IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin

    Измамник сус
    г-н волгин що се нервиш?
    гру най добре да те изтеглят в масква
    не мислиш ли?

    Коментар




    • Мотивация.

      Click image for larger version

Name:	zasechina.jpg
Views:	2
Size:	59.4 КБ
ID:	3859733

      Коментар


      • Икономиката в кочината

        Last edited by fon; 22.01.2022, 00:10.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

          В белите държави си нямат русофили от Дряново, женени за рускини, приватизирали каквото могат заради червения си род. Тоя тук ни обяснява ту какво било в белите държави, ту в руската кочина. Хайде спри се на едното, аман от русофили с раздвоение и разтроение на личността.
          каша им е в кортекса на 99% от русляфилите-радвай се че не си като тях

          Коментар


          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

            Да тя затова сега Чечечния е независима ............ нале ???
            иди с един бидон вазелин УБДЕНИ сме че ще Ви хареса на русофилите

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Реват ли реват мурзилките, а това е музика за ушите

              ТЕПЪРВА ще фърлят къчове

              Коментар


              • Реват ли реват мурзилките, а това е музика за ушите

                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Пол Крейг Робъртс: Русия е последната останала християнска страна

                  Коледа, която празнувахме наскоро, като повод да се замислим защо Западът заличава националната си памет

                  Авторът, Пол Крейг Робъртс, има докторска степен по икономика и е бил заместник-секретар на Министерството на финансите на САЩ по икономическа политика в администрацията на Роналд Рейгън. Работил е като редактор и колумнист за Wall Street Journal, Businessweek и Scripps Howard News Service. По това време той беше автор на редовна колона във Washington Times. Автор е на множество книги по най-големите проблеми на нашето време.



                  На пресконференция в края на годината руският президент Путин каза, че жената е жена, а мъжът мъж, и изрази увереност, че религиозните деноминации в Руската федерация ще имат моралната сила да се противопоставят на нахлуването на корумпирани и изродени Западните ценности. .

                  Уви, в западния свят няма такива морални основи. Западът се е откъснал от миналото си и се колебае да приеме, че може да оцелее, като възпита младите си хора в неверие в самия Запад. Целта на западното образование е да обезцени западната младеж и да ги отчужди от западната култура. Затова безгрижните семейства си плащат данъците за това образование.

                  Всяка година в коледната си рубрика отбелязвам, че гласовете, които ни свързват с миналото, се демонизират и изтриват, оставяйки ни в страна без основа. Освен това Холивуд, телевизията, медиите, интернет и образователните системи на всички нива и във всеки щат работят открито или тайно, за да пренапишат историята на западната култура като дело на белия расизъм, което трябва да бъде премахнато.

                  Целта на държавните училища е да се превърнат в предприятие за промиване на мозъци на децата, за да ги накарат да се чувстват виновни за цвета на кожата си и да вдъхнат самочувствието на децата BIPOC (Black, Indigenous and People of Color – чернокожи, коренно население и цветнокожи) . Родителите протестират, но идеологическите антиучилищни съвети ги игнорират.

                  С други думи, това, което образованието прави в западния свят, унищожава белите етнически групи и издига имигрантските нашественици.

                  Западното образование вече роди поколение, което няма представа кои са. „Западната цивилизация трябва да си отиде“ беше студентският лозунг в американските университети през 60-те години. В продължение на десетилетия малцина възпитаници на тези образователни институции са чели дума от Шекспир. Всъщност нивото им на английски е толкова ниско, че не могат да го прочетат. Литературните и художествени метафори, използвани за предаване на определен смисъл, са непознати за тях. Класическата литература на западната цивилизация, която разкрива истинските проблеми на живота, е заменена от оплакванията и хленченето на малцинството.

                  Всъщност образователните системи произвеждат неграмотни варвари. Най-умните днес са най-глупавите от всички. Това са безмозъчни чуда, които правят полицейски контролни устройства и роботика, а всичко това е необходимо за дигиталната революция.

                  Целта на дигиталната революция е да лиши човешкия живот от независимост, цел и смисъл. Дори не ни пускат да шофираме. Поверителността не е само изчезваща стойност; и това е дума, чието значение е неразбираемо за всички, освен за много старите.

                  Джордж Сантаяна каза, че „тези, които не могат да си спомнят миналото, са обречени да го повторят“. Дори не му хрумна, че скоро ще се появят хора, дори цели държави без минало.

                  Европейските градове, оцелели от масовите бомбардировки срещу тях от британци и американци по време на Втората световна война, имат своите древни сгради, катедрали и тесни улички, които напомнят на хората за миналото им. Но не и за американците. В Съединените щати всичко се променя постоянно. Кварталите се рушат и се появяват отново като нещо друго.

                  Живея в стар квартал на Флорида, който беше очарователно, тихо и красиво място преди няколко години. Днес почти всяка къща е съборена, а парцелите са разделени и преустроени. Навсякъде се появиха масови търговски лизингове, в които могат да се настанят от 20 до 30 души, въпреки че има забрана за това „зониране“. Жива общност с история е станала жертва на външни лица, спекуланти с недвижими имоти и предприемачи и сега е обитавана от летовници, 20 или повече пъти повече от предишното население.

                  Ако човек, живял тук преди 10 години, се върне днес, той няма да познае тези места. Домът му вече не съществува. Къщите на съседите му вече не съществуват. Вече няма какво да си спомня.

                  Това се случва с цели градове. Израснах в Атланта, Джорджия, но днес не мога да се ориентирам в този град. Всички значими забележителности са изчезнали.

                  Сега градовете премахват паметниците, които олицетворяват паметта, имената на улиците, които олицетворяват паметта, имената на училищата, които олицетворяват паметта, за да пречистят всичко това, внушавайки, че това е расисткото минало.

                  Когато губернаторът на Вирджиния заповяда разрушаването и унищожаването на статуята на Робърт Лий (главнокомандващ на Конфедеративната армия и един от най-известните американски военни лидери на 19-ти век), видяхме повече от успеха на критичните расови теория за деменция за промиване на мозък. губернатор на Вирджиния, в щатския законодателен орган на Вирджиния и в медиите на Вирджиния, но и споразумение за изтриване на паметта. Американците се превърнаха в нация без минало.

                  Всички западни нации вече не съществуват. Нациите стават държави без граници, стига да има само ограничено ограничение на притока на народи с чужди езици, култури и поведение. Всички западни нации са една Вавилонска кула. В Европа религиозният живот се среща само сред ислямистките имигрантски нашественици. И навсякъде се строят джамии. Често питам кога за последен път е построена християнска църква в Европа или Великобритания.

                  Дори най-известната християнска катедрала в Европа, Нотр Дам, се възстановява като мултикултурно светилище с улично изкуство и стенописи на съвременното изкуство, които използват осветление за създаване на „емоционални пространства“ вместо изповедни в средновековната цялост на тази християнска катедрала. Всъщност Нотр Дам и следователно християнството са били подложени на вандализъм и фалшифициране и папата изглежда го е подписал.

                  И така, какво е Западът, когато Западът съществува без нации, без християнство и без минало?

                  Той е нищо. И това започват да виждат и руснаците, и китайците.

                  Всяко велико семейство и всяка велика цивилизация имат своите корени в греха и престъпността. Това, което западният свят е забравил, е, че има своите корени в постиженията – морални, художествени, културни, икономически, политически. Не трябва да забравяме, че човекът е паднало същество. Има добри и зли, които се борят за душата му. Християнството даде на безсилните глас, способен да се противопостави на гласа на грубата сила. Именно този глас, съчетан с материални интереси, доведе до създаването на правителство, отговорно пред тези, които го избраха, което само по себе си беше подчинено на върховенството на закона.

                  Днес върховенството на закона изчезва. Конституцията на САЩ е разкъсана на парчета. Всички се превърнаха в тиранични диктатори. Не само президенти, канцлери и министър-председатели, но и работодатели, училищни настоятелства, университетски администрации, кметове, губернатори, авиокомпании, ресторанти и спортни организации издават заповеди, които нарушават законите на Нюрнберг, установени от Съединените щати за трибунали, които съдят за световни военни престъпления в света Втора война. война. Сега правителството на Вашингтон отказва да се подчини на собственото си творение и вярва, че печалбите и контролът на Big Pharma върху гражданите и вероятно техните по-тъмни цели са по-важни от върховенството на закона.

                  „Масмедиите, тези кучета пазители“ на демокрацията мълчат за това престъпление, но крещят за престъпния дневен ред. С други думи, днес няма честна медия, която да търси отговорност от правителството, за да не прави каквото си иска. И това е определението за тирания.

                  (Превод за “Труд” – Павел Павлов)
                  Пол Робъртс дето искал и руско гражданство написал ода.. поне да беше по умерена можеше и някой да е вземе насериозно... Това което е написал за нотр дам показва и психическото му състояние...
                  ​​​​​

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
                    Никой не вярва на глупостите на Пол Крейг Робъртс, защото хората разбраха, че е напълно ненормален. Преди години в руската преса съобщиха, че този ненормалник искал да стане руски гражданин.

                    Смятам, че властите в Русия искат да присъединят към Русия още части от Украйна, но страшно много ги е страх от НАТО.
                    С Вениш ли ти промиха беззащитното мозъче?

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
                      Никой не вярва на глупостите на Пол Крейг Робъртс, защото хората разбраха, че е напълно ненормален. Преди години в руската преса съобщиха, че този ненормалник искал да стане руски гражданин.

                      Смятам, че властите в Русия искат да присъединят към Русия още части от Украйна, но страшно много ги е страх от НАТО.
                      хахахахха
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                        +1 Така е, даже си прави рождени дни Кадиров с вип гости, филмови звезди, певци, отделно ферарита, бентлита.....и т.н , като им дава милиони хонорар за да присъстват. А обикновенния руснак затяга колана за да плаща масрафа.
                        Глупости на търкалета , Кадиров е президент на автономна република Чечения в състава на Русия ........може да си прави партита и да си кани когото иска.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Никой не вярва на глупостите на Пол Крейг Робъртс, защото хората разбраха, че е напълно ненормален. Преди години в руската преса съобщиха, че този ненормалник искал да стане руски гражданин.

                          Смятам, че властите в Русия искат да присъединят към Русия още части от Украйна, но страшно много ги е страх от НАТО.

                          Коментар


                          • v_tin, няма да има война, защото истината е че те граници нямат и си джиткат от 3 десетилетия. Спират те някакви бандити с пушки по пътя и ти казват че трябва да платиш нещо, иначе ще те ограбят..тези бандити граница ли поставят според теб ? Може би са борци за национален суверинитет ?
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                              Да. Нещо повече - русия плаща васален данък на Кадиров.
                              +1 Така е, даже си прави рождени дни Кадиров с вип гости, филмови звезди, певци, отделно ферарита, бентлита.....и т.н , като им дава милиони хонорар за да присъстват. А обикновенния руснак затяга колана за да плаща масрафа.

                              Коментар


                              • Пол Крейг Робъртс: Русия е последната останала християнска страна

                                Коледа, която празнувахме наскоро, като повод да се замислим защо Западът заличава националната си памет

                                Авторът, Пол Крейг Робъртс, има докторска степен по икономика и е бил заместник-секретар на Министерството на финансите на САЩ по икономическа политика в администрацията на Роналд Рейгън. Работил е като редактор и колумнист за Wall Street Journal, Businessweek и Scripps Howard News Service. По това време той беше автор на редовна колона във Washington Times. Автор е на множество книги по най-големите проблеми на нашето време.



                                На пресконференция в края на годината руският президент Путин каза, че жената е жена, а мъжът мъж, и изрази увереност, че религиозните деноминации в Руската федерация ще имат моралната сила да се противопоставят на нахлуването на корумпирани и изродени Западните ценности. .

                                Уви, в западния свят няма такива морални основи. Западът се е откъснал от миналото си и се колебае да приеме, че може да оцелее, като възпита младите си хора в неверие в самия Запад. Целта на западното образование е да обезцени западната младеж и да ги отчужди от западната култура. Затова безгрижните семейства си плащат данъците за това образование.

                                Всяка година в коледната си рубрика отбелязвам, че гласовете, които ни свързват с миналото, се демонизират и изтриват, оставяйки ни в страна без основа. Освен това Холивуд, телевизията, медиите, интернет и образователните системи на всички нива и във всеки щат работят открито или тайно, за да пренапишат историята на западната култура като дело на белия расизъм, което трябва да бъде премахнато.

                                Целта на държавните училища е да се превърнат в предприятие за промиване на мозъци на децата, за да ги накарат да се чувстват виновни за цвета на кожата си и да вдъхнат самочувствието на децата BIPOC (Black, Indigenous and People of Color – чернокожи, коренно население и цветнокожи) . Родителите протестират, но идеологическите антиучилищни съвети ги игнорират.

                                С други думи, това, което образованието прави в западния свят, унищожава белите етнически групи и издига имигрантските нашественици.

                                Западното образование вече роди поколение, което няма представа кои са. „Западната цивилизация трябва да си отиде“ беше студентският лозунг в американските университети през 60-те години. В продължение на десетилетия малцина възпитаници на тези образователни институции са чели дума от Шекспир. Всъщност нивото им на английски е толкова ниско, че не могат да го прочетат. Литературните и художествени метафори, използвани за предаване на определен смисъл, са непознати за тях. Класическата литература на западната цивилизация, която разкрива истинските проблеми на живота, е заменена от оплакванията и хленченето на малцинството.

                                Всъщност образователните системи произвеждат неграмотни варвари. Най-умните днес са най-глупавите от всички. Това са безмозъчни чуда, които правят полицейски контролни устройства и роботика, а всичко това е необходимо за дигиталната революция.

                                Целта на дигиталната революция е да лиши човешкия живот от независимост, цел и смисъл. Дори не ни пускат да шофираме. Поверителността не е само изчезваща стойност; и това е дума, чието значение е неразбираемо за всички, освен за много старите.

                                Джордж Сантаяна каза, че „тези, които не могат да си спомнят миналото, са обречени да го повторят“. Дори не му хрумна, че скоро ще се появят хора, дори цели държави без минало.

                                Европейските градове, оцелели от масовите бомбардировки срещу тях от британци и американци по време на Втората световна война, имат своите древни сгради, катедрали и тесни улички, които напомнят на хората за миналото им. Но не и за американците. В Съединените щати всичко се променя постоянно. Кварталите се рушат и се появяват отново като нещо друго.

                                Живея в стар квартал на Флорида, който беше очарователно, тихо и красиво място преди няколко години. Днес почти всяка къща е съборена, а парцелите са разделени и преустроени. Навсякъде се появиха масови търговски лизингове, в които могат да се настанят от 20 до 30 души, въпреки че има забрана за това „зониране“. Жива общност с история е станала жертва на външни лица, спекуланти с недвижими имоти и предприемачи и сега е обитавана от летовници, 20 или повече пъти повече от предишното население.

                                Ако човек, живял тук преди 10 години, се върне днес, той няма да познае тези места. Домът му вече не съществува. Къщите на съседите му вече не съществуват. Вече няма какво да си спомня.

                                Това се случва с цели градове. Израснах в Атланта, Джорджия, но днес не мога да се ориентирам в този град. Всички значими забележителности са изчезнали.

                                Сега градовете премахват паметниците, които олицетворяват паметта, имената на улиците, които олицетворяват паметта, имената на училищата, които олицетворяват паметта, за да пречистят всичко това, внушавайки, че това е расисткото минало.

                                Когато губернаторът на Вирджиния заповяда разрушаването и унищожаването на статуята на Робърт Лий (главнокомандващ на Конфедеративната армия и един от най-известните американски военни лидери на 19-ти век), видяхме повече от успеха на критичните расови теория за деменция за промиване на мозък. губернатор на Вирджиния, в щатския законодателен орган на Вирджиния и в медиите на Вирджиния, но и споразумение за изтриване на паметта. Американците се превърнаха в нация без минало.

                                Всички западни нации вече не съществуват. Нациите стават държави без граници, стига да има само ограничено ограничение на притока на народи с чужди езици, култури и поведение. Всички западни нации са една Вавилонска кула. В Европа религиозният живот се среща само сред ислямистките имигрантски нашественици. И навсякъде се строят джамии. Често питам кога за последен път е построена християнска църква в Европа или Великобритания.

                                Дори най-известната християнска катедрала в Европа, Нотр Дам, се възстановява като мултикултурно светилище с улично изкуство и стенописи на съвременното изкуство, които използват осветление за създаване на „емоционални пространства“ вместо изповедни в средновековната цялост на тази християнска катедрала. Всъщност Нотр Дам и следователно християнството са били подложени на вандализъм и фалшифициране и папата изглежда го е подписал.

                                И така, какво е Западът, когато Западът съществува без нации, без християнство и без минало?

                                Той е нищо. И това започват да виждат и руснаците, и китайците.

                                Всяко велико семейство и всяка велика цивилизация имат своите корени в греха и престъпността. Това, което западният свят е забравил, е, че има своите корени в постиженията – морални, художествени, културни, икономически, политически. Не трябва да забравяме, че човекът е паднало същество. Има добри и зли, които се борят за душата му. Християнството даде на безсилните глас, способен да се противопостави на гласа на грубата сила. Именно този глас, съчетан с материални интереси, доведе до създаването на правителство, отговорно пред тези, които го избраха, което само по себе си беше подчинено на върховенството на закона.

                                Днес върховенството на закона изчезва. Конституцията на САЩ е разкъсана на парчета. Всички се превърнаха в тиранични диктатори. Не само президенти, канцлери и министър-председатели, но и работодатели, училищни настоятелства, университетски администрации, кметове, губернатори, авиокомпании, ресторанти и спортни организации издават заповеди, които нарушават законите на Нюрнберг, установени от Съединените щати за трибунали, които съдят за световни военни престъпления в света Втора война. война. Сега правителството на Вашингтон отказва да се подчини на собственото си творение и вярва, че печалбите и контролът на Big Pharma върху гражданите и вероятно техните по-тъмни цели са по-важни от върховенството на закона.

                                „Масмедиите, тези кучета пазители“ на демокрацията мълчат за това престъпление, но крещят за престъпния дневен ред. С други думи, днес няма честна медия, която да търси отговорност от правителството, за да не прави каквото си иска. И това е определението за тирания.

                                (Превод за “Труд” – Павел Павлов)
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X