IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • И като се противопоставят кво.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Марков, то това за Китай е ясно, но не им е фатално де..случайно да планират да спрат да купуват от другата любовница дето също им се натиска на тях ? Едва ли..
      D.Y.F-091066

      Коментар




      • Китай и Русия се противопоставят на по-нататъшното разширяване на НАТО и призовават алианса да се откаже от подходите на Студената война. Пекин "разбира и подкрепя" руските предложения за формиране на дългосрочни гаранции за сигурност в Европа. Русия и Китай оценяват военно-биологичните дейности на САЩ като заплаха за себе си. Това стана ясно след срещата на руския президент Владимир Путин и китайския му колега Си Дзинпин. Това е първото посещение на руския лидер в Китай от началото на пандемията от коронавирус.

        Също така Руската федерация и Китай са сериозно загрижени за създаването на асоциацията AUKUS от САЩ, Великобритания и Австралия. По този повод Москва и Пекин призоваха за изоставяне на манталитета на Студената война и намаляване на ролята на ядрените оръжия в политиката, а не за политизиране на произхода на коронавируса.

        Руската федерация и Китай призовават Съединените щати да се откажат от плановете си за разполагане на наземни ракети със среден и по-малък обсег в Азиатско-тихоокеанския регион и Европа.

        Путин отбеляза, че отношенията между Китай и Русия са придобили безпрецедентен характер.

        "Що се отнася до двустранните ни отношения, те се развиват прогресивно, по пътя на приятелството, стратегическото партньорство, те придобиха наистина безпрецедентен характер", каза президентът.

        Той добави, че Русия и Китай взаимно си помагат да се развиват и взаимно се подкрепят.

        Отделно Путин засегна темата за търговията с петрол между Русия и Китай. "За днешната ни среща нашите петролни фирми са подготвили много добри нови решения за доставка на въглеводороди за Китайската народна република", каза той.

        Освен това е готов нов договор за доставка на газ за Китай от Далечния изток на Русия за допълнителни 10 милиарда кубически метра годишно.


        Владимир Путин и Си Дзинпин


        Обсъждайки сътрудничеството между страните, Путин каза, че те работят заедно в различни икономически области, включително високите технологии и зелената програма.

        Според Путин Москва и Пекин "със сигурност са постигнали" двустранна търговия от 200 милиарда долара.

        По-рано руският президент уточни, че според резултатите от миналата година взаимната търговия между страните е нараснала с повече от една трета и надхвърли рекордните 140 милиарда долара.

        Си Дзинпин от своя страна посочи, че Русия и Китай служат като стълб за сплотяване на света за преодоляване на кризите. Между Москва и Пекин, както той каза, "политическото и стратегическото взаимно доверие се засилва".

        Според Си Дзинпин светът сега "влиза в нов период на катаклизми и промени" и обществото е изправено пред много предизвикателства.


        Снимка: БТА/AP
        "Със съвместни усилия нашите страни прилагат истински мултилатерализъм, поддържат истински демократичен дух и служат като надежден стълб за обединяване на света за преодоляване на кризи и поддържане на равенството", обяви лидерът на Китайската народна република.



        Той добави, че Китай и Руската федерация имат свои "основни интереси" в света, които ще продължат да защитават решително".

        Що се отнася до предстоящите зимни олимпийски игри, Си Дзинпин припомни, че състезанията ще започнат в деня на началото на пролетта, според китайската традиция.

        Путин пожела успех на руските и китайските спортисти. Според него Игрите ще бъдат важно събитие, тъй като ще бъдат следени по целия свят.

        "Сигурен съм, че нашите спортисти ще се представят достойно - и китайски, и руски. Целият свят ще следи внимателно какво се случва на спортните площадки", каза руският президент.

        Путин посочи още, че Китай е свършил страхотна работа в подготовката си за състезанието.

        "Сигурен съм, че нашите китайски приятели са го направили блестящо, както винаги правите, когато подготвяте такива големи събития", обобщи Путин.

        След срещата Путин и Си Дзинпин подписаха съвместно изявление относно навлизането на международните отношения в нова ера и глобално устойчиво развитие. По-специално в документа се казва, че Русия и Китай ще се противопоставят на намесата на външни сили, под какъвто и да е предлог, във вътрешните работи на суверенните държави.

        "Приятелството между Руската федерация и Китай няма граници, няма забранени зони в това сътрудничество", се казва в изявлението.
        Last edited by markov; 04.02.2022, 17:30.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

          Че какво да ти кажат за рублата. Много ясно, че рублата е кенеф...........язе мисля, че борсите са пред избушване!
          И то яко избушване !
          То по големия проблем е че и долара и еврото са кенеф.

          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

          Коментар


          • Междувременно в Китай.

            Русия и Китай са подписали две споразумения:

            1. Китай застава твърдо зад Русия в спора с НАТО, като се обявява против агресивните действия на САЩ и против разширението на НАТО.

            2. Започва изграждането на Газопровода "Съюз Изток" - своеобразно продължение на "Силата на Сибир 2" през територията на Монголия. С него капацитетът на руските доставки в Китай може да се увеличи до 50 млрд. куб. метра годишно. Строителството на газопровода ще започне през 2024 година, а очакванията са, че той ще бъде въведен в експлоатация през 2027-2028 година.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Имхотеп, за 8 години 100%, падат се по малко повече от 12% на година. Да не мислиш че на някой му пука, не са с хиперинфлация, а това им намалява данъците само, но те сигурно ги повдигат нагоре с инфлацията предполагам.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

                Че какво да ти кажат за рублата. Много ясно, че рублата е кенеф.
                Въпросът изобщо не е за рублата, а дали ще има война или не!
                Без значение, дали ще има война, язе мисля, че борсите са пред избушване!
                И то яко избушване !
                Ми то затова е тоя напън за да изкарат руснаците виновни....Като всички тъпанари се убедят че долара е кенеф и еврото е кенеф ще се смеем яко...Дреме ми на мене и за рублата и за долара и за еврото.Тва гражданора мислето му като отидете в немските бакалии а там нищо само празни кашони каси рафтове и продавчките седнали на по една тарга отпреде..Само глад отрезвява глупендерите

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Герасиме, няма да навлязат там руснаците въобще и най вероятно никога. Дори да има нападение срещу двете области, ако бъдат нападнати самите области ще се отбраняват. И без това в момента на този Свят се намират само задници, които искат да продават газ, шир потреба и коли. Така че дреме му на някой за тези във въпросните области, те ако щяха да навлизат да бяха си разположили войската по близо а не на другия край на Русия.
                  Украйна е била уведомена от САЩ за това, че Русия може да заснеме пропагандно видео като претекст да започне военна офанзива в страната. Това съобщи украинският външен министър Дмитро Кулеба, цитиран от "Ройтерс".

                  Той обаче посочи, че Киев очаква повече подробности.

                  По принцип това, което беше оповестено публично, не ни учудва, изтъкна Кулеба. От 2014 г. насам станахме свидетели на редица коварни действия от страна на Руската федерация, каза още той.



                  Министърът сравни настоящата ситуация с тази през 2014 г., когато Русия анексира Крим и подкрепи сепаратистите в Източна Украйна.

                  Струпване на руски войски в близост до украинската граница породиха подозрения у Запада, че Москва планира нападение срещу Украйна. Въпреки че Москва отрича да има такъв план, тя се възползва от ситуацията, за да постави исканията си за гаранции в сферата на сигурността от страна на Запада, които включват прекратяване на евентуалното разширяване на НАТО на изток и налагането на официално вето върху възможността Украйна да се присъедини към Алианса.

                  Вчера Вашингтон обяви, че Русия възнамерява да използва изфабрикувани видеозаписи като претекст да нападне Украйна. Единият вариант е да се представи фалшива атака от страна на украинската армия или разузнаване срещу руска територия или срещу рускоговорящото население на Украйна.

                  От САЩ твърдят, че има и сценарий, който включва заснемането на кадри с цивилни жертви и разрушения.

                  Русия обаче категорично отрече тези твърдения, подчертавайки, че не е изненадана от "креативния сценарий" на САЩ.





                  Коментар


                  • От 2014 насам деревянная се покачи двойно.
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Герасиме, няма да навлязат там руснаците въобще и най вероятно никога. Дори да има нападение срещу двете области, ако бъдат нападнати самите области ще се отбраняват. И без това в момента на този Свят се намират само задници, които искат да продават газ, шир потреба и коли. Така че дреме му на някой за тези във въпросните области, те ако щяха да навлизат да бяха си разположили войската по близо а не на другия край на Русия.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        Чакам нещо Троловете да кажат за рублата
                        Чакай нощната смяна .....колко е към момента курса слезе рублата поскъпна ли до 75-76 за долар ?
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                          [ATTACH=CONFIG]n3867457[/ATTACH]
                          Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1630436512271.jpg
Views:	7
Size:	35.0 КБ
ID:	3867467
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                            Путин каза че ще ошамари там където искат да има война.
                            Не са Украйна, не са и Русия. Питам се кой ще ошамари?
                            Аз бих ударил директно централата на нато в брюксел
                            Click image for larger version

Name:	FKwKtVlWUAERt_B.jpg
Views:	1
Size:	63.9 КБ
ID:	3867457

                            Коментар


                            • Click image for larger version

Name:	273156816_10225338847565708_6236072796069114156_n.jpg
Views:	1
Size:	61.1 КБ
ID:	3867414

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                                Предполагаемият план за нападение срещу Украйна, публикуван в САЩ.


                                Време е!
                                Искам да гледам наритани Краварски инструктури .....като в оня виц за Виетнам:

                                Завърнал се американски войник от Виетнам и разправя:

                                Със войната всичко вървеше добре докато от гората излязоха едни високи , руси бели мъже и като ни заритаха, голям бой ни биха.....

                                Събеседника: Ама само ви ритаха ли , с юмрюци не ви ли биха ?

                                Ами не само ни ритаха защото ръцете им бяха заети да си опъват очите да изглеждат като виетнамци .....казва американеца.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X