Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
(така трябва към тия къде само заглавията поглеждат )
нека кажат това геноцид ли е ( че нали 6,5х. за 2888 дни такова било)
Денят на Европа 9 Май е по-хубаво, все пак проектът Европейски съюз е направил от хилядолетни врагове, съюзници. Ватенките това не могат да осъзнаят, че в мир се правят много повече пари и блага, отколкото от войни.Винаги си на загуба, ако икономически проблем пробваш да решиш с война.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
За разлика от Украинците, нас трудно ще ни накарат да се бием с Руснаците, което означава, че градовете бързо ще паднат и няма да има големи разрушения.... освен ако НАТО-вските ни "съюзници", не изпратят войска и те да използват мирното население като жив щит.
Мисля че вече започвам да съжалявам, че някога съм подкрепял влизането ни в НАТО... то НАТО се оказа организация работеща само за сигурността и интересите на САЩ.... но как до го знам това преди 10-тина, 15-години.
А постепенно позицията ми става от неутрална отрицателна спрямо НАТО.... няма как да заобичам "съюзници" които се опитват да ни използват като безгласна пионка в плановете си.
Между другото преди 2008-а година не се различавах по нищо от хората които в момента пламенно подкрепят НАТО. Просто в последните 14 години НАТО и САЩ сами ме накараха да ги "заобичам още повече".... а в момента започвам все повече да ги "обичам", след като разни Украинци уж бягащи от война, започнаха да бият Българи в центъра на София...
Следващият им план на нашите "съюзници" е да ни накарат да се избиваме по между си заради Украйна.... това ли е великият план?! Всеки който иска да е неутрален, ще бъде обявен за враг и тн... това ли е???...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеИ така ще го докарат, че България да заприлича на Украйна- управляващите на Лазурният браг, градовете рарушени, а обикновенният човек или в мазето или в окопа. Такова бъдеще виждам без да съм нещо пророк, като гледам какво направиха с Украйна.
Мисля че вече започвам да съжалявам, че някога съм подкрепял влизането ни в НАТО... то НАТО се оказа организация работеща само за сигурността и интересите на САЩ.... но как до го знам това преди 10-тина, 15-години.
А постепенно позицията ми става от неутрална отрицателна спрямо НАТО.... няма как да заобичам "съюзници" които се опитват да ни използват като безгласна пионка в плановете си.
Между другото преди 2008-а година не се различавах по нищо от хората които в момента пламенно подкрепят НАТО. Просто в последните 14 години НАТО и САЩ сами ме накараха да ги "заобичам още повече".... а в момента започвам все повече да ги "обичам", след като разни Украинци уж бягащи от война, започнаха да бият Българи в центъра на София...
Следващият им план на нашите "съюзници" е да ни накарат да се избиваме по между си заради Украйна.... това ли е великият план?! Всеки който иска да е неутрален, ще бъде обявен за враг и тн... това ли е???...Last edited by Xman1; 07.05.2022, 10:25.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Прословутият масленозелен суитшърт на украинския президент Володимир Зеленски бе продаден на търг в Лондон за сумата от 90 000 британски лири (110 000 щатски долара), съобщава британският в. "Дейли телеграф".
glasove.com
Суитшъртът на Зеленски бе продаден на търг в Лондон за 90 000 британски паунда | Glasove.com
прословутият масленозелен суитшърт на украинс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, възмути им се на президентите на Прибалтийските и Полша, явно смятат да изчезнат и без това ако нещо се объркат нещата, та печелят точки за бъдещето си. Защото гражданите на прибалтийските в момента се молят да не им затворят границата с Русия, че ходят там да пазаруват защото цените са излетели при тях. Имаш интернет, поразгледай какво се случва, то в крайна сметка нищо не може да се скрие. Същата работа е със загубите на руснаците, свалени невероятно много литаци, ..там Арестович се хвали и бройката расте като гъба след дъжд, и накрая самия Зеленски казва 500 хиляди украинци са депортирани от руснаците, половин милион при съвсем леко нахлуване от 20км казват било. България, защо е в НАТО ? Да си гарантира сигурността !!! За какво му е на НАТО да се разширява щом там където е не може да направи отбрана по конец ? Разпада на Русия пък въобще не ни топли, защото само руската армия да се поразцепи и ще се подхвърля оръжие, с което пътническите самолети ще са застрашени и ще летят със страх. Навремето имаше във вестниците го пишеха как някакви в Африка бяха си купили 24 чисто нови самолети и от една страна от бившия соц.лагер както го наричаха преди това понеже имало война били снабдили там там с такива ръчни има за сваляне на самолети, и те да вземат да си свалят за две седмици всичките самолети собствените пътнически при това. Това оръжие което се налива сега в Украйна просто нонсенс е. Те са имали скъпи радарни установки за засичане на местоположението на артилерията на противника преди това след 2014 непосредственно и не знаели къде са ?
https://www.actualno.com/europe/stra...#ixzz3aQ4QFQAn
Коментар
-
Суперяхта за малко над 580 млн. евро, за която се говори, че принадлежи на Владимир Путин, беше преместена от сух док обратно в океана, пораждайки опасения, че може би е на път да напусне европейските води, за да избегне санкциите срещу Русия, съобщи в. “Дейли мейл”.
От края на лятото на 2020 г. луксозната лодка“Шехерезада” бе извън водата в яхтеното пристанище Порто ди Карара близо до Маса, Северна Италия. Тя пристигна само няколко месеца след като беше пусната да плава, за да бъде преоборудвана.
vtorifront.bg
Луксозната яхта за € 580 млн. - "Шехерезада" е на Путин
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
1917 ????
Тук се напълни с умопобъркани тролове , които и на пиене не могат да държат след 21:00.
Тръгнали през клавиатурата с Русия да се бият .
Ако не напишат 40-50 глупости за някой лев , умират от глад негодниците .
Коментар
-
СЛЕД 3 ДЕНА НА 9 МАЙ 1917 празнуваме НАШИЯ ДЕН НА ПОБЕДАТА НАД
руZkia АГРЕСОР, СМАЗАН В ЗАВОЯ НА ЧЕРНА.
ДА СЕ ЗНАЕ.
ДА СЕ ПОМНИ.
Тук се напълни с умопобъркани тролове , които и на пиене не могат да държат след 21:00.
Тръгнали през клавиатурата с Русия да се бият .
Ако не напишат 40-50 глупости за някой лев , умират от глад негодниците .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, възмути им се на президентите на Прибалтийските и Полша, явно смятат да изчезнат и без това ако нещо се объркат нещата, та печелят точки за бъдещето си. Защото гражданите на прибалтийските в момента се молят да не им затворят границата с Русия, че ходят там да пазаруват защото цените са излетели при тях. Имаш интернет, поразгледай какво се случва, то в крайна сметка нищо не може да се скрие. Същата работа е със загубите на руснаците, свалени невероятно много литаци, ..там Арестович се хвали и бройката расте като гъба след дъжд, и накрая самия Зеленски казва 500 хиляди украинци са депортирани от руснаците, половин милион при съвсем леко нахлуване от 20км казват било. България, защо е в НАТО ? Да си гарантира сигурността !!! За какво му е на НАТО да се разширява щом там където е не може да направи отбрана по конец ? Разпада на Русия пък въобще не ни топли, защото само руската армия да се поразцепи и ще се подхвърля оръжие, с което пътническите самолети ще са застрашени и ще летят със страх. Навремето имаше във вестниците го пишеха как някакви в Африка бяха си купили 24 чисто нови самолети и от една страна от бившия соц.лагер както го наричаха преди това понеже имало война били снабдили там там с такива ръчни има за сваляне на самолети, и те да вземат да си свалят за две седмици всичките самолети собствените пътнически при това. Това оръжие което се налива сега в Украйна просто нонсенс е. Те са имали скъпи радарни установки за засичане на местоположението на артилерията на противника преди това след 2014 непосредственно и не знаели къде са ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Военный оркестр в парадной форме играет "День победы" на краю гигантской лужи. Местные говорят, что у них прорвало канализацию, администрация настаивает на термине "подтопление". Как говорят в таких случаях: "Вся Россия в одном видео".
Видео материалчето е тука:
https://twitter.com/adagamov/status/...Bab0-iC4CmF8ug
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тези разсъждения обаче няма да спасят показалия се като слаб лузър.
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИ каква е алтернативата на придворните?
1. Демокрация - ама истинска, не фасадна както до сега - че то такава никога не е съществувала там.
2. Да козируват на някой чиновник от Брюксел или американския посланик - по-абсурдно даже от демокрация в Русия ми звучи.
3. Да дойде някой още по-хард.
- 1 like
Коментар
-
9 май е ден на Европа. Ще празнуваме
СЛЕД 3 ДЕНА НА 9 МАЙ 1917 празнуваме НАШИЯ ДЕН НА ПОБЕДАТА НАД
руZkia АГРЕСОР, СМАЗАН В ЗАВОЯ НА ЧЕРНА.
ДА СЕ ЗНАЕ.
ДА СЕ ПОМНИ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Заради М777, HIMARS, а още не са дошли CEASERите и Харпуните.
междувременно
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=z_c_iAk5NEc, ето кой ще възтанови моста, накрая във видеото става ясно какви строители са там.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар