IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Click image for larger version

Name:	8572704.jpg
Views:	13
Size:	69.7 КБ
ID:	3859920
    Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

    темата е ще има ли война
    както по долу казах ЩЕ ИМА но кратка-.......
    АМИН ! [ATTACH=CONFIG]n3859914[/ATTACH]
    Аз пък потърсих в нета и намерих тази карта:

    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

    Коментар


    • Господа фобисти, не знам за останалите, но с цитираните от мен предходни закони, само може да изковете много силен застъпник за тезите:

      1. Вън на чужди военни сили и бази от България!
      2. България извън NATO/OTAN!

      Нещата, толкова могат да ескалират, че да усмислят остатъка на небрежният ми живот да се отдам изцяло на тях и да впрегна нескромните си компютърни умения, дар слово и да ви ломя под път и над път!

      Ако това е целта, продължавайте с мотивацията!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

        темата е ще има ли война
        както по долу казах ЩЕ ИМА но кратка-северомонголците ще бъдат УНИЖЕНИ както през 1991
        РАЗПАДА на "нигерията със сняг" ще се ускори !
        АМИН ! [ATTACH=CONFIG]n3859914[/ATTACH]
        Аби ал Хасан ал МухтарГоворителят на "Ислямска държава" за новия стопанин на Белия дом
        САЩ затъват, защото са под управлението на идиот

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнение

          Аз се само-определям в няколко от групите ти, че и в доста, незасегнати други разновидности, като мислещи, хващащи полаха на повечето заобикалящи ни глупости в зародиш и мн. др. и др. и др.

          Филството е многослойно и разнообразно, като в по-голямата си част е по идеалистични подбуди.
          Уви за фобството, не може да се каже същото! То се класифицира, като компактна, малка част от населението, с някакви проблеми, за избиване на които, се концентрират във фобията си...

          До дефиниция, нещо толкова разнообразно, няма как да е деградивно!
          Инак влизаме в противоречие с определението демокрация-диктатура.
          малцинство - мнозинство
          темата е ще има ли война
          както по долу казах ЩЕ ИМА но кратка-северомонголците ще бъдат УНИЖЕНИ както през 1991
          РАЗПАДА на "нигерията със сняг" ще се ускори !
          АМИН !
          Click image for larger version

Name:	520px-Rusa01.jpg
Views:	2
Size:	35.0 КБ
ID:	3859914

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

            едва ли! след разбиването на шпионската им мрежа
            форумните я карат по убеждения и това :
            Ето основните видове български русофили и тяхната мотивация:


            1. На първо място това са мразещите западния начин на живот русофили.
            За тези хора свободният начин на живот е нещо непонятно и отвратително. По презумпция тези хора са хомофоби, расисти и ксенофоби. За тях Западното общество е прогнило от много толерантност, извратеност и изнеженост. Затова се възхищават на Русия, защото за тях тя е олицетворение на здрав дух, мъжественост и справедливост. Дори стигат до там, че оправдават действията на ислямския тероризъм, когато той е насочен против някоя от Свободните страни. От омраза.


            2. Русофилите леви интелектуалци
            В този тип са събрани най разнородни индивиди от другите категории, но поради фактът, че са добре образовани, тези интелигенти направо блестят сред множеството на неуките си съидейници и затова заслужават отделна група. Обикновено са с леви убеждения, дори комунистически, знаят перфектно руски, учили са в Русия и подържат тесни връзки с руски граждани. Голяма част от тях спазват една семейна традиция и могат да бъдат наречени откровено потомствени русофили.


            3. Русофилите бизнесмени
            Тяхното русофилство е подплатено от материален интерес. Те винаги са готови да защитават руските интереси, които обикновено се припокриват с техните. Не се излагат пред обществените прожектори и обикновено действат задкулисно, чрез подставени лица, много от които са познати физиономии от политическият ни и бизнес елит. Те нямат интерес България да бъде част от Свободния свят, защото правовата нормално функционираща държава е основна заплаха за тях и техният бизнес, за установените им връзки. В основната си част произлизат или са свързани с български и руски криминални групировки и бившите комунистически служби.


            4. Русофилите националисти
            Русофилът националист е явление загадъчно и противоречиво. Понеже националистът винаги е привърженик на тоталитарни идеи (интересно не съм виждал националист либерал), той харесва ставащото днес в Русия и таи надежда, че някой ден и тук ще стане така. Русофилът националист винаги припокрива българските държавни интереси с руските и дори и през ум не му минава, че те могат да бъдат различни. Той дори не може да си представи, че Русия е способна да навреди по някакъв начин на България. За него НАТО и ЕС са вражески организации, правителството на Украйна - фашистко, а Евразийския съюз – висша форма на политическа мечта.


            5. Русофилите-лумпени
            Това са хора, за които свободата се състои в това, някой да ги храни, пои и облича, че и саниране на жилищата да им направи, ако може. Те с носталгия си спомнят времената на СССР и Народната република, когато всички (почти) бяха равни в мизерията си и заплатите си. За тях е непоносимо да виждат всекидневно по-богати от тях, както и да проумеят идеята, че лекарят трябва да взима повече пари от миньора. Неспособни са да възприемат свободата, защото тя заплашва измислената им сигурност. Неспособни са и да поемат отговорност за себе си, като обикновено предпочитат държавата да се нагърбва с това бреме. В обърканият им мозък СССР и днешна Русия са едно цяло. За тях съветската армия е армия освободителка донесла на България не диктатура, терор и кръв, а нов светъл обществен строй.


            6. Русофили-конспиратори.
            Това са вярващите във всякакъв вид световни империалистически, еврейски и прочее заговори. Това е една категория хора, разпространила се в последните десетилетия навсякъде из света. Основна предпоставка за нейното набъбване е наличието на интернет, където максимално количество неуки хора и откровени психопати вече имат достъп до различни видове трибуни. А там други неуки и/или психопати им ръкопляскат. Подозрителни са към всяка една днешна представителна демокрация, защото за тях тя е развъдник на зли империалисти, хранещи се с деца, алчни евреи, целящи да поробят християните, международни компании, желаещи да затрият клиентите си и грозни извънземни с лоши намерения към всички ни…


            7. Предателите русофили
            Това са агенти на руското разузнаване, които обикновено си мислят, че работят за България, така, както бившите агенти и служители на бившата Държавна сигурност си мислят все още, че са правели същото в ония времена. Често пъти настоящите агенти на руските служби съвпадат с бившите агенти на българските комунистически тайни служби. Активизират се по заповед всеки път, когато интересите на Русия са накърнени. Неприятни са дори за обсъждане.


            8. Русофилите православни фундаменталисти
            Водеща сила на тези хора е не толкова вярата, колкото Православната религия. На тази база те възприемат всички православни хора за братя и нещо отделно и независимо от останалия свят. За тях руснаците са водители на православните народи и затова те са искрени поклонници на тази държава-империя. Особено активен в това е Светият Синод на Българската православна църква, който спазва една постоянна русофилска политика, още от времето, когато патриаршеското достойнство на Църквата ни беше възстановено под изпитателния поглед на Партията. Този тип русофили обикновено ненавиждат другите религии, но католиците и протестантите мразят дори повече от мюсюлманите и евреите, спазвайки традицията още от времената на последният адмирал на Византия Лука Нотарас, на когото приписват отекващите и до днес думи: "По-добре турска чалма, отколкото папска тиара". Русофилите от този вид отричат светската държава и са дълбоко подозрителни към нея.


            9. Любителите на руската култура
            Това са онези хора, обикнали руските писатели, композитори, художници... Те не харесват тоталитарната руска държава във всяко едно нейно превъплъщение през вековете, но са убедени, че световната култура няма да достигне своята завършеност без хора като Толстой, Гогол, Чайковски, Пушкин, Достоевски, Репин, Солженицин... Може би сред тази група се крият истинските русофили у нас. Но понеже думата „русофил“ в последните години взе да придобива доста неприятни оттенъци, едва ли ще е честно да наричаме тези хора така.
            Аз се само-определям в няколко от групите ти, че и в доста, незасегнати други разновидности, като мислещи, хващащи полаха на повечето заобикалящи ни глупости в зародиш и мн. др. и др. и др.

            Филството е многослойно и разнообразно, като в по-голямата си част е по идеалистични подбуди.
            Уви за фобството, не може да се каже същото! То се класифицира, като компактна, малка част от населението, с някакви проблеми, за избиване на които, се концентрират във фобията си...

            До дефиниция, нещо толкова разнообразно, няма как да е деградивно!
            Инак влизаме в противоречие с определението демокрация-диктатура.
            малцинство - мнозинство

            Коментар


            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

              СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ НЕ , но срещу продажниците дето се мъчите да вкарате България в един конфликт в който нямаме никакви национални интереси бих се замислил !
              Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1642858466848.jpg
Views:	1
Size:	80.7 КБ
ID:	3859909

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                защо руските мозъци изтекоха на запад?
                Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1642858256117.jpg
Views:	1
Size:	71.3 КБ
ID:	3859905

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                  естествено че СРЕЩУ България!!!
                  СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ НЕ , но срещу продажниците дето се мъчите да вкарате България в един конфликт в който нямаме никакви национални интереси бих се замислил !
                  Last edited by markov; 22.01.2022, 15:27.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    Проблемът е че бг не може да погледне какво се случва в базите, какво оръжие има там. Напълно е възможно да има биологично и ядрено оръжие. И никой - дори мин. председателя не може да отиде и да каже дайте ми информация за това какво има вътре. Станишко трябва да го бият и е......т на почивки на всеки 2-3 часа и това да се излъчва по телевизията, за да знае всеки какво го чака

                    Говедарите мисля че могат да увеличат до 5000 човека контингента си, но никой няма да каже какво оръжие има там
                    Докато бяхме сателити на СССР тяхни постоянни бази в България не е имало.
                    Какво точно налага присъствие на Американски база в България ?
                    Да не би да сме окупирана страна от Американците към момента ?
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                      [ATTACH=CONFIG]n3859886[/ATTACH]
                      Click image for larger version

Name:	1-131895933_10217504298270951_3250231946230929786_n.jpg
Views:	15
Size:	79.1 КБ
ID:	3859898
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • защо руските мозъци изтекоха на запад?
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

                          Ако САЩ нападнат България ще воювам в българската армия срещу Сащ. Хайде сега кажи същото ако ни нападне Русия.
                          Аз съм го казал ще воювам срещу които нападне България, при условие че България сама не се е навряла там дето не и е работа!

                          На мнение съм че САЩ и авантюрите им са най-голямата заплаха за сигурността България ! Конкретно - авантюристичната политика на САЩ срещу Русия !

                          Вие като искате да сте пушечно месо на Краваристанците , бегом доброволци в Донбас.
                          Last edited by markov; 22.01.2022, 15:33.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • barbaron, barbaron, имаш ли на идея, колко са бездомните от другата страна на океана?
                            Щатите, би всички рекорди на "развита държава" с бездомни на глава от населението

                            Франция - втората ти родина (май, основна), за което няма лошо!, но не се определяй, като Българин тогава, а като с български произход!
                            ...там какво нашествие има на авриканофили, спокойно мога да кажа: новото пришествие е в пред кулминационен апогей!
                            ...не знам в какъв район живееш, но гетото в което се е превърнала, няма нищо общо с детските ми представи за Франция и с годините, толкова си одъртял, изкуфял и ослепял, че не хващаш заобикалящата те реалност.

                            Е, аз не искам България да я напълним с псевдо руснаци с украински произход!
                            А колкото повече такива "независими" източници лялат, толкова по реалистична, я правят тая война!!!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

                              Марков, от кой ни освободи съветската войска на 9.9.1944г? От нас ли? 100% окупатор!

                              Преди време ти зададох въпроса, ако руската армия навлезе в България, на коя страна ще се биеш? Нищо не отговори, отговори сега, да се види кой си.
                              естествено че СРЕЩУ България!!!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                                От руското посолство са стегнали редиците на макс. Оцапали са всичките ни форуми на интернет.
                                едва ли! след разбиването на шпионската им мрежа
                                форумните я карат по убеждения и това :
                                Ето основните видове български русофили и тяхната мотивация:


                                1. На първо място това са мразещите западния начин на живот русофили.
                                За тези хора свободният начин на живот е нещо непонятно и отвратително. По презумпция тези хора са хомофоби, расисти и ксенофоби. За тях Западното общество е прогнило от много толерантност, извратеност и изнеженост. Затова се възхищават на Русия, защото за тях тя е олицетворение на здрав дух, мъжественост и справедливост. Дори стигат до там, че оправдават действията на ислямския тероризъм, когато той е насочен против някоя от Свободните страни. От омраза.


                                2. Русофилите леви интелектуалци
                                В този тип са събрани най разнородни индивиди от другите категории, но поради фактът, че са добре образовани, тези интелигенти направо блестят сред множеството на неуките си съидейници и затова заслужават отделна група. Обикновено са с леви убеждения, дори комунистически, знаят перфектно руски, учили са в Русия и подържат тесни връзки с руски граждани. Голяма част от тях спазват една семейна традиция и могат да бъдат наречени откровено потомствени русофили.


                                3. Русофилите бизнесмени
                                Тяхното русофилство е подплатено от материален интерес. Те винаги са готови да защитават руските интереси, които обикновено се припокриват с техните. Не се излагат пред обществените прожектори и обикновено действат задкулисно, чрез подставени лица, много от които са познати физиономии от политическият ни и бизнес елит. Те нямат интерес България да бъде част от Свободния свят, защото правовата нормално функционираща държава е основна заплаха за тях и техният бизнес, за установените им връзки. В основната си част произлизат или са свързани с български и руски криминални групировки и бившите комунистически служби.


                                4. Русофилите националисти
                                Русофилът националист е явление загадъчно и противоречиво. Понеже националистът винаги е привърженик на тоталитарни идеи (интересно не съм виждал националист либерал), той харесва ставащото днес в Русия и таи надежда, че някой ден и тук ще стане така. Русофилът националист винаги припокрива българските държавни интереси с руските и дори и през ум не му минава, че те могат да бъдат различни. Той дори не може да си представи, че Русия е способна да навреди по някакъв начин на България. За него НАТО и ЕС са вражески организации, правителството на Украйна - фашистко, а Евразийския съюз – висша форма на политическа мечта.


                                5. Русофилите-лумпени
                                Това са хора, за които свободата се състои в това, някой да ги храни, пои и облича, че и саниране на жилищата да им направи, ако може. Те с носталгия си спомнят времената на СССР и Народната република, когато всички (почти) бяха равни в мизерията си и заплатите си. За тях е непоносимо да виждат всекидневно по-богати от тях, както и да проумеят идеята, че лекарят трябва да взима повече пари от миньора. Неспособни са да възприемат свободата, защото тя заплашва измислената им сигурност. Неспособни са и да поемат отговорност за себе си, като обикновено предпочитат държавата да се нагърбва с това бреме. В обърканият им мозък СССР и днешна Русия са едно цяло. За тях съветската армия е армия освободителка донесла на България не диктатура, терор и кръв, а нов светъл обществен строй.


                                6. Русофили-конспиратори.
                                Това са вярващите във всякакъв вид световни империалистически, еврейски и прочее заговори. Това е една категория хора, разпространила се в последните десетилетия навсякъде из света. Основна предпоставка за нейното набъбване е наличието на интернет, където максимално количество неуки хора и откровени психопати вече имат достъп до различни видове трибуни. А там други неуки и/или психопати им ръкопляскат. Подозрителни са към всяка една днешна представителна демокрация, защото за тях тя е развъдник на зли империалисти, хранещи се с деца, алчни евреи, целящи да поробят християните, международни компании, желаещи да затрият клиентите си и грозни извънземни с лоши намерения към всички ни…


                                7. Предателите русофили
                                Това са агенти на руското разузнаване, които обикновено си мислят, че работят за България, така, както бившите агенти и служители на бившата Държавна сигурност си мислят все още, че са правели същото в ония времена. Често пъти настоящите агенти на руските служби съвпадат с бившите агенти на българските комунистически тайни служби. Активизират се по заповед всеки път, когато интересите на Русия са накърнени. Неприятни са дори за обсъждане.


                                8. Русофилите православни фундаменталисти
                                Водеща сила на тези хора е не толкова вярата, колкото Православната религия. На тази база те възприемат всички православни хора за братя и нещо отделно и независимо от останалия свят. За тях руснаците са водители на православните народи и затова те са искрени поклонници на тази държава-империя. Особено активен в това е Светият Синод на Българската православна църква, който спазва една постоянна русофилска политика, още от времето, когато патриаршеското достойнство на Църквата ни беше възстановено под изпитателния поглед на Партията. Този тип русофили обикновено ненавиждат другите религии, но католиците и протестантите мразят дори повече от мюсюлманите и евреите, спазвайки традицията още от времената на последният адмирал на Византия Лука Нотарас, на когото приписват отекващите и до днес думи: "По-добре турска чалма, отколкото папска тиара". Русофилите от този вид отричат светската държава и са дълбоко подозрителни към нея.


                                9. Любителите на руската култура
                                Това са онези хора, обикнали руските писатели, композитори, художници... Те не харесват тоталитарната руска държава във всяко едно нейно превъплъщение през вековете, но са убедени, че световната култура няма да достигне своята завършеност без хора като Толстой, Гогол, Чайковски, Пушкин, Достоевски, Репин, Солженицин... Може би сред тази група се крият истинските русофили у нас. Но понеже думата „русофил“ в последните години взе да придобива доста неприятни оттенъци, едва ли ще е честно да наричаме тези хора така.

                                Коментар

                                Working...
                                X