If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Tepxi, те имат заводите които произвеждат Порше, Мерцедес, БМВ. Нищо не си разбрал за Ладата. Като станат техни сега, те просто ще ги изчистят колите от разни пластмасови водни помпи, и една щайга пластмасови части по двигателите, разхода на суровини ще скочи малко но от конвейра ще слизат коли които не са еднодневки и ще карат по свестни коли от другите. Явно не четете където трябва, те си ги пишат нещата.
Нямаш нищо общо с реалността Ела да ти покажа двигателя на моя Рапид, за да видиш колко пластмаса има.
Tepxi, те имат заводите които произвеждат Порше, Мерцедес, БМВ. Нищо не си разбрал за Ладата. Като станат техни сега, те просто ще ги изчистят колите от разни пластмасови водни помпи, и една щайга пластмасови части по двигателите, разхода на суровини ще скочи малко но от конвейра ще слизат коли които не са еднодневки и ще карат по свестни коли от другите. Явно не четете където трябва, те си ги пишат нещата.
А това че се произвеждат коли които са боклуци сега мога да намеря видеа да ти го обясни американец, това го знаят всички, но за вас явно е строго пазена тайна и ако го кажеш си срещу запада.
Скоро ще научите че запад и изток вече няма, има сащ, европа, русия, китай. Запад няма, запад е старо понятие което умря.
Капитализъм с държавни грантове? Ский ся, пич, нещо щом идва от САЩ, не означава, че е капитализъм. Неслучайно всичките храненици на "капиталистите" са на държавна работа.
Е тва как го разбра: ) Защо като си на държавна работа трябва да си комунист?
Намираш се във форум за инвестиции. Логично е повечето потребители да харесват капитализма, свободния пазар и свободното движение на стоки и услуги.
Поглед.инфо имат коментарна секция, дир.бг - коментари под всяка статия. Спокойно може да си пишеш там колко е скапано да има повече от един вид паста за зъби в магазина и на какво й е на Ладата, че да трябва да има друг вид коли?
според Поглед.инфо, рашките бяха обсадили на 100% Северодонецк още в началото на Март, вероятно е малко дискомфортно за коментари днес....
Намираш се във форум за инвестиции. Логично е повечето потребители да харесват капитализма, свободния пазар и свободното движение на стоки и услуги.
Поглед.инфо имат коментарна секция, дир.бг - коментари под всяка статия. Спокойно може да си пишеш там колко е скапано да има повече от един вид паста за зъби в магазина и на какво й е на Ладата, че да трябва да има друг вид коли?
Капитализъм с държавни грантове? Ский ся, пич, нещо щом идва от САЩ, не означава, че е капитализъм. Неслучайно всичките храненици на "капиталистите" са на държавна работа.
Не, като дойдат рашките ще потекат реки от мед и масло през Северозапада. Монтана ще бъде облицована с диаманти, Враца - със сапфири, а във Чипровци на центъра ще построят копие на Ермитажа.
И разбира се, петорни заплати, безплатен бензин и по три рускини за всеки. Всички знаем колко щастливо, богато и трезвено се живее в Матушка. И дълго, за да се радват максимално много време на щастливия си живот.
Пропуснал си....и на най-заслужилите по една ЛАДА..
Русофобите и подлогите на САЩ пак са се активирали и надават вой по форумите.
Това е ясен индикатор, че укрите губят войната.
Пич, проблемът ти е, че не харесваш българите. Българомразието, както и русофобията, си е вид патология. Проблемът на вас българомразите е, че никъде не ви искат. За съжаление това е проблем и за нормалните българи, защото сахибите във Вашингтон чрез вас осъществяват политиката разделяй и владей.
"Българи" означава много повече от "русофили". Или поне нещо много по-различно. Съдейки по писаното от Раковски, Стамболов и Вазов, още от време оно е било ясно. Хора, които обичат Русия, а не България, не са никакви българи за мен. Толкова е ясно.
Пък че я има и другата крайност - откачено сащолюбци, срамуващи се от Етъра и таратора, е една друга тема.
Аз затова мисля, че нещата отиват на гражданска война и то напълно сериозно. Не виждам никакъв шанс аз да искам подобни индивиди да ми определят битието, а те от своя страна не искат аз да определям тяхното. Ванга може и да се окаже права за откъсването на територии от България - един великолепен съветски анклав в Северозапада или например в Добрич би изиграл чудесно ролята на българско Придневстровие - ще сменят лева за рубла, ще върнат името Толбухин и ще сложат петолъчки на всички обществени сгради. ТНР ... с губернатор бившия уредник на местния музей. Ура.
Няма да има дългогодишен мир между тях и нас. В момента се води такава война, щом някой си покаже главата малко над лайната, по-големият съсед ще направи всичко възможно пак да го потопи в ямата.
Аз затова мисля, че нещата отиват на гражданска война и то напълно сериозно. Не виждам никакъв шанс аз да искам подобни индивиди да ми определят битието, а те от своя страна не искат аз да определям тяхното. Ванга може и да се окаже права за откъсването на територии от България - един великолепен съветски анклав в Северозапада или например в Добрич би изиграл чудесно ролята на българско Придневстровие - ще сменят лева за рубла, ще върнат името Толбухин и ще сложат петолъчки на всички обществени сгради. ТНР ... с губернатор бившия уредник на местния музей. Ура.
Ба ква гражданска война? Не ги ли виждаш една шепа дрътаци са тва, повечето лаят по форуми от далечна Германия и Испания. Срещу цялата тая вата в ново село държат има няма 200-300 мириканци + 2 ф35. Ако е надигнат ватите, тез двете ефки първо ще опукат нашите 6-7 стари щайги, с тея 200-300 ще опукат набързо няколкото стотин фатмака на жълтите плочки.
Пич, проблемът ти е, че не харесваш българите. Българомразието, както и русофобията, си е вид патология. Проблемът на вас българомразите е, че никъде не ви искат. За съжаление това е проблем и за нормалните българи, защото сахибите във Вашингтон чрез вас осъществяват политиката разделяй и владей.
Коментар