IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сигурно вече е пускана информация за това. Най-модерният руски танк Т-90М е поразен близо до Харков и то само дни след като русите пускат съвременния си Т-90М на бойното поле.

До сега нали го пазиха за войната с НАТО

https://youtu.be/AhUjWDIKBuk

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Теб ще търсят, да изпушат с тебе лулата на мира.
      Има абсолютно пълна, клоняща към 1ца корелация между привързаност към съвремения путинизъм/рашизъм и любовта към изгубената тоталитарната държава. Досега не съм видял изключения от това правило. На мен и двете са ми еднакво гнусни и противни.

Коментар

• Money, не те са на власт от 1681г. но ти не знаеш. Да тези които са на власт у нас са от тогаз, смятай.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Ще ги поканят и после ще направят и "референдум." Отколешната мечта на руския империализъм е България да е Задунайска губерния на Кремъл.

Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
          Чакаме тука и тебе да обясниш, какво ще дирят непоканени руските орки с оръжие тука в България да рушат и грабят, че да трябва ние да се бием с тях ?!

Коментар

• Пак за преврат мислиш. Какъв преврат да правят, като те са си на власт в България и в този момент. Те ни управляват през по-голяма част от прехода, а като задкулисие не спирали да дърпат конците от '89-та насам.

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Трудно ще бъдат изринати, но яко ги страхуват. Преди седмица ми стана смешно, 2 те фки съвсем нарочно "опикаха" територията с полет на ниска височина и местната вата веднага орева орталъка във фейса. Не ги гледайте, че се перчат по форумите, освен че са страхливи са и има няма 5~6%, натовци бързо, бързо ще ги сгънат само с наличните ротационни войски тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

За разлика от Украинците, нас трудно ще ни накарат да се бием с Руснаците, което означава, че градовете бързо ще паднат и няма да има големи разрушения.... освен ако НАТО-вските ни "съюзници", не изпратят войска и те да използват мирното население като жив щит.

Мисля че вече започвам да съжалявам, че някога съм подкрепял влизането ни в НАТО... то НАТО се оказа организация работеща само за сигурността и интересите на САЩ.... но как до го знам това преди 10-тина, 15-години.

А постепенно позицията ми става от неутрална отрицателна спрямо НАТО.... няма как да заобичам "съюзници" които се опитват да ни използват като безгласна пионка в плановете си.

Между другото преди 2008-а година не се различавах по нищо от хората които в момента пламенно подкрепят НАТО. Просто в последните 14 години НАТО и САЩ сами ме накараха да ги "заобичам още повече".... а в момента започвам все повече да ги "обичам", след като разни Украинци уж бягащи от война, започнаха да бият Българи в центъра на София...

Следващият им план на нашите "съюзници" е да ни накарат да се избиваме по между си заради Украйна.... това ли е великият план?! Всеки който иска да е неутрален, ще бъде обявен за враг и тн... това ли е???...
              Има грешка, има и прошка. Прозрял си, и това е добре. Показва че, се развиваш и интелектът ти работи. Много по-тъжни са останалите фобски картинки но, Бог дал-Бог взел, толкова могат.

Коментар

• За суровините които внасяме от Русия, вече е нещо съвсем друго. Цяла Европа внася и варианта е примерно от енергийните суровини да не сме зависими е да се промени въобще индустрията, да не се използват толкова много, обаче това все не се получава засега. Иначе все отнякъде ще ги внасяме, няма да е по изгодно и по сигурно. Последно САЩ се оказва че ако започнат да изнасят повече метан и цените там скачат, понеже се отвяря дефицит, това от Африка също не е от вчера но така и не е разработено защото веднага произвежда политическа нестабилност там, т.е. няма да е сигурно. Варианта си беше това което уж щеше да се прави - преход към други източници и от там вече без войни се регулират цените по цените на алтернативите. За всички други варианти просто ЗАБРАВЕТЕ ! Няма други.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  Чакаме тука и тебе да обясниш, какво ще дирят непоканени руските орки с оръжие тука в България да рушат и грабят, че да трябва ние да се бием с тях ?!
                  Теб ще търсят, да изпушат с тебе лулата на мира.

Коментар

• Чакаме тука и тебе да обясниш, какво ще дирят непоканени руските орки с оръжие тука в България да рушат и грабят, че да трябва ние да се бием с тях ?!

Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Подлогите на Козяк нема да се съгласят.......Четох оня ден блога на Иво Минджев.......Вервал съм че има откачалки .......на като прочетох коментарите под статиите разбрах че съм подценил колко фанатизирани откачалки има........добре е че има баланс и от другата страна....Инак вече трябваше български батальон да се бие за укрите.......Според соросоидната паплач.......

Коментар

• Хората които искат да се върне миналото са на 70+, и да ви кажа са безобидни, какви войски ще ги сгъват ? То малко неудобно се получава.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Money, колко процента ? Умрях от смях.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                          Сирийска войска ще се вкарва в Украйна. Освободителна канешно. Също така православна Ще е интересно, дали сирийците ще посмеят тая лайнарщина да я официализират.
                          Сирийците са християни ве неграмотник. Мюслита са ТЕРОРИСТИТЕ - идил, даеш и други "опозиционери"
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Сирийска войска ще се вкарва в Украйна. Освободителна канешно. Също така православна Ще е интересно, дали сирийците ще посмеят тая лайнарщина да я официализират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

За разлика от Украинците, нас трудно ще ни накарат да се бием с Руснаците, което означава, че градовете бързо ще паднат и няма да има големи разрушения.... освен ако НАТО-вските ни "съюзници", не изпратят войска и те да използват мирното население като жив щит.

Мисля че вече започвам да съжалявам, че някога съм подкрепял влизането ни в НАТО... то НАТО се оказа организация работеща само за сигурността и интересите на САЩ.... но как до го знам това преди 10-тина, 15-години.

А постепенно позицията ми става от неутрална отрицателна спрямо НАТО.... няма как да заобичам "съюзници" които се опитват да ни използват като безгласна пионка в плановете си.

Между другото преди 2008-а година не се различавах по нищо от хората които в момента пламенно подкрепят НАТО. Просто в последните 14 години НАТО и САЩ сами ме накараха да ги "заобичам още повече".... а в момента започвам все повече да ги "обичам", след като разни Украинци уж бягащи от война, започнаха да бият Българи в центъра на София...

Следващият им план на нашите "съюзници" е да ни накарат да се избиваме по между си заради Украйна.... това ли е великият план?! Всеки който иска да е неутрален, ще бъде обявен за враг и тн... това ли е???...
                              Подлогите на Козяк нема да се съгласят.......Четох оня ден блога на Иво Минджев.......Вервал съм че има откачалки .......на като прочетох коментарите под статиите разбрах че съм подценил колко фанатизирани откачалки има........добре е че има баланс и от другата страна....Инак вече трябваше български батальон да се бие за укрите.......Според соросоидната паплач.......

Коментар

• Арестували са яхтата "Шехерезада", дааа тя не е на путлер,
                                просто е с неизвестен собственик, а екипажа и 88% от руски граждани, случайно работи във ФСБ

някой миризлив чорап ще обясни нещо за собствеността и законите

Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                .. Преди седмица ми стана смешно, 2 те фки съвсем нарочно "опикаха" територията с полет на ниска височина и местната вата веднага орева орталъка във фейса...
                                Къде е била тая случка?

Коментар

Working...
                                X