреме главите и да си направим САМИ преврат и да изгоним чуждите поклонници. ама то хааарвард, козяк, мустафа. На някаква кюрдка да се кланяме !?!?!?!
Коментар
-
national power, ще им помогне България, но нали виждате какво е положението при нас, и ние сме ударени от пандемията и едва ли може нещо да се отдели. Храна да се изпрати - да, това е правилно и хуманно, но от патрони едва ли имат нужда още. Ток нямали също, ти си по тази част - можете ли да им пратите ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Що сефте??? Кое му е сефтето?
Абсолютно всяка голяма война сме заедно с Германия и срещу Русия. Все на страната на Европейската "цивилизация". Всеки път сме под чужда власт, когато това става - я немец е начело, я канадец. И после я национална катастрофа, я народен съд.
Само човек, който не е учил в българско училище може да види в този елементарен римейк някакво "сефте".Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Путин 2014 г трябваше да направи това което прави сега
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе го направи, защото си мислеше, че ще катализира разпад и овладяване на Украина без бой. А стана точно обратното.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не го направи, защото си мислеше, че ще катализира разпад и овладяване на Украина без бой. А стана точно обратното.
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПутин 2014 г трябваше да направи това което прави сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Наистина ли вярваш, че в маке форумите няма аналогични снимки. Това означава, че ти и аз сме фашисти, така ли?
Но да се върнем на въпроса - ако постовете тук представляват твоите идеи и разбирани, то определено си нацист (а не фашист). Доста убеден при това.
- 1 like
Коментар
Коментар