Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗаконопроектът, одобрен в четвъртък с 86 срещу 11 гласа в Сената, предвижда $ 20 млрд. универсална военна помощ, която се очаква да финансира трансфера на модерни оръжейни системи, като системи за противовъздушна отбрана Patriot и артилерия с далечни разстояния.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ако фактурите са в евро/долар, то сделката в рубли ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАлександър Ходаковски: Когато "Азовците" започнаха да се предават се оказа, че са повече от нас!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеhttps://www.reuters.com/markets/euro...es-2022-05-20/
Хайде продължавайте да се пънете и да се дерете ...
- 1 like
Коментар
-
https://www.reuters.com/markets/euro...es-2022-05-20/
Хайде продължавайте да се пънете и да се дерете ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Да, наистина, каква проява на милост... Живяха си украинците до 24.02 и изведнъж започнаха да се самобомбардират от Донбас до Лвов, градовете им започнаха да се саморазрушават, даже направо самозаличават, а населението им да се самоубива ... и всичкото това по милостивата воля на Кремъл, които ги оставил незаличени. Струва ми се някой хора гледат в едни извънредно криви огледала, за да оправдават подобни морално деградиращи мисли.
"Живяха си, украинците" , но и преди 24.02.се "самоубиваха".
Че те така се "самоубиват" много по света, ама вие не рИвете за всеки "самоубиващ се" по всяко време?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ние бяхме съюзник с Германия от 1941г.......
СССР обявили ли са война на България без да сме ги нападали и без да сме късали дип.отношения с тях?
писанията ви стават логични единствено, ако Русия ви е РОД и РОДИНА. Не се мъчете да пишете на български...Last edited by satz; 21.05.2022, 12:00.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Имали сме посолство в СССР по време на цялата война.
влизаме в Оста, когато Германия и СССР са съюзници. БКП видни хитлеристи межпрочем(гуглете соболевата акция)
Дефакто и деюре СССР ни обявяват война както сме им съюзник... точно както сега с Украйна
един единствен министър е виновния това да стане възможно. Същия е награден с техен медал..... дали ще си спомните скоро за българи получили медали от путлер
нЕкси обаче имам чувството, че всичко това го знаете
Искаха ли германия да пращаме войски да воюват СРЕЩУ Русия (СССР)? Пратихме ли?
Русия ни обяви война на 5-6 септември - ние пукнахме ли и ЕДНА ПУШКА. Напротив "завзеха" окупираха както искате го наречете за 3 дена.
Станахме съюзник с Русия след 8-9 септемврийския преврат.
Русия чрез подставеното правителство поиска България да участва в разгромението на фашистка германия.
Участва ли България и българския ВОЙНИК и народ във разгромяването на "вчерашния" съюзник?
ОООООО ДАААААА - повече от 400 000. Сега можем ли да направим армия от 400х - не дълбоко се съмнявам ами твърдя че е НЕВЪЗМОЖНО.
Едно време дядо ми дето не е виждал пушка а само чобанска гега е участвал. Минава 3 дневно обучение и според него НИКОГА НЕ Е СТРЕЛЯЛ и въпреки това е участвал и е ходил чак до ДРАВА ....
И ГОСПОД МЪЛЧИ.
А ДЕДИТЕ ВИ - щото и те са участвали се въртят в гроба. А може би има и още живи, които могат да ви кажат.
АЗ НИКОГА НЕ БИХ СЕ ОТРЕКЪЛ ОТ РОД И РОДИНА, да плюя на гроба на дядовците ми (и 2-мата са участвали) ....
Вие като сте се отрекли от РОД И РОДИНА сте БЕЗРОДНИЦИ. Това за мен са по долна измет от магистралка ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
многоходовочка брат, путлервсехпереи.ал
" в Харькове если не 100, то 99% населения просто ненавидят россиян. россиян, а не только путина. Спросите любого жителя Харькова, кто их бомбит. Это люди, которые еще три месяца назад считались если не более или менее дружественным народом"
Не ищите логики или мотивации в поведении путлера. Потому что логика и мотивация присущи умному человеку, привыкшему думать, обдумывать свои действия. Пытаясь что-нибудь сделать, такой человек продумывает свои действия. В действиях путлеристах ни логики, ни мотивов нет. Это, вероятно, первая война, в которой сам факт убийства является мотивом. Не захват территории или каких-либо помещений, месторождений полезных ископаемых. Нет, само уничтожение населения – это и есть непосредственный мотив и обстрелы в частности! Не ищите других мотивов, их нет.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз купувам. Унипер купува, Ени купува... Никар до Св. Седмочисленици купува и даже продава. Други въпроси?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКрайна НЕкомпетентност: Барутът (димният) се орави с калиева селитра, а не с амониева , т.к. последната, е по-неактивен окислител и е хигроскопична. А това, щом ти си нарекъл "тъп", трябва да му го броим комплимент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнениеНие сме били ПРОТИВНИЦИ на СССР във Втората Световна Война .... и ПОБЕДЕНИ .. Можели са да ни изравнят със земята ... Могат да направят това и в Украйна , но не го правят .
влизаме в Оста, когато Германия и СССР са съюзници. БКП видни хитлеристи межпрочем(гуглете соболевата акция)
Дефакто и деюре СССР ни обявяват война както сме им съюзник... точно както сега с Украйна
един единствен министър е виновния това да стане възможно. Същия е награден с техен медал..... дали ще си спомните скоро за българи получили медали от путлер
нЕкси обаче имам чувството, че всичко това го знаете
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар