IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Кво ще кажете за ЕЛИТНИЯ луксозенец
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар




    • Коментар


      • Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
        И днес руската помия яко залива форума!

        Жалка работа!
        Дано поне влизат добри средства в българската икономика от това!

        Коментар


        • Mateev, с 50 евро пенсии.. може да пробваш - давай си по 70 евро на месец и с техните цени - 2 до 4 пъти по високи пробвай как е..после се обади.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            bota156, додоха им оръжие което ако продадат на дребно по разни държави в Африка и Латинска Америка, ще изкарат 100 милиарда и ще си стъпят на краката. Иначе - да, още ще пропадат, а са много чувствителни на тема земи - техни да са, нищо че като са техни нищо не струват. Ако Полша отцепи тези области и на нея ще и скочат, а те ако минат към Полша тези хора във въпросните области ще са 10 пъти по добре..сега какво - стоят в украинската мизерия.
            "Украинската мизерия" изглежда като райска градина на фона на Руската кочина. Също така "бедните" украинци са богаташи и живеят в лукс на фона на мизерията и селската мъка на пияните орки. Неслучайно се насраха да крадат бидета, тоалетни чинии, перални, телевизори и всичко друго, до което се докопат.

            Коментар


            • И днес руската помия яко залива форума!

              Жалка работа!

              Коментар


              • bota156, додоха им оръжие което ако продадат на дребно по разни държави в Африка и Латинска Америка, ще изкарат 100 милиарда и ще си стъпят на краката. Иначе - да, още ще пропадат, а са много чувствителни на тема земи - техни да са, нищо че като са техни нищо не струват. Ако Полша отцепи тези области и на нея ще и скочат, а те ако минат към Полша тези хора във въпросните области ще са 10 пъти по добре..сега какво - стоят в украинската мизерия.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Иначе НАТО още не е тръгнало, а китайците вече са в Русия, че и по една случайност влизат и се движат по нови бързи пътища. Кой ли ги е направил тези магистрали и за какво ?
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Та това че те нападнаха отцепилите се както ги наричат колаборационисти, е факт който не може да се оспори.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                      Знам, знам.
                      ! Не се е случвало до сега агресора да е чиста проба агресор. Дори Хитлер не напада СССР, защото е много агресивен, а просто го забъркват постепенно. Та колко му е в Русия да си кажат - дай да помогнем на тези руснаци от двете области, които не искат да живеят в Окрадена. Дори имаше едно интервю в което те казват - В тази страна - Окрадена не се случва нищо хубаво, разбира се че тези хора имат право да им се случи нещо хубаво ! Не друг а руснаците, орките го казват това нещо и то е факт че те не са им мислили злото. Новата влас в Украйна сама си го направи това с войната, отделили се тези...остави ги да са отделно докато си стъпиш на краката, вдигне стандарта на живот, направи го нормален и те ще се вдигнат да се връщат сами. А те какво - дай ще ги бием защото не искат да стоят в мизерията. Кои са орките - укрите разбира се или поне тези откачалки които ги управляват и си въобразяват че държавата се крепи на дулата на оръдията и пушките, и ще държиш насила някакви хора в нея със СТРАХ..оркска работа.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        bota156, в Украйна от 2014 година до сега инфлацията е 400%, 4 пъти се безценява стойността на парите им. Да се чудиш защо 2014 не са въвели валутен борд ! А има много неща към които могат да се забордят парите, има метали и не е задължително да е злато. Например в момента сребърен е много по добре.
                        усрайна ще има 100 000% инфлация макс до 2025г.
                        Сега цял свят я храни и пак е ФАЛИРАЛА. Единствения начин да няма е да я анексират, разделят съседните държави, всички без беларус
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

                          Не ние нападнахме Украйна, вие я нападнахте !
                          Знам, знам.

                          Коментар


                          • bota156, в Украйна от 2014 година до сега инфлацията е 400%, 4 пъти се безценява стойността на парите им. Да се чудиш защо 2014 не са въвели валутен борд ! А има много неща към които могат да се забордят парите, има метали и не е задължително да е злато. Например в момента сребърен е много по добре.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Rodnok, пари винаги имат банкерите, военните не са банкери. Не си мислете че на банкерите им пасва НАТО, което ще си произвежда оръжията в Азия, защото е станало така че там има фабрики които за няколко месеца могат да възпроизведат цялото оръжие на НАТО. То като магазин в който стоката има някакъв произход на тях не им отговаря на интереса сега. Те се притесняват че ще загубят парите които наляха в Азия, много дори. Не че имат нещо в главите кой знае какво, но пък имат власт чрез парите. НАТО ще го ограничат и от там проблема със сигурността. Сега тези военни които си мислят - едно голямо НАТО и проблема със сигурността се решава..да но харчи много и на тях това не им се покрива с интереса, интереса на банкерите е на първо място. Трябва друга всеобхватна организация за сигурност, която да им излиза евтино на банкерите и ако може сама да се издържа най доброто за тях. А това е възможно, с информацията която има тя ще може да вкарва иновации и от там да изкарва пари повече отколкото и трябват. Бъдещето е на такива служби, служба за сигурност. Тези сега не искат да дадат пари, щели да произвеждат оръжие в Ю Корея за НАТО. И от тези оръжия няма особенна полза, танкове които са слаби, някакви слаби самолети.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                                А Западът, има МНОГО НАКЪДЕ ДА ПРОПАДА.
                                Въпроса е дали върви по пътя на зимбабве или па югославия.
                                2. Зимбабве, ноември 2008 г.

                                Най-висока месечна инфлация: 79 600 000 000%

                                Пътят към хиперинфлацията започва в началото на 90-те години, когато президентът Робърт Мугабе стартира поредица от програми за преразпределнието на собствеността на земята. Това води до премахването на цяла класа опитни фермери, което от своя страна се отразява на капацитета на страната да произвежда хранителни продукти и намалява предлагането доста под нивото на търсенето, което от своя страна довежда до ръст в цените.

                                В началото на 21 век Зимбабве навлиза в хиперинфлация и до 2006 г. страната е отпечатала 21 трлн. зимбабвийски долара за да изплаща заеми към МВФ. По-късно същата година страната отново трябва да печати пари, в размер на над 60 трлн., за да плаща заплати на войници, полицаи и други държавни служители. През 2007 г. в Зимбабве има огромен недостиг на основни хранителни продукти, горива и медицински материали, а от МВФ изчисляват, че месечната инфлация е нараснала с над 115 000% до края на годината.

                                През април 2008 г. банкнотата от 50 млн. зимбабвийски долара се разменя срещу 1.20 долара, а от централната банка изчисляват, че икономиката на страната се е свила с над 6% на годишна база. През лятото на 2008 г. правителството дори свършва хартията, на която печати пари.

                                3. Югославия, януари 1994 г.

                                Най-висока месечна инфлация: 313 000 000%

                                Причините за хиперинфлацията в Югославия се крият от конфликтите в региона, местните икономически кризи и лошото държавно управление.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X