Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Блокирани са профилите на министерства, журналисти и хора от културата, подкрепящи инвазията
PLOSHTADSLAVEIKOV.COM
Ютюб изтри над 70 хил. видеа с руска пропаганда за войната в Украйна
Над 70 хил. ви
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеmikomikov не бягай и ти по тъча като в-тин, отоговори ни ако обичаш! Защо никога не си ходил в Русия?
Твоите безсмислени въпроси ме карат да мисля, че си духът на моя баща, светла му памет!
Ще ти повторя, щом за няколкото часа от снощи си забравил. Записвай си: НЕ си ти човекът, който ще ми държи сметка къде и по какви причини НЕ ходя на екскурзии. Нали го написах разбираемо?
Метафорично: все едно аз да ти се бъркам и да ти държа сметка - защо си се татуирал с пречупен кръст. Какво си татуирал върху себе си НЕ ме интересува, както и теб НЕ те интересува къде ходя или НЕ ходя, щом НЕ ползвам твои средства за това.
"Логиката" ти, с която ме свързваш с Путин също е несъстоятелна. Същата е "логиката" на съфорумката Селена, която ме нарече "товарищ" (уж на майтап, колкото да разлае кучетата)..., както и ухажорчето й, с което най-после нсмерихТЕ допирна точка тук. Получаваме потвърждение на сентенцията: "Които си приличат - се привличат!"Лошо няма!
..........
Истината е следната: чета всякакви източници на информация.и създавам мненията си, като добавям и преките ми впечатления от контакти с украинците, които контакти датират от преди повече от 10 години.
Тия украинци, които много добре познавам - НЕ са ония, срещу които воюва Путин.
(не очаквам да запаметиш написаното тук, затова.при всеки следващ твой въпрос ще ти го пействам отново тук, за да може да го осмислиш по-добре - ще ти помагам, аз съм търпелив и разбиращ състоянието ти)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
От Паркинсон май не се мре много бързо. За рака на гърлото виж Вежди Рашидов! Да ти изглежда на умрял? Е имаме и обратния пример с Велко Кънев. Но там докторите в Германия, които направиха последен опит да го спасят, казаха че са ги потърсили много,
късно. Та човека от МИ 6, даже и да е прав, няма защо да храни големи надежди за скорошната кончина на ВВП, ами да се хваща на работа по специаноста си, а не да се прави на доктор..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Не се притеснявай. Много българи взимат къравави рубли за да пратят децата и себе си на Запад. То кака Корни от село Крушовица, лидер на БСП и тя го прави открито отдавна.Last edited by better; 23.05.2022, 11:25.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да обобщя:
V tin- преди 29 год.
Pyramid - преди 29 год.
mikomikov - НИКОГА
Чакам включване от другите "Русофили" (ади по-смело, обещавам, че списъчето няма да отиде при Митрофанова)
https://kolevn38.blog.bg/politika/20...-u-nas.1640291
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПаркинсон +рак на гърлото .Според бивш шеф на МИ6 ,а със сигурност тоя знае много повече от руските във форума,другаря путин е пътник
https://videos.dailymail.co.uk/previ...0221886595.mp4
https://www.dailymail.co.uk/news/art...GFD6Uvk3Xvbk5y 7SkOO0uLeo9tLYrPe_VK5rKIf2nHhCcdbA&fs=e&s=cl
късно. Та човека от МИ 6, даже и да е прав, няма защо да храни големи надежди за скорошната кончина на ВВП, ами да се хваща на работа по специаноста си, а не да се прави на доктор..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Откъде този интерес у човек, регистрирал се миналата година във форума?
Защо според теб трябва да съм ходил в Русия, за да пиша в темата?
А ти кога за последно си ходил в Украйна?
.................
За да ти отговоря, в Украйна съм ходил повече от 5 пъти. Имам достатъчно познати там, които НЕ са си татуирали пречупен кръст.
В Русия не съм бил. Има дестинации, които ме привличат повече. Оказва се, че страните, които ме привличат плащат руския газ, въпреки ембаргото!
Какво ме съветваш? Да не ходя в страните, които купуват руски газ, ли? Няма да те послушам! ЩЕ ходя, където поискам и когато поискам, защото имам възможност да правя това и имам принос в тая страна, за да мога да излизам.
Живея в България и съм българофил, независимо КОЙ управлява България, т.е. - нямаш основание - ТИ да ми избираш страна, в която аз да живея. Аз също не те пращам да живееш някъде. Изборът ти е личен и не зависи от това, как тълкуваш събитията около себе си, а още по-малко зависи от това, дали се отъждествяваш или самият ти притежаваш татуировка с пречупен кръст!
Самият ти не би отишъл в САЩ, защото те купуват руски газ, нали?
Достатъчно пълно отговорих на въпроса ти. Не мисля да водя дискусия с теб, но ако нещо не ти е ясно, периодично може да се връщаш, за да си препрочиташ тоя мой отговор.
Със здраве!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАве няма ли поне един ватник да каже, че е ходил в Русия (не СССР) ?
V tin- преди 29 год.
Pyramid - преди 29 год.
mikomikov - НИКОГА
Чакам включване от другите "Русофили" (ади по-смело, обещавам, че списъчето няма да отиде при Митрофанова)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
През 1993-та, що?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАве няма ли поне един ватник да каже, че е ходил в Русия (не СССР) ?
Руски Пион-и са дали фира, артилерията постепенно им изчезва, танковете и те, месото и то нещо други неща аплодира на концерт на Шевчук...
е да се пробват да му отговорят на въпросите https://www.youtube.com/watch?v=Dit7y-VuX6g
на бг ватници ще трябва да разчита путлер, ама като гледам deiveli от 7-ми обкръжава СевернодонецкПутлер унищожава тъпите и безумните си крепостни, дано докопа и нашите тук.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар