IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Aми в какво друго да ги плащат? В Москвичи?

Аз виждам и по-тъжна ирония. Дори и да намерят начин да се отърват от джуджето, дори Навални да спечели следващите избори, репарациите остават. Изолацията също. В бъдещето на тази страна просто няма добър вариант за много дълъг период от време. Като нищо ще предизвикат световна алкохолна криза като осъзнаят какво ги чака.
    Има лесен изход - с нормално поведение ще получат своя план Маршал без проблем. Никой няма интерес да разори Рашастан, ако елитите му си седяха в гащите - и сегашния цирк щеше да им се разминава.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
      най-голямата ирония е , че репарациите най-вероятно ще ги плащат в прословутия “газ” . същия който ползват за изнудване, за външнополитически интервенции, за закупуване на скъпоструващи яхти, за производство на снаряди…

Aми в какво друго да ги плащат? В Москвичи?

Аз виждам и по-тъжна ирония. Дори и да намерят начин да се отърват от джуджето, дори Навални да спечели следващите избори, репарациите остават. Изолацията също. В бъдещето на тази страна просто няма добър вариант за много дълъг период от време. Като нищо ще предизвикат световна алкохолна криза като осъзнаят какво ги чака.
      Last edited by analog; 18.05.2022, 04:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Може .

Окрайна - най западния район на Русия .

Сега ти разбра ли отново
        Като за мурзилка си удивително тъп, даже по рашките стандарти Това вече всички разбрахме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Русия може да си позволи стратегическото решение да проточи войната.
          От това губят само Украйна и Европа. А скоро ще дойде и зимата....
          Ще поживеем, ще видим.
          Може да, ако успее да подкара и "новия" Москвич в производство, че не е сигурно...
          Като дойде зимата, ще конфискуваме замразените рашки активи и ще платим с тях за газта другаде Пък вие гледайте.

Коментар

• Kildirim_Bei, може да си позволи да изгуби войната Русия и нищо няма да и стане. Лошото е че в тези територии населението ще бъде избито после. Предполатам, че те ще се бият самостоятелно без никаква подкрепа от Русия, а в Крим 100% има ядрено оръжие.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Тази война е много глупава. Приемаме че завършва с военна победа за Украйна..после в мирно време как ще се развият нещата, кой ще инвестира и плати тази територия да се възтанови икономически. И по важното как ще го направи, защото парите му ще се излеят в една кофа без дъно. Славата не е идея, тя е чесане на собственото его. Авганистан по 20, изнасянето с изоставяне на всичко дадено е неизбежно.
              - Вярата че Путин управлява еднолично в Русия, може успешно да бъде заменена с вярата че Дядо Коледа съществува. Неудобно е обаче ако не си на 3 и половина.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                тази 'специална операция' не трябваше ли да бъде нещо като овладяването на Крим...три месеца вече и хиляди тонове скрап + безчет жертви... тотален провал за руските стратези
                Русия може да си позволи стратегическото решение да проточи войната.
                От това губят само Украйна и Европа. А скоро ще дойде и зимата....
                Ще поживеем, ще видим.
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• тази 'специална операция' не трябваше ли да бъде нещо като овладяването на Крим...три месеца вече и хиляди тонове скрап + безчет жертви... тотален провал за руските стратези
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Може .

Окрайна - най западния район на Русия .

Сега ти разбра ли отново
                    Четете я малко тая история бре. Краина на украински значи страна, родина- Украина ще рече в страната си, в родния си край. А Киев когато е съществувал като град Москва и районите около нея са били пустош , гори и блата

Коментар

• най-голямата ирония е , че репарациите най-вероятно ще ги плащат в прословутия “газ” . същия който ползват за изнудване, за външнополитически интервенции, за закупуване на скъпоструващи яхти, за производство на снаряди…

Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Де не забравяме и плащането на репарации. Русия със сигурност ще бъде осъдена да плаща през следващите 50 години.

Коментар

Е откъде тая сила и решителност в мишоци бе, арменче . Вие как побягнахте и ви избиха 80% докато се доберете в България . Що не останахте и да мрете , пък през това време и да светите маслото на някоя чалма междувремено . А?
                        Александър Матросов е Руснак , а не украинец .
                        Димитър Списаревски е БЪЛГАРИН а не арменец .

Задаваш глупави въпроси с тролско -наивитетни внушения .

Крадци на перални не се бият успешно срещу целия англосаксонски свят + европа . Така че леко със заключенията , защото по всички теми си пословичен с тях .
                        Индикатор си перфектен , какво НЯМА да стане
                        НАТО още не са дошли, пращат се само леки оръжия и тежки с малък обсег.

Коментар

Имаш право да не си съгласен . Това обаче не те прави автоматично прав
                          Правия съм аз.
                          И явно си заслужава да '' броиш несъстоятелност'' щом го правиш . Дотук с един кух пост
                          Така е, не ставам автоматично прав, но може да виждам реалността по-добре от теб. Видях какво си писал, украинците искали мир и ала-бала. Така да е, кажи, защо пък руснаците искат война?
                          ​​​​​

Коментар

Това са новини и очаквания само за овчеглави беловакли като теб и другите соросоидчета . В действителност , нищо от това няма да стане .
                            Вервай си, както верваше, че за 48 часа пада Киев. Винаги нападната страна се подпомага от всички за да изтласка нашественика от земите си. Дори вие сте подпомогнали Ататюрк да изтласка англосаксите. Не се сърдете, сега ви се връща и резултаът ще е същия.
                            Last edited by better; 18.05.2022, 00:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Напълно не съм съгласен с тебе. Идиотски идеи - украинците не се биели за родината си и се чувстват близки с русите. Беше то доскоро. Бисер до бисер нижеш. Не си заслужа даже да ти се изброява колко е несъстоятелно това, което си написал.
                              Имаш право да не си съгласен . Това обаче не те прави автоматично прав
                              Правия съм аз.
                              И явно си заслужава да '' броиш несъстоятелност'' щом го правиш . Дотук с един кух пост

Коментар

Пълни глупости .

Всяко стадо си има мърша , арменче . Всяко !! И без да гледам видеото ТИ , знам че индивида в него е такова. Или е фейк , или е постановка -режжисура.
                                И никакви украинци не се бият за родина . 80% искат мир и се чувстват близки с русите . За тях това е безмислено . Искат война сащ , англия и продажници украинци , като нашите мони паси и иво инджев , които си мислят че после ще захлебат яко . Както и маргинали -идиоти - запалянковци - нацисти .
                                И стига с тоя афганистан - Краварите побягнаха от там по позорно , оставяйки оръжие за милиарди .
                                Абе какво съм седнал да ти се разписвам в 23:00 , ми не си пия питието и да си гледам по интересни неща.

Ти си ми ясен . Казах - нямаш тема с ''уцелена'' бъдеща ситуация .
                                Така че ако искаш да победи украйна - започвай да пускаш постове

''Русия е сила '' и ''Путин е велик ''. Тогава вече и мен ще ме хване страх .
                                Напълно не съм съгласен с тебе. Идиотски идеи - украинците не се биели за родината си и се чувстват близки с русите. Беше то доскоро. Бисер до бисер нижеш. Не си заслужа даже да ти се изброява колко е несъстоятелно това, което си написал.

Коментар

Working...
                                X