IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

    въпроса е какво се случва със запада и какъв филм ни прожектират и защо …..
    Ма Запада успя да насъска целият свят.Са иде яка инфлация и кой е виновен Путин?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

      Защо чак днес ги нарича така, защо не ги нарича така преди 15, 20, 30 ... години?
      Има ли значение, щом действа?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

        Бе има и по зле, моли се само след него някой като бат Жири (де от месеци именува Нюйорк за радиоактивна пепел ) да не докопа копчетата, че мам си джейс.

        Иначе точно сега когато Питин вижда ясно че губи войната почва да става опасен и в акт на отмъщение нямайки какво да губи като нищо може да реши да изравни земята най малко на 1 град от рода на Киев, Лвов....и без ЯО.
        Тия силни предупреждения на руснаците всички цивилни да напуснат Киев не ми създават особен комфорт
        Войната не я губи.
        Губи общественото мнение. Пропагандната машина на запад е несравнимо по-силна!
        Русите още не са пуснали тежките оръжия.
        Мъчат се с леки да няма жертви.
        Last edited by deiveli; 28.02.2022, 21:24.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение

          Браво! Благодаря за връзката към филма. Ясен, точен и безпристрастен поглед на случващото се в Украйна. Добре документиран погром и зверства в Одеса от 2014 през погледа на майка, загубила сина си. Добре отразен преврат в Киев с участието на украински нацисти. Марионетно правителство, което си затваря очите и не само не възпрепятства, ами и насърчава развитието на украинските нацисти. И аз се чудя на Путин как ги е търпял досега.
          въпроса е какво се случва със запада и какъв филм ни прожектират и защо …..

          Коментар


          • Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
            https://www.youtube.com/watch?v=yVlQ5obBsGE
            това е за всички зомбита , какво се е случвало в украйна от 2014 , незнам как путя до сега е търпял. филма е на френски журналист от 2016 г ако не бъркам .
            Браво! Благодаря за връзката към филма. Ясен, точен и безпристрастен поглед на случващото се в Украйна. Добре документиран погром и зверства в Одеса от 2014 през погледа на майка, загубила сина си. Добре отразен преврат в Киев с участието на украински нацисти. Марионетно правителство, което си затваря очите и не само не възпрепятства, ами и насърчава развитието на украинските нацисти. И аз се чудя на Путин как ги е търпял досега.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
              - Защо Путин нарича Украйна нацистка държава?
              - Очевидно е защо Путин нарича Украйна нацистка държава. Днешната власт в Украйна е в ръцете на хора, които виждат украински национален герой в лицето на Степан Бандера. Той е сътрудничал в периода 1944-1945 г. на Абвера и е подготвял диверсионни групи. Работел е в полза на нацистите. На 9 април 2010 г. Степан Бандера е удостоен посмъртно за Герой на Украйна. Герой на днешна Украйна е и Роман Шухевич, причастен към масови убийства на евреи и поляци. Той е служил във въоръжени подразделения на Третия райх и е бил зам.-командир на специалното подразделение „Нахтигел“. Поляците и руснаците ненавиждат Бандера и Шухевич. Как да наричаме държава, в която национални герои са Бандера и Шухевич, а техните последователи маршируват по улиците на Киев с военна униформа, на която са поставени знаци на СС германските войски и развяват знамена с нацистки пречупени кръстове? Това украинско правителство 8 години изтребва с оръдия и минохвъргачки собственото си население в Донбас.

              - Има ли Путин личен мотив да си връща на Украйна?
              - В действията на Владимир Путин няма лични мотиви. Той търси националния интерес на Русия. Путин е президент на държава с глобален геополитически код и се движи от руската национална стратегия. Украйна е само елемент от геополитическия пъзел, който руският държавен глава подрежда. Съвременните западни анализатори не разбират Русия. Ако я разбираха, щяха да знаят, че Русия гледа на Украйна като нещо свое, за което ще се бие. Винаги е било така, това не е от днес. Обясненията на западняците за поведението и намеренията на Путин са трогателно наивни, те са изцяло в рамките на познатата ни либерална когнитивна матрица. Те не разбират манталитета на руснаците. Още по-малко могат да разшифроват плановете и конкретните тактически ходове на руския президент. Той е офицер от руското разузнаване. И може да бъде разбран само от негови колеги като Бърнс, шефа на ЦРУ, който посети преди няколко месеца Москва. Руският президент се срещна и разговаря с него, но не прие Виктория Нюланд. Путин е абсолютно предсказуем и в същото време непредсказуем. Звучи парадоксално, но е така. Путин винаги казва какво ще направи, но никой не знае кога, къде и по какъв начин.

              - Как ще се отрази конфликтът върху България?
              - Към днешна дата няма опасност от военна гледна точка за нашата страна. Нещата могат рязко да се променят, ако на наша територия приемем тежки въоръжения, които имат за цел обекти на територията на Русия. Ако дислоцираме атомно оръжие в нашите военни бази, рискуваме при един широкомащабен конфликт между САЩ и Руската федерация да изчезнем като народ. България ще бъде тежко поразена от икономическата криза, която се надига като цунами в Европа. Пред очите ни се издига отново „желязна завеса“ между Изтока и Запада. Разкъсват се хоризонтални промишлени вериги в света. Глобалната либерална икономика се разпада. Създават се мегарегиони с оформяща се самостоятелна икономика и финансова система. Основните икономически двигатели на западния свят в лицето на САЩ и Германия забавят обороти. Промишлената инфлация в САЩ е около 25%. Тя рефлектира директно върху цените на потребителските стоки. Предстои масово обедняване на планетарното население. България не прави изключение. Повечето българи вече усетиха негативната тенденция. Замяната на руския тръбопроводен природен газ с американски втечнен газ ще повлече покачване на всички потребителски стоки у нас. Това ще провокира социално напрежение и протести. Първите крачки на новото правителство във вътрешната и външна политика определено бяха доста непохватни. Ситуацията у нас ще се влоши, ако тръгнем по пътя на Литва, Латвия и Естония и започнем да търгуваме с русофобия в евроатлантическата общност. Икономическото състояние на Прибалтика е учебно помагало какво следва от усилията в тази посока.

              - Путин заговори за несиметрични на санкциите действия, какви биха могли да са те?
              - Ние свикнахме, че само САЩ и ЕС могат да налагат санкции. Наивно е да се счита, че Русия не притежава технологии, от които е зависим колективния Запад. Например, технологии за получаване на титан, който се ползва в съвременните самолети. И американци и европейци ползват руски титан в своето самолетостроене. Една значителна част от конструкторските бюра на самолетите „Боинг“ са в Русия. Русия има ключови инвестиции в някои чувствителни отрасли, например в компания „Ербъс“ различни държави имат участие, 18% са собственост на Франция, а 5% на руската държава. Британците затвориха своето въздушно пространство за руски самолети. Руснаците реагираха реципрочно. Полетът Лондон-Токио, заобикаляйки руското въздушно пространство, става 30% по-скъп. Това е тежък финансов удар върху стойността на самолетните билети и цената на карго полетите. И други държави затвориха или се канят да затворят своето въздушно пространство за руски самолети. Някой правил ли е сметка каква е стойността на всички западни активи в Русия? Несиметрично действие на Русия е да спре доставките на енергийни суровини за Европа. Но това е крайна мярка и не ми се иска да считам, че може да се стигне до там.

              - Как оценявате санкциите срещу Русия приети от европейските лидери в четвъртък вечерта?
              - Тези санкции ще ликвидират офшорната руска аристокрация, която е ненавиждана от обикновените руснаци. Да, ще затруднят Русия, но ще засегнат много силно и без това разклатената европейска икономика. Въобще трябва да сме наясно, че икономическите санкции, които се налагат основно по искане на САЩ, ще оформят една голяма „фактура“, която европейците ще трябва да платят. Руснаците и американците в някакъв момент ще се договорят, но Европа ще е понесла всички загуби. И то след икономическия удар, който светът получи от пандемията. Имам усещането, че европейските лидери нямат рецептори да усетят, че Европа загива. Тя е само придатък на американската глобална политика.
              Защо чак днес ги нарича така, защо не ги нарича така преди 15, 20, 30 ... години?
              М.... . ш..... ..й.о!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

                Защо така реши? Аз лично приветствам замразяването на активите на руските чиновници и олигарси - така няма да могат да влагат в скъпи имоти, яхти и какво ли още не откраднатото. Ако им ги вземат пък най-добре - крадене и навеждане, вместо развитие на собствената си държава и накрая бам. Демокрация и свободен пазар в действие.
                Ми то едни крадци да вземат от други крадци.Накрая руснаците ще запрягнат наистина и ще стигнат на Атлантическият океан.Не е като да не са го правили.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

                  Вече на всички стана ясно,че ка-Путин с ядрено оръжие е като маймуна с граната
                  Бе има и по зле, моли се само след него някой като бат Жири (де от месеци именува Нюйорк за радиоактивна пепел ) да не докопа копчетата, че мам си джейс.

                  Иначе точно сега когато Питин вижда ясно че губи войната почва да става опасен и в акт на отмъщение нямайки какво да губи като нищо може да реши да изравни земята най малко на 1 град от рода на Киев, Лвов....и без ЯО.
                  Тия силни предупреждения на руснаците всички цивилни да напуснат Киев не ми създават особен комфорт

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                    Да агент е ама се замисли какво говори..и сериозно се замисли дали това е възможно да се случи...

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
                      https://www.youtube.com/watch?v=yVlQ5obBsGE
                      това е за всички зомбита , какво се е случвало в украйна от 2014 , незнам как путя до сега е търпял. филма е на френски журналист от 2016 г ако не бъркам .
                      Жестоката истина!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

                        Това в момента е единственото, което може да направи, но това не значи, че трябва да се навеждаме на всеки луд с картечница, веднъж вече светът го направи и последиците бяха катастрофални
                        Не става въпрос да се навеждаме.Става въпрос за друго нещо.На ръководството на НАТО трябва да се обясни че българският народ не мрази нито руският нито украинкият.Да им се набие в кухите кратуни че ние сме ги покръстили дали сме и вяра и букви а те са ни освободили...Правилната позиция на България е да излезе като духовен лидер и да каже на целият свят.Ние ги покръстихме ние им дадохме азбуката това са наши братя и украинци и руснаци.Техните войници са загинали за нашата свобода и да помолим да се спрат...Да помолим на Трети март на нашият Празник да спрат войната.И да заявим че всеки който потърси помощ да знае че идва при братята си...Ние можем да помогнем като ги приемем с лекарства с грижа с настаняване.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                          Боян Чуков, анализатор, пред „Труд“: Русия ще действа безкомпромисно


                          И като какъв се явява анал лизатор?
                          Бивш агент на ДС и КГБ, ама там бивши няма, от мафията се излиза само по един начин

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

                            Това в момента е единственото, което може да направи, но това не значи, че трябва да се навеждаме на всеки луд с картечница, веднъж вече светът го направи и последиците бяха катастрофални
                            в оня случай, светът не трябваше да му пречи да доведе докрай работата със синовете соломонови и ромови.
                            препоръка е

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                              Шегуваш се, нали? Кога на руските господари им е пукало за живота на робите?
                              Я ти ми кажи на Американските и Западните господари кога им е пукало за робите.Ти живееш в някаква самозаблуда набита ти в главата от пропагандата по телевизора

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                                Той като ти го стовари в главата друга песен ще запееш
                                Това в момента е единственото, което може да направи, но това не значи, че трябва да се навеждаме на всеки луд с картечница, веднъж вече светът го направи и последиците бяха катастрофални

                                Коментар

                                Working...
                                X