If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
иска ми се да не е така, но и аз мисля, че джуджето няма да кандиса с Крим в процес на преговори за 15г, че и ЛНР и ДНР автономни (изолирани си бяха и преди).
Вземат ли морето на Украйна ще и отрежат единия крак. За мен джуджака иска морето.
По-скоро и двата. С Николаев обаче няма как да стане, защото от юг е река. Одеса е силно укрепена, та може би и затова се твърди, че тече изтегляне от други места и нарастване на усилията в Донбас, където пък е основната част от полевата армия на Украйна. Ето ти и украинското мнение по темата.
Российские оккупанты осуществляют отвод отдельных подразделений с территории Киевской и Черниговской областей.
Днес около Иркутск е забелязана влакова композиция със самоходни оръдия да пътува на запад...
Инак Путин има много, много по-големи амбиции от морето. Морето за него са трохи, но на първо време и това ще свърши работа. Добре че армията му е толкова смехотворна.
иска ми се да не е така, но и аз мисля, че джуджето няма да кандиса с Крим в процес на преговори за 15г, че и ЛНР и ДНР автономни (изолирани си бяха и преди).
Вземат ли морето на Украйна ще и отрежат единия крак. За мен джуджака иска морето.
Апропо, Геращенко твърди, че руските предложения са димки, докато се готвят и прегрупират. Силно се надявам да не е прав и тази война да свърши.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Дали е директен или индиректен надник или просто когнитивен дисонанс, трудно е да се каже във всеки конкретен случай. Все пак това е идеология, която е увлякла маса народ и много от тях са овце без да имат лична материална изгода.
О, ти и психолог ли си станал? Нищо, продължавай с писането на глупости, докато ти го позволява модерацията.
Апропо, Геращенко твърди, че руските предложения са димки, докато се готвят и прегрупират. Силно се надявам да не е прав и тази война да свърши.
Дали е директен или индиректен надник или просто когнитивен дисонанс, трудно е да се каже във всеки конкретен случай. Все пак това е идеология, която е увлякла маса народ и много от тях са овце без да имат лична материална изгода.
"Комсомолска правда" в русия го потвърдиха .Над 10000 убити ,Америка също го потвърди .Украйна също.Явно за теб и останалата русофилската сг** истината е такава за каквато ви дават надника
Докато се джавкате събитията се придвижват напред: Русия спира атаката към Киев
Украйна се отказва от плановете си да си върне Крим и Донбас по военен път, предлага 15 г. преговори
29 Март 2022
Обновена
13 391
Поредният кръг от преговорите между Русия и Украйна стартира тази сутрин в двореца Долмабахче край Босфора и след над 3 часови разговори завършиха към 14 ч.
Русия ще направи крачки по деескалацията на конфликта, казаха руските преговарящи и в същото време военното министерство на Москва обяви, че Русия е решила кардинално да съкрати бойните действия към Киев и Чернигов. "Това не означава прекратяване на работата на нашите военни в контролираните територии, става дума за съкращаване на състава на настъпателната операция", уточни военният министър Шойгу.
Според CNN, позовавайки се на високопоставени източници от администрацията на САЩ, руските батальонни тактически групи вече са напуснали някои райони, съседни на украинската столица. Американското разузнаване описвало това като "голяма стратегическа промяна".
"Първата ни победа е пренасянето на преговорите от Беларус в Турция. Ние виждаме Турция като една от гаранциите за сигурност за Украйна", заявиха от украинската делегация след преговорите. "Знаем, че световната система за сигурност е пропукана. Нашето предложение е за нова система от гаранции за сигурност за Украйна. Това е нов тип международен договор", обясниха украинците и подчертаха, че очакват гаранциите на САЩ, Франция, Турция, Германия, Канада, Полша, Израел. “Това е системата, върху която искаме да изградим ново бъдеще за Украйна”, категорични са пратениците на Киев.
Украйна няма да членува в НАТО и няма да разполага чужди военни бази на своя територия.
Поредният кръг от преговорите между Русия и Украйна стартира тази сутрин в двореца Долмабахче край Босфора и след над 3 часови разговори завършиха към 14 ч. Русия ще направи крачки по деескалацията на конфликта, казаха руските преговарящи и в същото време военното министерство на Москва обяви, че Русия е решила кардинално да съкрати бойните действия към Киев и Чернигов. "Това
А, ето, вашият човек го каза. Тука съм напълно съгласен с Фланкер. За първи път. Е, освен случаите, в които казва "не!" и после повтаря същото, което съм казал със свои думички
Пак си се объркал и то сериозно. Няма как да те преповтарям, все пак не съм фантаст. Това обаче е нормално за теб и чисто и просто мога да го приема с усмивка.
"Комсомолска правда" в русия го потвърдиха .Над 10000 убити ,Америка също го потвърди .Украйна също.Явно за теб и останалата русофилската сг** истината е такава за каквато ви дават надника
А, ето, вашият човек го каза. Тука съм напълно съгласен с Фланкер. За първи път. Е, освен случаите, в които казва "не!" и после повтаря същото, което съм казал със свои думички
Числата ти са силно завишени и най-вероятно в резултат на четене на украински пропагандни източници. Лошо няма - всеки има право да вярва в каквото си поиска, а за останалите, както неведнъж съм писал, си има лоста и орикс.
Считано от 24.02.2022г., насам, думите: "Русия", "руско", "руснак", "руски гражданин", "Руска федерация", Въоръжени сили на Руска федерация", "гражданин на Руската федерация", "русофил", са мръсни, нецензурни думи! Сами си го направиха това рашките!
Коментар