IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
    Знаели са за своя произход, особенно като се издигнат в ерархията. Когато империята е в очевиден упадък, те са искали да отделят България и да стане Република, помагали са еничари, писах за това нещо. Това с гърба си го усеща човек, къде му е близко и къде далечно.
    Ходил ли си някога в църквичката (Света Неделя), в Батак?
    КРайно време ти е да я посетиш, за да разбереш какво друго са правили тия, същите, което не може да се забрави.

Оффф, забравих, че ти тия неща ги знаеш по рождение и свободната интерпретация ти е силата...

Коментар

Знаели са за своя произход, особенно като се издигнат в ерархията. Когато империята е в очевиден упадък, те са искали да отделят България и да стане Република, помагали са еничари, писах за това нещо. Това с гърба си го усеща човек, къде му е близко и къде далечно.
      по случай първия учебен ден, искам да подчертая, че училището освен че дава знания, училището и възпитава.... ролята на училището е да възпитава, да предаде и съхрани негенетично предаваемата информация на народа ни, това е история, легенди, пословици, песни и т.н.

еничара е българин по кръв, но той има вградена чужда, враждебна нам култура, враждебен нам цивилизационен код... Предполагам, че не можеш да посочиш едно име на еничар, който е допринесъл за България нещо...ама нема да се пуашиш, шорошките учебници по история и еничарски герои ще ти измислят

същото се случва и на Украйна, от руски хора се създава, възпитава антиРусия, наречена Украина и антируски народ, наречени украинци. Украинството е построено на лъжа, наглост, кражба, предателство и подлост... Героите на Украйна са военните престъпници Бандера и Шухевич

Коментар

• Запорожската АЕЦ има мръсни тайни, братята руси искат да се фиксира наличието на оръжеен плутоний за направата на мръсна ядрена бомба от МАГАТЕ, разбира се, че истината не е еднозначна... днеска е имало десант на елитни укровоенни на две баржи за вземане под контрол на централата, операцията е разработка на английските служби, който е неуспешен...

да-аааааааа МАТО ще продължи да лае на руските порти

Коментар

• Знаели са за своя произход, особенно като се издигнат в ерархията. Когато империята е в очевиден упадък, те са искали да отделят България и да стане Република, помагали са еничари, писах за това нещо. Това с гърба си го усеща човек, къде му е близко и къде далечно.

Коментар

Хman1, имаш попадение точно, за наследството което ще остави Путин какво би искал да бъде ! Гледах някалко клипа, интервюират млади хора с образование и добър речник по улиците в Русия и...Масово казват на нас Украинска територия не ни трябва, масово и един не каза да трябва да им вземем тези територии да са наши. Значи Путин ще остави наследството на едни такива хора, това нещо ще бъде популярно там, то си личи тези хора са бъдещето там. Какво ще стане ? Какъв е смисъла тогава ?

Смисъл за обикновения човек няма... всичко което се случва в момента е част от по-голям план на запада и най-вече САЩ за унищожаването на Русия. Разпада на СССР им позволи да превърнат бивши Руски републики в плацдарм срещу Русия. Това е, цялата работа е изключително гнусна и долна... в момента държави част от Варшавски договор изпращат Съветски оръжия да се убиват Руснаци (и от двете страни). Но западната пропаганда до такава степен вече ни е промила мозъка, че на мен ми трябваше известно време да осъзная какво се случва.

Гледай стратегически мащабно процесите, а не само в последните 10-тина години. Освен това "демокрацията" на запада внезапно изчезна, "обективните" им медии също. Свободата на словото също се оказва, че вече не съществува... аз имам "спомени от соц-а" и такива евтини трикове не минават при мен. Знам по-добре и от най демократичния западняк какво е демокрация и какво е свобода на словото. Тези неща не могат да бъдат включвани и изключвани "по поръчка", демокрацията и свободата на словото не се отменят, само защото на някой не му харесват. Оказва се, че на запад няма демокрация, а псевдо демокрация, същото и със свободата на словото... а и никой не го интересува каква е истината важното е "нашето мнение" то е най-меродавно. Обективността и истината са мъртви в момента... и това говори на къде се е запътил запада. СССР потъна по същата причина, лъжи, лъжи и още лъжи.... това е най-сигурния начин да "удариш дъното".

Коментар

Макс, аз ги знам тези неща, но има клипове на хора от тези територии и казват - искат всички просто да ги оставят на мира. Има и такива на офицери от руската армия и казва откровенно човека, че на руснаците тези територии не им трябват, чак украинеца който го пита направо засече.
              задавам въпрос, по време на турското робство един от данъците е така наречения кръвен данък. вземани са малки българчета с добра генетика, от които са създавани елитни военни, които да служат на султана или еничари

еничара българин ли е? не ми е интересен отговора да или не, интересни са ми аргументите

още нещо, границите на България са тези граници, за които съм съгласен сина ми да защитава и да умре... в момента няма България
              Last edited by Макс; 01.09.2022, 21:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                Ако имаше малко информация щеше да знаеш, че централата е под Руски контрол, не под Украински... отново задавам въпроса защо да стрелят по себе си?!
                защо стрелят по централата, която е под техен контрол, а не стрелят по останалите ядрени централи, които са под украински контрол?

Коментар

• Макс, аз ги знам тези неща, но има клипове на хора от тези територии и казват - искат всички просто да ги оставят на мира. Има и такива на офицери от руската армия и казва откровенно човека, че на руснаците тези територии не им трябват, чак украинеца който го пита направо засече.

Коментар

• Китай започна подготовка за превземане на Русия

Владимир Путин се надяваше на помощ от Китай, като се опитваше да го подкупи по всички възможни начини. Но Пекин реши да победи маниака на Кремъл. Китай просто се възползва от подаръците на Путин, а след това ще реши да си върне временно окупираните от Русия земи. Подробности ще намерите в статията.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Сега ми е ясно защо вярваш на руската пропаганда,

че украинците обстрелват и разрушават Украинските селища,
                      а рашистите са дошли за да ги освобождават !
                      Колко копейки ти плащат за това ?

Трябва ли да ми плащат за да пиша това което смятам за истина?!

Ако имаше малко информация щеше да знаеш, че централата е под Руски контрол, не под Украински... отново задавам въпроса защо да стрелят по себе си?!

Между другото ако Украйна имаше нормално цивилизовано поведение щях да съм на тяхна страна, но те се държат като варвари, проблема си е изцяло техен.

Освен това ненавиждам бруталната пропаганда която западните медии преповтарят от Украинските медии без да проверяват изобщо дали е истина.

Сега и ти повтаряш като папагал същата тази пропаганда. Истината е по важна от лъжата и аз никога няма да бъда на страната на лъжците, независимо колко "благородни" са целите на същите тия лъжци.
                      Last edited by X_Y; 01.09.2022, 21:03.

Коментар

Какво ще стане ? Какъв е смисъла тогава ?
                        гледай интервюта и от ДНР, ЛНР, Украина... вземи си гугълни или яндексни текста "горловская мадонна". геноцид на руския народ, живеещ на Донбас и не само

пп. форума не е килийно училище, не може всичко наготово, трябва да полагаш малко усилия

Коментар

• по случай първия учебен ден, Русия подпомага всеки един ученик от ЛНР, ДНР и освободените територии на Запороже, Херсон и Харков с по 10000рубли. Владимир Владимирович закрилник на руския мир!

Коментар

• Хman1, имаш попадение точно, за наследството което ще остави Путин какво би искал да бъде ! Гледах някалко клипа, интервюират млади хора с образование и добър речник по улиците в Русия и...Масово казват на нас Украинска територия не ни трябва, масово и един не каза да трябва да им вземем тези територии да са наши. Значи Путин ще остави наследството на едни такива хора, това нещо ще бъде популярно там, то си личи тези хора са бъдещето там. Какво ще стане ? Какъв е смисъла тогава ?

Коментар

• Я виж ти, рашистите не можели да правят качествени лагери

Рязкото увеличаване на броя на иновативните вагони, които не се използват в руските железници, се дължи на недостиг на лагери. Докато през юни 1,4 хил. вагона са били в престой, през август този брой достига 7-7,5 хил. Вестник "Комерсант" цитира Сергей Попов, директор по ремонта и експлоатацията на подвижния състав в Националната транспортна компания (НТК).

Според него през септември ще бъдат спрени от експлоатация около 9 хил. вагона с гондоли, като броят им ще продължи да расте. Става дума за това, че доставките на лагери се осигуряват от чуждестранни компании, които притежават руски заводи. След тяхното напускане страната не може да намери подходящи производствени мощности.

Както обяснява топ мениджърът на NTK, замяната на вагоните с по-малко товароспособни аналози ще доведе до загуба на 100 хил. тона въглища, което застрашава транспортните планове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Сериозно ли вярваш на тези глупости... ти би ли обстрелвал себе си?!
                                Запорожската АЕЦ и Енергодар са изцяло под контрола на Русия, защо да обстрелват себе си?!
                                Сега ми е ясно защо вярваш на руската пропаганда,

че украинците обстрелват и разрушават Украинските селища,
                                а рашистите са дошли за да ги освобождават !
                                Last edited by X_Y; 01.09.2022, 21:03.

Коментар

Working...
                                X