Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Като не им трябва кво търсят там - на Укракинска земя?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Така ни подреди предателя Горбачов......Нека вовеки името му бъде проклето.......
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз съм капиталист.И винаги съм бил капиталист....
Капиталист с комунистическа закалка и слаб правопис. Перфектен микс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Руснаците са си виновни !!!
Така е. Генералите трябва да си бачкат дистанционно от в къщи, или от бункера на Путьо. Кво се правят на мъже?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеАмериканското разузнаване помогна за убийството на множество руски генерали в Украйна
Миналия месец министърът на отбраната Лойд Дж. Остин направо призна за целите на политиката на САЩ в Украйна: „ние искаме да видим Русия отслабена до степен, че не може да направи нещата, които направи при нахлуването в Украйна“. Той също така се опита да подчертае пред американската общественост по време на интервю, че САЩ не водят „прокси война“.
Въпреки това, неназовани висши американски служители в бомбен доклад на New York Times заявиха, че споделянето на разузнавателна информация с украинците е помогнало за премахването на някои от приблизително 12-те руски генерали, загинали на фронтовата линия след нахлуването на 24 февруари, което е удивително голям брой като се има предвид рядкостта във всяка война на смърт сред най-високите офицерски звания (и като се има предвид, че войната продължава малко повече от два месеца в този момент).
Споделянето на разузнавателна информация, което по-рано беше смътно признато, че се случва от президента Байдън, е част от широко разширената роля на САЩ в конфликта, като пътят се проправя от безпрецедентни по размер пакети от военна помощ и оръжия.
Според ограничените подробности за разузнавателните данни, предоставени на украинците, The New York Times съобщава, че „САЩ са се фокусирали върху предоставянето на местоположението и други подробности за мобилния щаб на руските военни, които често се преместват“. Освен това „украинските служители са комбинирали тази географска информация със собственото си разузнаване – включително прихванати комуникации, които предупреждават украинските военни за присъствието на висши руски офицери – за извършване на артилерийски удари и други атаки, при които са убити руски офицери“.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Кът те гледам кви глупости ръсиш сигурно няма кво да ядеш, правел пари. От грандове имате нужда вие - дрътите комуняги, понеже умирате от глад.Виждал съм и са ми минали много през ръцете такива.........Плямпала...Аз съм капиталист.И винаги съм бил капиталист.....Но на черното бяло не мога да кажа.........
- 3 Харесвания
Коментар
-
Американското разузнаване помогна за убийството на множество руски генерали в Украйна
Миналия месец министърът на отбраната Лойд Дж. Остин направо призна за целите на политиката на САЩ в Украйна: „ние искаме да видим Русия отслабена до степен, че не може да направи нещата, които направи при нахлуването в Украйна“. Той също така се опита да подчертае пред американската общественост по време на интервю, че САЩ не водят „прокси война“.
Въпреки това, неназовани висши американски служители в бомбен доклад на New York Times заявиха, че споделянето на разузнавателна информация с украинците е помогнало за премахването на някои от приблизително 12-те руски генерали, загинали на фронтовата линия след нахлуването на 24 февруари, което е удивително голям брой като се има предвид рядкостта във всяка война на смърт сред най-високите офицерски звания (и като се има предвид, че войната продължава малко повече от два месеца в този момент).
Споделянето на разузнавателна информация, което по-рано беше смътно признато, че се случва от президента Байдън, е част от широко разширената роля на САЩ в конфликта, като пътят се проправя от безпрецедентни по размер пакети от военна помощ и оръжия.
Според ограничените подробности за разузнавателните данни, предоставени на украинците, The New York Times съобщава, че „САЩ са се фокусирали върху предоставянето на местоположението и други подробности за мобилния щаб на руските военни, които често се преместват“. Освен това „украинските служители са комбинирали тази географска информация със собственото си разузнаване – включително прихванати комуникации, които предупреждават украинските военни за присъствието на висши руски офицери – за извършване на артилерийски удари и други атаки, при които са убити руски офицери“.
- 1 like
Коментар
-
better, няма искане, получаваш толкова и по принцип какво искаш, да напуснеш ама все не става. Стопляш ли ?D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Така произвеждаше, че 89-та не можехме вече да си обслужваме дълга и България изпадна в национална катстрофа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
80% от това, което го призвеждаше икономиката на НРБ, изключая оръжието, боеприпасите за него и продуктите на химическата и фармацевтичната ни индустрия, БЕШЕ НЕКОНСУРЕНТНОСПОСОБНО, ИЗВЪН СИВ! Да се чете, НЕ СТАВАШЕ ЗА НИЩО!
Коментар
-
Hermes73, не 1.30 беше, после стигна 1.7 и дойде 89-та. Чак тогава вече 3 и стигна 18 и там стигна 3000 и след няколко дни падна на 1800 - 1700.D.Y.F-091066
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Преди 89-та година имахме държава която произвеждаше........
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Стига с тъз 89 бре...умря, свърши, конец. Няма да се върне тва, набийте си го червените глави. Вече трябва да се учи и бачка, за драскане по форуми пари не се дават!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар