Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениенай-голямата ирония е , че репарациите най-вероятно ще ги плащат в прословутия “газ” . същия който ползват за изнудване, за външнополитически интервенции, за закупуване на скъпоструващи яхти, за производство на снаряди…
Aми в какво друго да ги плащат? В Москвичи?
Аз виждам и по-тъжна ирония. Дори и да намерят начин да се отърват от джуджето, дори Навални да спечели следващите избори, репарациите остават. Изолацията също. В бъдещето на тази страна просто няма добър вариант за много дълъг период от време. Като нищо ще предизвикат световна алкохолна криза като осъзнаят какво ги чака.Last edited by analog; 18.05.2022, 04:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Може .
Окрайна - най западния район на Русия .
Сега ти разбра ли отновоТова вече всички разбрахме.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Русия може да си позволи стратегическото решение да проточи войната.
От това губят само Украйна и Европа. А скоро ще дойде и зимата....
Ще поживеем, ще видим.
Като дойде зимата, ще конфискуваме замразените рашки активи и ще платим с тях за газта другадеПък вие гледайте.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Kildirim_Bei, може да си позволи да изгуби войната Русия и нищо няма да и стане. Лошото е че в тези територии населението ще бъде избито после. Предполатам, че те ще се бият самостоятелно без никаква подкрепа от Русия, а в Крим 100% има ядрено оръжие.D.Y.F-091066
Коментар
-
Тази война е много глупава. Приемаме че завършва с военна победа за Украйна..после в мирно време как ще се развият нещата, кой ще инвестира и плати тази територия да се възтанови икономически. И по важното как ще го направи, защото парите му ще се излеят в една кофа без дъно. Славата не е идея, тя е чесане на собственото его. Авганистан по 20, изнасянето с изоставяне на всичко дадено е неизбежно.
- Вярата че Путин управлява еднолично в Русия, може успешно да бъде заменена с вярата че Дядо Коледа съществува. Неудобно е обаче ако не си на 3 и половина.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетази 'специална операция' не трябваше ли да бъде нещо като овладяването на Крим...три месеца вече и хиляди тонове скрап + безчет жертви... тотален провал за руските стратези
От това губят само Украйна и Европа. А скоро ще дойде и зимата....
Ще поживеем, ще видим.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Може .
Окрайна - най западния район на Русия .
Сега ти разбра ли отново
- 4 Харесвания
Коментар
-
най-голямата ирония е , че репарациите най-вероятно ще ги плащат в прословутия “газ” . същия който ползват за изнудване, за външнополитически интервенции, за закупуване на скъпоструващи яхти, за производство на снаряди…
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Де не забравяме и плащането на репарации. Русия със сигурност ще бъде осъдена да плаща през следващите 50 години.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Е откъде тая сила и решителност в мишоци бе, арменче . Вие как побягнахте и ви избиха 80% докато се доберете в България . Що не останахте и да мрете , пък през това време и да светите маслото на някоя чалма междувремено . А?
Александър Матросов е Руснак , а не украинец .
Димитър Списаревски е БЪЛГАРИН а не арменец .
Задаваш глупави въпроси с тролско -наивитетни внушения .
Крадци на перални не се бият успешно срещу целия англосаксонски свят + европа . Така че леко със заключенията , защото по всички теми си пословичен с тях .
Индикатор си перфектен , какво НЯМА да стане
- 7 Харесвания
Коментар
-
Имаш право да не си съгласен . Това обаче не те прави автоматично прав
Правия съм аз.
И явно си заслужава да '' броиш несъстоятелност'' щом го правиш . Дотук с един кух пост
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това са новини и очаквания само за овчеглави беловакли като теб и другите соросоидчета . В действителност , нищо от това няма да стане .Last edited by better; 18.05.2022, 00:48.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Напълно не съм съгласен с тебе. Идиотски идеи - украинците не се биели за родината си и се чувстват близки с русите. Беше то доскоро. Бисер до бисер нижеш. Не си заслужа даже да ти се изброява колко е несъстоятелно това, което си написал.
Правия съм аз.
И явно си заслужава да '' броиш несъстоятелност'' щом го правиш . Дотук с един кух пост
- 1 like
Коментар
-
Пълни глупости .
Всяко стадо си има мърша , арменче . Всяко !! И без да гледам видеото ТИ , знам че индивида в него е такова. Или е фейк , или е постановка -режжисура.
И никакви украинци не се бият за родина . 80% искат мир и се чувстват близки с русите . За тях това е безмислено . Искат война сащ , англия и продажници украинци , като нашите мони паси и иво инджев , които си мислят че после ще захлебат яко . Както и маргинали -идиоти - запалянковци - нацисти .
И стига с тоя афганистан - Краварите побягнаха от там по позорно , оставяйки оръжие за милиарди .
Абе какво съм седнал да ти се разписвам в 23:00 , ми не си пия питието и да си гледам по интересни неща.
Ти си ми ясен . Казах - нямаш тема с ''уцелена'' бъдеща ситуация .
Така че ако искаш да победи украйна - започвай да пускаш постове
''Русия е сила '' и ''Путин е велик ''. Тогава вече и мен ще ме хване страх .
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар