IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
    Норвегія передала Україні 10000 зенітно-ракетних комплексів "Містраль
    ще има скрап
    така изглежда
    На готината норвежка пожелавам да срещне готин украинец

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Искаш да кажеш от Американското министерство на истината
      Вижте Херо как манипулира цялото български правителство?
      Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Като не разбираш ще ти платя билета и айде чантата гащата и кеф ти Париж кеф ти Берлин кеф ти Лондон.
        в украйна, виж че това му е ДАМГОСАНОТО знаме на челото
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• fon, смятай как ще се продава това оръжие което получават и колко време ще се продава, дори властта в европейски страни може да се превземе с него. Хунтата зад Зеленски хора няма, бойци няма и постоянно иска оръжие, а вече и солидни количества пари в брой. Последно искат 1 трилион..последно докато се променят и поискат 3 трилиона, може да им се види че имат право.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
            "Вие, г-н Радев, сте не само лидер, но и военен, затова разбирате много добре какво се случва в Украйна. Това е пълномащабна война. Искам да ви благодаря за принципната позиция, заяви от своя страна украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба."

Аз не разбирам защо все още в ЕС има лидери, които кантактуват с нашия уродлив президент, който си позволи дори да плаши българите с руските ядрени ракети.
            Като не разбираш ще ти платя билета и айде чантата гащата и кеф ти Париж кеф ти Берлин кеф ти Лондон.

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

+ 1
              Точно такива са напътствията им от една централна .
              От там получаваха единомислие и за ''лошите неваксинирани българи '' - заплаха за живота на планетата,
              Искаш да кажеш от Американското министерство на истината

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Трейдър, това, че уж не ни вярвали е просто шикалкавене. На мен ми беше ясно, че тези пари сме ги харизали и се чудя, защо и на държавните мъже не им е светнала лампата. Честно да си кажа, изумена съм от откритието какви хора са по върховете.
                Ние трябва да нямаме доверие на сащ, а не те - на нас. Няма как да вярваме на страна, която краде - това е правилният израз, златните резерви на страна като Рускатата федерация. Да не говорим за резервите на Ирак, Сирия, Либия и т.н. В този ред на мисли, какво стана с нашето злато, което М. Велчев изнесе?
                Чето САЩ да са правили нещо друго в историята си освен крадене и убийства?И ти си им вярвала......Как да окачествя това освен като пълна глупос

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Хич не слагай знак за равенство между "антиковидваксъри" и "путинофили".

Ей ме на - не се ваксинирах и бях твърдо против 90% от малоумните Ковид мерки.
                  Също както съм против всеки да си нахлува в която си иска съседна държава и да си избива цивилни, щото "търсим нацисти, 100 про имате някакви .... ааа, нямате?!? Е тогава търсим биолаборатории! Аааа, и това не намерихме ... хубаво де, ще измислим нещо!"

Социологията също е категорична - само 30% от българите се ваксинираха, но 63% подкрепят оставането на България в западната цивилизация. Тия 33% разлика между двете са хората като мен - против Ковид мерките и против СССР 2.0. и България като бедна зависима губерния на РФ.
                  Няма да лъжеш ей.Ти не си против всеки дда нахлува в която си иска държава ти си против Русия да го прави...За турското нападение не съм те чул да говориш а за американцките убийци директно те е страх

Коментар

На 1 руски танк се падат в момента 10 ръчни противотанкови устройства. Не знам какво си говорят тъпофилите, но всяка руска консерва пресякла украинската граница ще стане на прегоряло желязо.
                    Как да не знаем какво говорят тъпофилите като не млъкваш

Коментар

На 1 руски танк се падат в момента 10 ръчни противотанкови устройства. Не знам какво си говорят тъпофилите, но всяка руска консерва пресякла украинската граница ще стане на прегоряло желязо.
                      Турция нахлу в Северен Ирак.

Турските военни предприеха нова широкомащабна операция срещу кюрдските бойци в Северен Ирак, съобщи днес турският министър на националната отбрана Хулуси Акар, цитиран от Анадолската агенция и Ройтерс, цитирана от standartnews.com.
                      Акцията е предприета тази нощ.

Къде ти е КЮРДСКОТО ЗНАМЕ? Или може би ИРАКСКОТО
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Джавелините не вършат ли вече работа? Или , както се говори, свършиха и в складовете на САЩ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                          Норвегія передала Україні 10000 зенітно-ракетних комплексів "Містраль
                          ще има скрап
                          така изглежда:
                          [ATTACH=CONFIG]n3912188[/ATTACH]
                          Джавелините не вършат ли вече работа? Или , както се говори, свършиха и в складовете на САЩ?

Коментар

• https://www.nato.int/nato-welcome/index_bg.html
                            обхват ли няма у ваше село или е трудно да сортирате информация?

Коментар

• Tepxi, само никой не се е засилил да те вади от западната цивилизация въобще. Великобритания напусна ЕС, Украйна ще се бие до последния украинец за да влезе в него и Великобритания ще я подкрепи.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Норвегія передала Україні 10000 зенітно-ракетних комплексів "Містраль
                                ще има скрап
                                така изглежда:
                                Click image for larger version

Name:	photo_2022-04-20_11-45-40.jpg
Views:	1
Size:	91.2 КБ
ID:	3912188

Коментар

Working...
                                X