Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве ти на къв се правиш нз? Нато отдавна е по границите с балтийските държави! И кво стана, нападнаха Русия ли? Вече и Финладния и Швеция са там и кво стана? Нападнаха ли Русия? Укрите са незавизима държава и ако иската в нато ще влязат, зашо трябва да питат друга държава? Луди ли сте? Вие кви сте да казвате на една нензависима държава с химн и герб да прави квото е решила? Тези хора не искат в руската кочина! Дори вие не искате в руската кочина! Не е ли така? Кой от вас, би отишъл в руската кочина? НИКОЙ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАман от лаладжии масква та масква. Идете бре, идете в масква! Що не идете като е хубаво? Ето давали и 100000000000000 милиарда рубли на учениците в първи клас! Идете бе! Ще идете ама не ви стиска, знаете ква кочина и военна диктатура е там. Стоите в цивилизацията и хапете ръката, която ви храни! Гнусари!
Е, браво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Същото, което правят сега твоите орки! Избиват наред! Жени, деца, старци. И ти другарю ги подкрепяш! Гнус! Пфууу!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аман от лаладжии масква та масква. Идете бре, идете в масква! Що не идете като е хубаво? Ето давали и 100000000000000 милиарда рубли на учениците в първи клас! Идете бе! Ще идете ама не ви стиска, знаете ква кочина и военна диктатура е там. Стоите в цивилизацията и хапете ръката, която ви храни! Гнусари!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Можеш ли да ни кажеш, колко пъти ОЩЕ ЩЕ се "разбират"?
Нали се "разбраха" с Минския договор! (Чувал ли си нещо за този договор?)
Значи, какво казваш? Срещат се и подписват Втори Мински договор и НАТО отново почва да се разполага на границите на Путин?
Аве, пич, колко пъти трябва Путин да ти обясни, че тоя мач е вече свирен?
Па ти - отново и отново - да се "срещнели" - и със Зеленски... Че, какво общо има Зеленски - можеш ли да обясниш? Не си ли разбрал още, кои са страните в тая война?
Реотанът ти е за смяна...Last edited by better; 01.09.2022, 23:28.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ходил ли си някога в църквичката (Света Неделя), в Батак?
КРайно време ти е да я посетиш, за да разбереш какво друго са правили тия, същите, което не може да се забрави.
Оффф, забравих, че ти тия неща ги знаеш по рождение и свободната интерпретация ти е силата...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Смисъл за обикновения човек няма... всичко което се случва в момента е част от по-голям план на запада и най-вече САЩ за унищожаването на Русия. Разпада на СССР им позволи да превърнат бивши Руски републики в плацдарм срещу Русия. Това е, цялата работа е изключително гнусна и долна... в момента държави част от Варшавски договор изпращат Съветски оръжия да се убиват Руснаци (и от двете страни). Но западната пропаганда до такава степен вече ни е промила мозъка, че на мен ми трябваше известно време да осъзная какво се случва.
Гледай стратегически мащабно процесите, а не само в последните 10-тина години. Освен това "демокрацията" на запада внезапно изчезна, "обективните" им медии също. Свободата на словото също се оказва, че вече не съществува... аз имам "спомени от соц-а" и такива евтини трикове не минават при мен. Знам по-добре и от най демократичния западняк какво е демокрация и какво е свобода на словото. Тези неща не могат да бъдат включвани и изключвани "по поръчка", демокрацията и свободата на словото не се отменят, само защото на някой не му харесват. Оказва се, че на запад няма демокрация, а псевдо демокрация, същото и със свободата на словото... а и никой не го интересува каква е истината важното е "нашето мнение" то е най-меродавно. Обективността и истината са мъртви в момента... и това говори на къде се е запътил запада. СССР потъна по същата причина, лъжи, лъжи и още лъжи.... това е най-сигурния начин да "удариш дъното".
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Трябва ли да ми плащат за да пиша това което смятам за истина?!
Ако имаше малко информация щеше да знаеш, че централата е под Руски контрол, не под Украински... отново задавам въпроса защо да стрелят по себе си?!
Между другото ако Украйна имаше нормално цивилизовано поведение щях да съм на тяхна страна, но те се държат като варвари, проблема си е изцяло техен.
Освен това ненавиждам бруталната пропаганда която западните медии преповтарят от Украинските медии без да проверяват изобщо дали е истина.
Сега и ти повтаряш като папагал същата тази пропаганда. Истината е по важна от лъжата и аз никога няма да бъда на страната на лъжците, независимо колко "благородни" са целите на същите тия лъжци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Той бил спрял, пък Западът трепери, що тей? Хайде де, нали вие сте Неговата надежда?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеXman1, не искат да превземат Русия,в Европа е проблема. Не може да се допусне сливане с Азия, те ще ни претопят. Това е защитна реакция на САЩ. Американците наливаха в Китай, и Европа взе да го прави и то на доста глупаво ниво. Дават им технологии и то подарък. Американците искат да насочат икономически бум на територията на бившия соц.лагер. Ще има такъв, сега се появяват някакви нови неща. Според мен добрия вариант е Зеленски и Путин да се срещнат и да се разберат. За тези територии въпроса лесно ще то решат, там ще е нещо като Хонг Конг и Сингапур. Не са толкова зле нещата, нямат връзка и не си говорят. Русия не я устройва това нещо с Азия, руснаците и украинците могат да бъдат много силна икономика. Китай си изгориха значителна част от въглищата ей така за 20 години, при големи находища техни успяха да го направят, повредиха климата. Този тип индустрия която гълта суровини, като змей сега ще бъде спряна. И китайците ще зацепят в тази плоскост на движение, те не са лоши, просто всичко се развива по пътя на най малкото съпротивление, обаче не става защото ще се изтровиме и какво оставяме е въпроса. Сега за климата ще има спор, няма проблем но някой го внушава, добре факт ли е че океаните са пълни с пластмаса. Всички лъжат, имало заговор на СМИ, няма просто са си такива и демокрацията е в такова състояние, корупционно. Това да не би да ни изненадва случайно ?
Можеш ли да ни кажеш, колко пъти ОЩЕ ЩЕ се "разбират"?
Нали се "разбраха" с Минския договор! (Чувал ли си нещо за този договор?)
Значи, какво казваш? Срещат се и подписват Втори Мински договор и НАТО отново почва да се разполага на границите на Путин?
Аве, пич, колко пъти трябва Путин да ти обясни, че тоя мач е вече свирен?
Па ти - отново и отново - да се "срещнели" - и със Зеленски... Че, какво общо има Зеленски - можеш ли да обясниш? Не си ли разбрал още, кои са страните в тая война?
Реотанът ти е за смяна...
- 1 like
Коментар
-
Xman1, не искат да превземат Русия,в Европа е проблема. Не може да се допусне сливане с Азия, те ще ни претопят. Това е защитна реакция на САЩ. Американците наливаха в Китай, и Европа взе да го прави и то на доста глупаво ниво. Дават им технологии и то подарък. Американците искат да насочат икономически бум на територията на бившия соц.лагер. Ще има такъв, сега се появяват някакви нови неща. Според мен добрия вариант е Зеленски и Путин да се срещнат и да се разберат. За тези територии въпроса лесно ще то решат, там ще е нещо като Хонг Конг и Сингапур. Не са толкова зле нещата, нямат връзка и не си говорят. Русия не я устройва това нещо с Азия, руснаците и украинците могат да бъдат много силна икономика. Китай си изгориха значителна част от въглищата ей така за 20 години, при големи находища техни успяха да го направят, повредиха климата. Този тип индустрия която гълта суровини, като змей сега ще бъде спряна. И китайците ще зацепят в тази плоскост на движение, те не са лоши, просто всичко се развива по пътя на най малкото съпротивление, обаче не става защото ще се изтровиме и какво оставяме е въпроса. Сега за климата ще има спор, няма проблем но някой го внушава, добре факт ли е че океаните са пълни с пластмаса. Всички лъжат, имало заговор на СМИ, няма просто са си такива и демокрацията е в такова състояние, корупционно. Това да не би да ни изненадва случайно ?Last edited by DS66; 01.09.2022, 22:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеАко имаше малко информация щеше да знаеш, че централата е под Руски контрол, не под Украински... отново задавам въпроса защо да стрелят по себе си?!
Между другото ако Украйна имаше нормално цивилизовано поведение щях да съм на тяхна страна, но те се държат като варвари, проблема си е изцяло техен.
Чувал ли си за Буча, за разрушените украински селища, за убитите от руснаците невинни граждани, жени, деца с "високоточните" руски оръжия?
Или само "истината" на Соловьов има значение за теб?
Не ми отговаряй, добавям и теб в моя игнор-лист.Last edited by X_Y; 01.09.2022, 21:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Китай започна подготовка за превземане на Русия
Владимир Путин се надяваше на помощ от Китай, като се опитваше да го подкупи по всички възможни начини. Но Пекин реши да победи маниака на Кремъл. Китай просто се възползва от подаръците на Путин, а след това ще реши да си върне временно окупираните от Русия земи. Подробности ще намерите в статията.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар