Първоначално изпратено от Flanker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеСвета вече е друг. Русия и Турция ще направят здрав съюз и вече всичко интересно ще става на изток. За съжаление стааара ейропа ще гние в дълбока морална и икономическа криза. За съжаление и ние сме в кочината.
Ебаси интересното ще е, като гледам само забрани и хора по арестите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Силно подцени колко болен мозък е Путин. Нищо не са му спретнали. Каквото сам си направи, никой не може да му го направи
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОще не мога да повярвам как се реши Путин на тая война, толкова елементарно да му щракнат капана американците, точно това искаха.
Все едно ние да нападнем Македония..пълна безсмислица.
Единственото ми донякъде обяснение е че се е полакомил за земите на изток от днепър и одеския санджак...ма и то не ми изглежда достатъчно.
Дори и да бе спечелил за няколко дена категорично военно - пак щеше да е в луз луз ситуация, сега вече е същото ама на квадратен куб по безкрайност
А след войната Украйна дори и формално неутрална със сигурност ще бъде най милитаризираната държава в европа, в това съм 100% сигурен.
Неутралните държави обикновено са най-милитаризирани. Виж например Швейцария.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА след войната Украйна дори и формално неутрална със сигурност ще бъде най милитаризираната държава в европа, в това съм 100% сигурен.
Не ми се обяснява на дълго, ама да те питам защо Швейцария има такава армия? Армия трабва не за да се бием, а за да не се налага да се бием. Инак, както сега мислиш, че някой бил приятелски настроен и щял да ни пази, така утре може и да не е. Много неща, които преди 10 години бяха немислими се случиха и няма гаранция, че няма да се случат още по-немислими неща, особено ако сме за̀спи. Не само ние, де.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
И за къв са ни обаче...сърбите надали пак ще ни нападнат, а срещу ядерний фугас полза йок, де се вика по комшийски.
И друго с оглед на горното ме притеснява - че има индикации че ще ни натиснат да идват янкита тука скоро. И си ставаме отвсякъде мишена.
А е напълно безсмислено поемане на такъв риск, при положение че граничим с най силната натовска армия в европа и няма нужда дори и да ги молим като зеления за помощ ако някой ни атакува, само щракване с пръсти и са тук.
- 1 like
Коментар
-
Ой, ой, ой....... що такой!......
"Отстъпката за нефт "Уралс"в Европа за първи път в историята надхвърли 28 долара за барел! Това се случи на търговете в края на миналата седмица. На борсата в Ротердам цената на "Уралс" на 11 март е била $82,46 за барел (докато "брент" се е търгувал за близо $111.
И това горното го пише ТАСС !!
Демек - руски петрол има...... дискаунти има...... ама купувачи НЕМААА...... и пАрЕ немааа......
Льошо таварищ, льошо....
Другарю Си, памагииии....Last edited by Julius_BG; 15.03.2022, 22:43.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
На никой няма да липсваш ако хванеш влака за москва или истамбул
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Руснаците в Сибир!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Изолация, от кого? САЩ и ЕС.
Азия, Ю.Америка и Африка, нямат такива намерения.
П.П. Между другото, очаквам силна реакция на руснаците, срещу Швейцария, ако продължат да се правят на евроЕйци. Може, вече да им отнемат статута на неутрални. А това си е сериозно, вече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеСвета вече е друг. Русия и Турция ще направят здрав съюз и вече всичко интересно ще става на изток. За съжаление стааара ейропа ще гние в дълбока морална и икономическа криза. За съжаление и ние сме в кочината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Защо да не се разпадат? По-добре да се разпаднат. Но както споменах, тази територия се състои от накъм 24 републики, и нито една от тях не се казва русия. Тоест, за руснаците няма място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Колко па да е тва жИлязУ? Досега Орикса са изброили доказано 217 руски танка, от които 96 цели-целенички. Другите слагай средно по 45 т и ходи да търсиш доменна пещ да топи броневата стомана. Иначе, да ти кажа, че хич не ми се иска да продължваме с бетонирането, щото в тоя град нема място, в което да има две улици на кръст с нормален асфалт, тротоари и осветление. За димът през зимата и прахоляка (в момента насипна кал) през лятото, да не говорим!
Коментар
-
Китайците ви биха шута и сега с турците плечу к плечом?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Само разрушените от днес танкове, които публикува @petrg5s са ни достатъчни да бетонираме и поляните между Младостите и Горубляне.
Това не е желязна руда с мизерно съдържание на желязо, която има нужда от скъпа и допълнителна обработка. Това са танкове. Топиш и те ти винкел.
Коментар
-
И все пак руснаците леко са изненадали западните разузнавания - ма и те не са като едно време.
https://www.nytimes.com/2022/03/14/u...ons-decoy.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Това и други "санкции" от подобен род не можете ли да сханете, че не работят в ничия полза? Ако е срещу политици и олигарси е едно, но с това се радикализира и насочва към режима голяма част от руския народ и русофилите извън Русия, които хора иначе са разколебани и вътрешно не одобряват войната. И аз съм много против режима в Москва и сегашните им действия, но т.нар. Запад, при все лицемерните приказки за мир, очевидно целенасочено работи за изостряне и задълбочаване на конфликта.
Докато не усетят болката от изолацията и не станат съпричастни със срама, който трябва да изпитват - няма да има милион на площада.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТоя конвой в по-голямата си част се състои от камиони от снабдяването. Понеже са заседнали и няма мърдане, ни напред, ни назад, цялата им войска на север е блокирана защото няма кой да снабдява. Тези камиони трябва всеки ден да правят по един курс до Русия и обратно, за да има нормално снабдяване с храна, гориво и амуниции.
Съответно северните дивизии като нямат нито храна, нито гориво, нито боеприпаси няма как и да водят война като хората. А без гориво се налага и да зарязват техниката.
Това е втората в света армия
Коментар
Коментар