IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Аз продължавам да недоумявам като как ще бъде победена ядрена свръхсила? Удивен съм просто...)
    И във Виетнам какво беше победено?

да подскажа, ДВЕ ядрени свръхсили са дали фира там, като Виетнам не е имал подкрепата на 80% от индустрията на планетата

Удивен съм от незнанието ви

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Аз продължавам да недоумявам като как ще бъде победена ядрена свръхсила? Удивен съм просто. Още повече пък не разбирам нас какво ни топли това - бием Русия и после какво - изсипваме трилиони в Украйна за възстановяване (ерго Бг го духа откъм кинти). А не, те орките ще платят - мда, повервах

И продължавам да съм удивен от тъпата недалновидност на европейските политици към енергийният им придатък (пак да подчертая, че Русия винаги е била точно това) - ми отрязваш Русия, хубаво, а суровини откъде? И на каква цена? Ма не били рилайабъл - супер, то пък арабелите са рилайъбъл, а азерите съвсем скоро не нападнаха Армения, ама я нападнаха демократично де, а не по комунистически, точно както ние пикахме на гробовете на дедите си в Македония демократично и по европейски, а не сталинистки и комуноидно като Гощо тарабата преди 50 години.

Няма да се връщам чисто исторически, че всички земи, за които претендира путя, са си исторически (поне за последните 300+ години) 100% руски и там украинци не е имало, няма да засягам за левобережная и деснобережная украйна, няма да казвам, че такава държава няма до 1990 (с минимални изключения), както и че такава народност няма (макар да са имали търкания с рашките, пък и с всеки преди тях, просто щото са искали да си живеят като диваци по степите) и т.н., ще отбележа само, че сегашните земи на Украйна са отвоювани от рашките от кримския и оснамнсия султан, както и от Полско-литовското кралство - там украинска държавност никога не е имало. Но ако отворите учебник по история на Украйна, ще ви заболи не главата, ми коремът от смях - такива фантасмагории и комунетата не можеха да измислят. Ще добавя и че всички причерноморски градове - и Одеса, и Херсон, и Таганрог (айде, той си е руски), и Ростов, и кой ли не, са основани от руснаците - е, дали имат основания и претенции.

Ок, аз разбирам, че така се отключва една много опасна спирала - поляците могат да си поискат Лвов (той си е техен изначално), мамалигите - Буковина, унгарците - закарпатието. Ами ако Германия си поиска половин Полша - убеден съм, че 90% от списващите тук не са наясно какво става след ВСВ и как Полша е изместена едни 200 км на запад, като източна Полша се делка между Беларус и Украйна, а сегашната Западна Полша е 100% немски земи и геноцидът над немците там е бил зверски. Ама е бил демократичен геноцид, щото са нацисти, а не като сегашните, разбира се.

П.С. И финално, преди да бъда заклеймен отново от платените тролчета за путинист, орк, фен на блядовете и каквото там се сетите (мисля, че отрицтаелната ми позиция към путя и пияните казаци е ясна, ама нищо, нека съм путинист), нека да спомена, че 90% от сегашните антиорки бяха огромни фенове на грипчето (само Тепкси от нашите, смъртожадните антиваксъри, е заел позиция тип жу су и зеленко). Е, сгрешиха, осраха се брутално с параноята си, но извинение от тях не последва. Очаквам и тук да сгрешат, като само се моля в Кремъл да няма някой много луд, на който да му писне и да натисне копчето, шото тогава всичко ще бъде все тая за всички ни. А че ни чакат бой, глад, еване и украинска музика е повече от ясно, само дето аз така и не разбрах каква е нашата полза от всичко.

Викам едно жу су и, смърт за тирана (ма не столицата на шиптърите), слагам маската и си заръчвам консерви - тези, дето ги събирах за ковида май са с изтекъл срок вече. А и тоалетна хартия ще трябва
      Хубаво - даваме на Русия каквото поиска, Украйна спира да съществува, Путин си взима бившия СССР в пълнота (и малко отгоре, че нали гониме Петър Първи) и всички пляскаме с ръчички.

Това ли предлагаш?

Знаеш ли, че по времето на строежа на киевската мрежа от манастири, Москва е просто едно голямо село?
      ​​​​​Че една ядрена сила вече не е толкова непобедима, когато се окаже, че не може да си ползва ядрения арсенал под заплахата от реципрочно нападение?
      Че Нагорни Карабах е международно призната азерска територия и арменците са тези, които трябва да се изнесат оттам?

Браво за ковид-позицията и за иначе антиПутинската позиция (смешното е, че за мен той си беше отличен ръководител като за Русия), но от страх по разпада на един свят, който така или иначе вече го няма, мислиш изцяло в една плоскост.

Вчера питах и пирамидата, ще питам и теб - как виждаш света края на 2024-та?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
        Мдам, мобилизация.
        Всичко върви по план, от мен да знаете.
        Господ здраве да дава на ВЕЛИКИЯ ПУТИН РАЗПАДА НА расйката ще е як

Коментар

• Аз продължавам да недоумявам като как ще бъде победена ядрена свръхсила? Удивен съм просто. Още повече пък не разбирам нас какво ни топли това - бием Русия и после какво - изсипваме трилиони в Украйна за възстановяване (ерго Бг го духа откъм кинти). А не, те орките ще платят - мда, повервах

И продължавам да съм удивен от тъпата недалновидност на европейските политици към енергийният им придатък (пак да подчертая, че Русия винаги е била точно това) - ми отрязваш Русия, хубаво, а суровини откъде? И на каква цена? Ма не били рилайабъл - супер, то пък арабелите са рилайъбъл, а азерите съвсем скоро не нападнаха Армения, ама я нападнаха демократично де, а не по комунистически, точно както ние пикахме на гробовете на дедите си в Македония демократично и по европейски, а не сталинистки и комуноидно като Гощо тарабата преди 50 години.

Няма да се връщам чисто исторически, че всички земи, за които претендира путя, са си исторически (поне за последните 300+ години) 100% руски и там украинци не е имало, няма да засягам за левобережная и деснобережная украйна, няма да казвам, че такава държава няма до 1990 (с минимални изключения), както и че такава народност няма (макар да са имали търкания с рашките, пък и с всеки преди тях, просто щото са искали да си живеят като диваци по степите) и т.н., ще отбележа само, че сегашните земи на Украйна са отвоювани от рашките от кримския и оснамнсия султан, както и от Полско-литовското кралство - там украинска държавност никога не е имало. Но ако отворите учебник по история на Украйна, ще ви заболи не главата, ми коремът от смях - такива фантасмагории и комунетата не можеха да измислят. Ще добавя и че всички причерноморски градове - и Одеса, и Херсон, и Таганрог (айде, той си е руски), и Ростов, и кой ли не, са основани от руснаците - е, дали имат основания и претенции.

Ок, аз разбирам, че така се отключва една много опасна спирала - поляците могат да си поискат Лвов (той си е техен изначално), мамалигите - Буковина, унгарците - закарпатието. Ами ако Германия си поиска половин Полша - убеден съм, че 90% от списващите тук не са наясно какво става след ВСВ и как Полша е изместена едни 200 км на запад, като източна Полша се делка между Беларус и Украйна, а сегашната Западна Полша е 100% немски земи и геноцидът над немците там е бил зверски. Ама е бил демократичен геноцид, щото са нацисти, а не като сегашните, разбира се.

П.С. И финално, преди да бъда заклеймен отново от платените тролчета за путинист, орк, фен на блядовете и каквото там се сетите (мисля, че отрицтаелната ми позиция към путя и пияните казаци е ясна, ама нищо, нека съм путинист), нека да спомена, че 90% от сегашните антиорки бяха огромни фенове на грипчето (само Тепкси от нашите, смъртожадните антиваксъри, е заел позиция тип жу су и зеленко). Е, сгрешиха, осраха се брутално с параноята си, но извинение от тях не последва. Очаквам и тук да сгрешат, като само се моля в Кремъл да няма някой много луд, на който да му писне и да натисне копчето, шото тогава всичко ще бъде все тая за всички ни. А че ни чакат бой, глад, еване и украинска музика е повече от ясно, само дето аз така и не разбрах каква е нашата полза от всичко.

Викам едно жу су и, смърт за тирана (ма не столицата на шиптърите), слагам маската и си заръчвам консерви - тези, дето ги събирах за ковида май са с изтекъл срок вече. А и тоалетна хартия ще трябва
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мдам, мобилизация.
            Всичко върви по план, от мен да знаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Много страни са били бедни и изостанали, като на някои, им предстои да си го припомнят отново. Дай ми една причина, да съм спокоен за Европа. За начало, по енергетиката, после по суровините и т.н.
              Не можеш да си спокоен. Без Русия - зле, с Русия - още по-зле.
              Щеше да е прекрасно руснаците да дават газ, да получават съотвесните пари за това, да си седят дома и да не закачат никой. Ако пък в някой момент решат случайно да живеят добре - можеше да им се помогне.

Уви, ако някой заплашва да изнасили жена ти, дори бизнеса с него да върви добре, май е редно да се дръпнеш ...

Ако приказките на Грейт Рисет и нов световен ред са верни, то Русия играе великолепно ролята си на клечката кибрит, която да подпали всичко.

Както и преди съм казвал, не изключвам договорка САЩ/Русия. Колебливата позиция на Китай и неутралитета на Индия само засилват моите подозрения.​​​​​​​

Коментар

• Тююю, излязло е изявлението

https://t.me/Pravda_Gerashchenko/43140

Коментар

В 21.00 българско време той, монголоида военен министър, дето не бил в казарма и оня с изгонения от гнилата гнилост син трябваше да направят извънредно изявление пред нацията. Вероятно трябвало да бъде "Ще правим референдуми по целия свят и из Млечния път и после тия територии трябва да ги пазим, затова - мобилизация и всяко нахлуване в анексирана от Русия територия значи Бум".

Изглежда обаче цирка е отложен за утре.

Със сигурност със "СВО", "денафицикация", "търсим биолаборатории" и прочее тъпотии е свършено. Почва вабанка-та.
                  тука возят бюлетини https://t.me/Pravda_Gerashchenko/43160 , ноооо: Украинские военные обстреляли ДНР из снарядов НАТО

Започва каканиженето, че се борят с НАТО максималните ватенки със сигурност ще се вържат.

обаче уж тръпнещите в очакване речта на путлер путлеристи, странно търсят в загнилилото гугле друго:

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Обясних ти, малкия: Отиваш, намираш доказателства, че съм бил старшина, и цяла година, пиеш на муфта. Дотогава, можеш да ми казваш "тате" . Познай, защо.
                    Целия град защо ти казва ПУРКО.
                    ПУтин да иляди Още 10+ години да е начело на расйката
                    Last edited by Gerasim_Burgaski; 21.09.2022, 09:25.

Коментар

Какво вкусно ядене, какво сладко спане?!? Блъскане от тъмно до тъмно за 900 долара, за да може местния олигарх да си прати децата в гнила некъпана Швейцария, вечерта съветски филми и самогон и на сутринта - пак в тролеите и по работните места. Вкусно ядене и сладко спане - евентуално в ринга на Москва.
                      Много страни са били бедни и изостанали, като на някои, им предстои да си го припомнят отново. Дай ми една причина, да съм спокоен за Европа. За начало, по енергетиката, после по суровините и т.н.
                      Last edited by Pyramid; 21.09.2022, 02:32.

Коментар

Ами скоро нито една държава от ЕС не е нападала друга с териториални претенции. Скука...
                        Никоя, освен Полша -Чехия. За някакви си 3,86 кв.км. Наистина, скука.

Коментар

Казахстан е с единия крак извън Колективната отбрана, а Армения е бясна след руското предателство, чак и протести имало в Ереван.
                          Казахстан, колкото е оперен, е между два големи камъка и няма мърдане

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                            @ какъв неутралитет.., тва че ги мародерстват в момента, въобще не ги прави неутрални
                            каква ирония , другаря владимирович направи опит да се получи съдействие от си, моди и падишаха, точно в самарканде
                            получи звучно унижение даже и от президента на узбекистан, който трябваше да е само пешка в тая игра…
                            другаря сталин сигурно се върти в гроба.. хаха
                            Казахстан е с единия крак извън Колективната отбрана, а Армения е бясна след руското предателство, чак и протести имало в Ереван.

Коментар

• @ какъв неутралитет.., тва че ги мародерстват в момента, въобще не ги прави неутрални
                              каква ирония , другаря владимирович направи опит да се получи съдействие от си, моди и падишаха, точно в самарканде
                              получи звучно унижение даже и от президента на узбекистан, който трябваше да е само пешка в тая игра…
                              другаря сталин сигурно се върти в гроба.. хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                                всъщност тва са последствията от шош-мош., бриксира-мриксита и тем подобни срички

руския цар беше унижен в самарканде както никой друг руски цар последните сто години…
                                ако махнем николай втори, сегашния печели короната на унижението за всички времена

Грешиш! Китай и Индия ще разберат скоро, че са руски съюзници ... и тогава Владимир Путин ще стане Световен Император и ще бие Петър Първи по точки!

И все пак някой да каже на китайци и индийци да не го играят на неутралитет, че малко тъпичко така ...

Коментар

Working...
                                X