Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Искаш да кажеш от Американското министерство на истината
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Като не разбираш ще ти платя билета и айде чантата гащата и кеф ти Париж кеф ти Берлин кеф ти Лондон.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
fon, смятай как ще се продава това оръжие което получават и колко време ще се продава, дори властта в европейски страни може да се превземе с него. Хунтата зад Зеленски хора няма, бойци няма и постоянно иска оръжие, а вече и солидни количества пари в брой. Последно искат 1 трилион..последно докато се променят и поискат 3 трилиона, може да им се види че имат право.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение"Вие, г-н Радев, сте не само лидер, но и военен, затова разбирате много добре какво се случва в Украйна. Това е пълномащабна война. Искам да ви благодаря за принципната позиция, заяви от своя страна украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба."
Аз не разбирам защо все още в ЕС има лидери, които кантактуват с нашия уродлив президент, който си позволи дори да плаши българите с руските ядрени ракети.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
+ 1
Точно такива са напътствията им от една централна .
От там получаваха единомислие и за ''лошите неваксинирани българи '' - заплаха за живота на планетата,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Трейдър, това, че уж не ни вярвали е просто шикалкавене. На мен ми беше ясно, че тези пари сме ги харизали и се чудя, защо и на държавните мъже не им е светнала лампата. Честно да си кажа, изумена съм от откритието какви хора са по върховете.
Ние трябва да нямаме доверие на сащ, а не те - на нас. Няма как да вярваме на страна, която краде - това е правилният израз, златните резерви на страна като Рускатата федерация. Да не говорим за резервите на Ирак, Сирия, Либия и т.н. В този ред на мисли, какво стана с нашето злато, което М. Велчев изнесе?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Хич не слагай знак за равенство между "антиковидваксъри" и "путинофили".
Ей ме на - не се ваксинирах и бях твърдо против 90% от малоумните Ковид мерки.
Също както съм против всеки да си нахлува в която си иска съседна държава и да си избива цивилни, щото "търсим нацисти, 100 про имате някакви .... ааа, нямате?!? Е тогава търсим биолаборатории! Аааа, и това не намерихме ... хубаво де, ще измислим нещо!"
Социологията също е категорична - само 30% от българите се ваксинираха, но 63% подкрепят оставането на България в западната цивилизация. Тия 33% разлика между двете са хората като мен - против Ковид мерките и против СССР 2.0. и България като бедна зависима губерния на РФ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
На 1 руски танк се падат в момента 10 ръчни противотанкови устройства. Не знам какво си говорят тъпофилите, но всяка руска консерва пресякла украинската граница ще стане на прегоряло желязо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
На 1 руски танк се падат в момента 10 ръчни противотанкови устройства. Не знам какво си говорят тъпофилите, но всяка руска консерва пресякла украинската граница ще стане на прегоряло желязо.
Турските военни предприеха нова широкомащабна операция срещу кюрдските бойци в Северен Ирак, съобщи днес турският министър на националната отбрана Хулуси Акар, цитиран от Анадолската агенция и Ройтерс, цитирана от standartnews.com.
Акцията е предприета тази нощ.
Къде ти е КЮРДСКОТО ЗНАМЕ? Или може би ИРАКСКОТО
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Джавелините не вършат ли вече работа? Или , както се говори, свършиха и в складовете на САЩ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеНорвегія передала Україні 10000 зенітно-ракетних комплексів "Містраль
ще има скрап
така изглежда:
[ATTACH=CONFIG]n3912188[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
обхват ли няма у ваше село или е трудно да сортирате информация?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Tepxi, само никой не се е засилил да те вади от западната цивилизация въобще. Великобритания напусна ЕС, Украйна ще се бие до последния украинец за да влезе в него и Великобритания ще я подкрепи.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар