Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Азов са няколко полка и половината бяха в битката за Киев. Сега са в Донбас. Не си прави илюзии за Донбас. Русите нищо няма да направят и там. Възможно е даже да претърпят още по-колосално поражение отколкото при Киев.
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеАзов не е просто един полк..
- 2 Харесвания
Коментар
-
troika, гугъл не го превежда, не че нещо друго, неразбираем е за него . Иначе се разбира какво говори Зеленски наистина. Сега проблем е че под видеата уж има мнения, но си говорят някакви неща които..как да ти кажа, загуба на време, то е едно и също.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Хаха, украинците не са смачкани и не желаят да са в Русия. Стига си фантазира. Те със сигурност не искат сега, не искаха и преди 2014. Имам преки впечатления от рускоезични украинци от преди 2014. Как пък един от тях не каза, че иска Украйна да стане част от РФ.
Три години работех в една сграда с около 20 украинци и горе-долу толкова руснаци. Впечателението ми от тях беше, че украинците бяха много по-отворени към хората от другите народи, докато руснаците се самоизолираха и се държаха един за друг. Нито бях забелязал украинците се имат прекалено много с руснаците.
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеИмал съм лични впечатления и продължителни-, а не - епизодични срещи с живеещи в Украйна и съм останал изумен защото не съм разбрал смисъла на казаното при нашите разговори. Сега разбирам онова, което са ми казвали! И не са се страхували да го казват, защото са били между СВОИ - единомишленици.
В Украйна тогава, преди години и оттогава - все така са живели - притиснати и смачкани. И кога може да намери отдушник това състояние? Най-често, когато пийват (водката, с тя при поводи наистина се лее)..., а знаем как се "пийва" там... Е, те точно тогава може да се види тая решимост у тях "да се бият"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ултиматумът, който Москва беше дала на защитниците на Мариупол да се предадат, изтече и атаките срещу града бяха подновени. Хиляди украинци все още се намират в металургичния комплекс "Азовстал".
DW.COM
Последният бастион на защитниците на Мариупол: хиляди се крият в "Азовстал"
Ултиматумът, който Москва б
Коментар
-
Президентът на атакуваната страна очаква финансова подкрепа от Международния валутен фонд
ECONOMIC.BG
Зеленски и Георгиева обсъдиха следвоенното възстановяване на Украйна
- 1 like
Коментар
-
Кадифената ръкавица значи, че още не са пуснали ядрена бомба над Киев...
Просто начин да се справят с когнитивния си дисонанс. Виждат, че русите са абсолютно некадърни на бойното поле, но това не се връзва с дълбоката им и непоклатима вяра в легендата за военното могъщество на Русия.
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Кадифена ръкавица ??!! Вие случайно не виждате ли на какво прилича Мариупол ? Из цяла източна Украйна е пълно с безразборни разрушения на цивилна инфраструктура. Обикновените хора са без дом в най-добрия случай, иначе заровени или гниещи по улиците. И за това е виновна Русия, а не Зеленски.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Според него финансовата система на Европа не е стабилна
EPICENTER.BG
Медведев: Дефолт на Русия може да се превърне в дефолт на Европа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK
..............
Това да се опитваш да принизяваш по който и да е начин който и да е народ, говори много за един човек. За германците през 2-та Св. война говоря, да принизяват другите народи до без право за съществуване. И руснаците сега правят същото, все пак трябва да се оправдаят някакси пред себе си морално. И хора има, дето се дразнят от полска и украинска реч, само руската е хубава.Last edited by X_Y; 18.04.2022, 10:16.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3911165[/ATTACH]
Положи [ATTACH=CONFIG]n3911154[/ATTACH]
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеКървавия киевски клоун по пътя на "Аз съм Наско"
АФЕРА.БГ | ЗЕЛЕНСКИ ДОСУЩ КАТО „АЗ СЪМ НАСКО“. ПУСНА СЕ ПИЯН, ОТ КАБИНЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА ГО ИЗТРИХА, НО ОСТАНА В МРЕЖАТА. ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ! (afera.bg)
От къде ги копат тия бе!?!?!?!?!?!?
Опааа , потъркването на нослето на финала , издава че не е било само водка .
- 1 like
Коментар
-
Кървавия киевски клоун по пътя на "Аз съм Наско"
АФЕРА.БГ | ЗЕЛЕНСКИ ДОСУЩ КАТО „АЗ СЪМ НАСКО“. ПУСНА СЕ ПИЯН, ОТ КАБИНЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА ГО ИЗТРИХА, НО ОСТАНА В МРЕЖАТА. ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ! (afera.bg)
От къде ги копат тия бе!?!?!?!?!?!?
Коментар
Коментар