Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеОще една лъжа...
Всеки с нормално зрение вижда, че путин едва на токчета става равен по ръст с Меркел
а Меркел(165см) е по-висока от Саркози и д.медведев (163см). Последния казват(мисля невярно) дължи кариерата си точно на това, че е по-нисък от господаря ви - виждате за дребнавите всеки милиметър е важен
[ATTACH=CONFIG]n3940967[/ATTACH]
Още един обсебен от личноста на Владимир Владимирович - Великия !!
Защо ли ?
Не вярвам да е от ниския му ръст
Казах - Джуджака е Зеленски . 2,5 сантиметра е ПО НИСЪК от Владимир Владимирович Путин .
Кое не разбра , та ми изнасяш тук лъжливи снимки с ДРУГИ Президенти .
За Зеленския ставаше въпрос , че е ДЖУДЖАКА , не за Макрон , Меркел или Скоти Пипън
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Жужето се разбрахме че е Зеленския . Най нисък е от президентите в Европа...
Всеки с нормално зрение вижда, че путин едва на токчета става равен по ръст с Меркел
а Меркел(165см) е по-висока от Саркози и д.медведев (163см). Последния казват(мисля невярно) дължи кариерата си точно на това, че е по-нисък от господаря ви - виждате за дребнавите всеки милиметър е важен
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/11562999
https://bnr.bg/horizont/post/1016697...bezpokoi-rusia
Малко са посгънали дълго и щастливо живеещите.
Любопитно ми е защо няма проблем Финландия да е член на НАТО, няма проблем Естония да е член на НАТО, няма проблем Латвия да е член на НАТО?
Нали драмата е, че Русия не иска граница с НАТО?
Или драмата е друга, както знаем всички.
Впрочем, чакам си разпита на натовския генерал от Азовстал, пленен на 6 април.
Три месеца минаха, толкова дълго ли говори тоя човек?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Рашастан няма земи в ЛитваНяма и да има. След като украинците приключат с Рашастан, няма и да има Рашастан
Пиши по-често, да с е смеем повече.
Коментар
-
По принцип акцийката е за обезценка на държавните дългове, така е стартирана и виждате какво се случва с някои предани на нея, същото и с другите като си изиграят ролите. Най глупавото е че е измислена тъпо, т.е. това няма как да стане ако населението е безпарично, а то е точно такова и не лъжа. Казвам ви го за да знаете, че има такова нещо като безпарично население много в момента, понеже и между вас има хора които не знаят. Политически става въпрос за фашизъм, неофашизъм а той по умните се сещат че няма как да е градивен и няма да изкара дълго но ще прати доста хора в земята - нищо повече не може да се постигне.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Литва има подписан договор с русия да пропуска до калининград по определено трасе товари и за това са и отстъпени земи. Сега тя денонсира договора следователно и другата страна може да каже че този договор е невалиден и да си поиска земите- за това става дума напоследък в русия. Най вероятно след като приключат с украйна руснаците ще обърнат внимание и тамНяма и да има. След като украинците приключат с Рашастан, няма и да има Рашастан
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнениеЕто какво е написал Капитан Петко Воевода за такива безродни:
Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.
България няма нужда от рашки слугинаж и предатели! Ай гит!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ne Знам защо, но всички говорят че руснаците са задействали първоначално около 120-150 а сега около 200000 човека. С тези 200000 човека те са тревзели около 140000 кв км тоест една и половина българииИ какво ще го правят сега това превзетото? Ах да, ще го загубят барабар с Крим. Честито на печелившите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
РУСИЯ Е ВЕКИКА СИЛА, може и прави КАКВОТО СИ ИСКА. Дрисльовците могат САМО ДА ЛАЯТ. Колкото по лаят толкова по вероятно да ги застигне ВЪЗМЕЗДИЕТО от РУСИЯ или ФАЩ(другата велика сила).
За какви САРМАТИ лаеш, а не си траеш на насрания г@з.
Мислиш си че НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ, зад мен стои сатаНАТО бля бля. Те и укрите така си мислеха - е вече НЯМАТ ДЪРЖАВА имат руини и ще се възстановяват 100 години. Искаш и ние да сме в РУИНИ?
Рашастан вече не е дори регионална сила, след 4 месеца излагации няма ни армия, ни въоръжение, ни пари, ни дипломация.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
пак глупости на килограм.
Русия нахлу с 200к укрофашистите имат 600к армия. Кои са повече? ЗАДАЧА ЗА 2-РИ КЛАС
2. тогава явно фашистите са червените гладни азиатски скакалци
3. щом са толкова прости и не могат да смятат, редно е да ги изколят до един
4. след като Киев не падна за 3 дни, че и за 3 месеца - колко време ще изкара Рашастан в изолация - задачка за 7 клас (щото знам, че не си завършил 8ми)
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Бреййй, не думай. Ами няма да я бъде тая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Пълни глупости , ама много големи .
....
ЕС ще се разпадне 100% до 5 години и причина за това ще е конфликта с Русия .
Запомненте този пост
- 1 like
Коментар
Коментар