Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Те няма да нападнат Тайван, защото го имат икономически. Икономическата им власт се простира и над ЮК и над Япония.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ама и китайците нямат гаранции, затуй само се дуят на Тайван и само с дуенето ще си останат!Last edited by Pyramid; 01.08.2022, 00:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тц-тц-тц-тц-тц! Гле'й ти, какво дълбоко познание на китайската душа!Last edited by supertrader; 01.08.2022, 00:41.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Ама и китайците нямат гаранции, затуй само се дуят на Тайван и само с дуенето ще си останат!
Имаме да изгубим 300 милиона и ще останат. ВИЕ можете ли да изгубите толкова и, ако ги изгубите, колко ще ви останат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от start Разгледай мнениеКитай е военна суперсила само на хартия. Културата и разбирането за национално единство в Поднебесната е коренно различно от европейското и лидерите им много добре си дават сметка, че трудно биха ”мотивирали” населението за завоевателна война.
Коментар
-
Аз пък мисля, че повече разбирам пък.
Кой е тоз Петър нз, но ако си убеден, че не съм ходил в казармата, защо не застанеш с парите си зад това твърдение?Last edited by Pyramid; 01.08.2022, 02:25.
Коментар
-
Щатите рушат, да. Ама понеже няма гаранции, че нито една китайска ЯБГ няма да попадне на щатска територия, Бая ще се замислят. Да, ще подскачат, ще покрякат...и?
- Няма "и?". Те и на Ким крякаха. И дадоха заден.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Уточнихме се: Дори и да си ходил, от военщина, нищо не разбираш. Не се перчи много с тези басове, щото Петър, току-виж, извадил 50 000 евро, и настанал панаирът. Поне, кога скачаше срещу мен, той сам така пееше. Вярно, никой не му ги видя, ама знае ли човек.
Кой е тоз Петър нз, но ако си убеден, че не съм ходил в казармата, защо не застанеш с парите си зад това твърдение?
Коментар
-
И американското оръжие се сглобява от части произведени в Китай. Сега като разширяват нато и продават оръжие с кой ще споделят печалбата, пак с Китай. Бил Гейтс като осигуряваше операционна система за компютри с кой е поделил печалбата, в пъти повече пари е изкарал на Китай, отколкото на Америка.D.Y.F-091066
Коментар
-
Аха. И китайците, са едни такива уплашени...
Събуди се, драги. Американската хегемония свърши.
Коментар
-
Да ще разрушат собствените си фабрики, при това единствените работещи. Ако бизнеса трябва да се промени и в една фабрика да се сменят половината машини, това в Китай ще стане за три месеца и за една година вече ще е спечелил и пари колкото са му стрували новите поточни линии. Това нещо в САЩ не може да стане за по малко от 3 години, а избиване на инвестицията само в някой друг живот. Ами въобще не са добра идея дроновете камикадзета, защото в САЩ докато се направят 5 хиляди, онези ще направят 1 милион броя просто по навик, в такива серии се правят нещата в държава с над милиард и половина население.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Уааааа, директно от Правда.уа!
А пише ли какво стана с ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ (copyright dddd) руски солдати, попаднали в обкръжение?
Днес е ударено с химарси тук, кое е по-вероятно: А - дали са им далекобойни Б - фронта се е преместилLast edited by X_Y; 01.08.2022, 09:19.
Коментар
Коментар