IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

ВСЕКИ СЕ ИЗЛАГА СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ АМА ти СПАМИШ!
    ГРОТЕСКА
    някви оргазми ли получавате като БЪЛВАТЕ малоумщини
    2$ на кубик???????????????????? ХАХАХАХАХАХХАХАХАХ
    ГРОТЕСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Точно ТИ да говориш за гротески,ЕТО ТОВА,Е ГРОТЕСКА.
    ...ама толкова можеш.

Коментар

• https://t.me/uniannet/74522

Докато рашистите използват стари пътни карти от времето на СССР, украинската армия вижда позицията на всеки окупатор онлайн

Интерактивният панел показва в реално време противниковите складове, казарми, окопи, укрепления и други обекти.

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
        Матеев, никой не ми спуска опорки знеш че съм много твърда глава. Сега сметни тези 3 милиарда кубика, които България консумира да са по 2 долара за кубик и това е при положение че знаеш в България природния газ откровено се избягва, например за битови нужди въобще не се е наложил. Иначе щяхме да консумираме по 10 милиарда кубични метра за година. Тези три са 6 милиарда долара, дори са повече вече от 6 милиарда евро, при БВП показател който е много раздут..100 милиарда лева имаш 12 милиарда внос на газ. 12% срямо БВП само за газ, това е страшно много. Имаме и внос на петрол, не мисля че цената му ще се задържи ниска, защото неговите деривати са дори много по удобни от природния газ, по лесно и евтино съхранение и по принцип това се оценява, като винаги са бивали по скъпи от природния газ. Не не мисля,че ще издържи Европа, а България как да ти кажа е сравнително калена и устойчива именно с ниските очаквания на хората, консумират много малко.
        ВСЕКИ СЕ ИЗЛАГА СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ АМА ти СПАМИШ!
        ГРОТЕСКА
        някви оргазми ли получавате като БЪЛВАТЕ малоумщини
        2$ на кубик???????????????????? ХАХАХАХАХАХХАХАХАХ
        ГРОТЕСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Mateev, не ги пускайте тези клипове, има много в ютуб, може да влезеш и днес цял ден да гледаш. Нямат стойност никаква тези неща, аз не знам кой плаща за такава пропаганда, защото явно се правят от някакви професионалисти. Бих предложил просто да ги дават на хората тези пари, сигурно имат семейства които така изхранват, не им мисля злото и да не се занимават да ги правят тези клипове. Те са нещо като Кремиковци и неговите акции, не може ли да имаме чисти акции на Кремиковци без да са обвързани с него, ще си се търгуват най спокойно и може да се печели от тях. Така и с клиповете, може да не ги правят и да не им се спират парите на хората.

Коментар

• Матеев, никой не ми спуска опорки знеш че съм много твърда глава. Сега сметни тези 3 милиарда кубика, които България консумира да са по 2 долара за кубик и това е при положение че знаеш в България природния газ откровено се избягва, например за битови нужди въобще не се е наложил. Иначе щяхме да консумираме по 10 милиарда кубични метра за година. Тези три са 6 милиарда долара, дори са повече вече от 6 милиарда евро, при БВП показател който е много раздут..100 милиарда лева имаш 12 милиарда внос на газ. 12% срямо БВП само за газ, това е страшно много. Имаме и внос на петрол, не мисля че цената му ще се задържи ниска, защото неговите деривати са дори много по удобни от природния газ, по лесно и евтино съхранение и по принцип това се оценява, като винаги са бивали по скъпи от природния газ. Не не мисля,че ще издържи Европа, а България как да ти кажа е сравнително калена и устойчива именно с ниските очаквания на хората, консумират много малко.

Коментар

• излезе НАЙ СЕКРЕТНОТО руско безаналогово оръжие
              НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ ТАЙНА Е :
              Click image for larger version

Name:	FeInSC9X0AEzbf8.jpg
Views:	1
Size:	26.2 КБ
ID:	3971845

Коментар

GiRo, заблуден народ, ЕС няма как да оцелее при такава криза, никой не те пита дали ти харесва.
                Болен си мой човек. ЕС муха го ухапала, докато в същото време на Путлеристан дните са му преброени. Този, който ти спуска опорките, също е болен или живее в някаква паралелна реалност.

И да те предупредя - колкото пъти споменеш ЕС с цел да отклониш темата, два пъти по толкова пъти ще пускам клипове за войната и за позорното бягство на орките.
                Last edited by Mateev; 03.10.2022, 12:46.

Коментар

GiRo, заблуден народ, ЕС няма как да оцелее при такава криза, никой не те пита дали ти харесва.
                  ще оцелее
                  ЩЕ СЪЗДАВА материални и духовни БЛАГА
                  ЩЕ БЪДЕ!!!!!!!!!
                  напук на помярите и петоколонниците
                  напук на путьофците и пъзльовците
                  напук на русофилската измет
                  ЕС ЩЕ РУЛИРА заедно със САЩ със Китай с Корея и всички БЕЛИ Държави където НЯМА комунизъм и псетата на комунизма
                  АМИН
                  разпада на расйката ще е МНОГО скоро-АМИН

Коментар

• NZero, да не си мерим нивата, просто искам да помогна да не се товарите с положителни очаквания в момент в който не е изминат половината път..има да се върви още много. Най елементарното, търси се момента в който ще се постигне устойчивост и баланс, той не се очертава без да се случат съществени промени. Ето хората искат много неща да се запазят, но трябва да видят и че се топят по този начин.

Коментар

• GiRo, заблуден народ, ЕС няма как да оцелее при такава криза, никой не те пита дали ти харесва.

Коментар

• Системи скидання вантажу для DJI Mavic 3 та Mavic Air 2 - Огляд, можливості, тести!

Украйнците тестват как с обикновени дронове да пускат гранати върху главите на орките. Тестовете са успешни и скоро орките няма да има къде да се скрият - ай са си показали носа навън от бункера, ай на главата им е паднала граната.

Коментар

• https://youtu.be/tdSR3Nm2Bos
                          Тревожни новини от Мюнхен - тълпи от некъпани немци са обсадили местната шатра на Октоберфест с молби да ги изкъпят с бира.
                          Един кезевурст се дели на четирима посетители, а киселото зеле тази година е неразличими от миризмата на посетителите.

Изчезналия Шолц е забелязан да краде брецели по време на концерта на Ед Шийрън във Франкфурт.

Коментар

Gerasim_Burgaski, аз пък ти казвам че тази война въобще не е газова, тя е цивилизационна и основно се работи през четвъртото измерение. Ти не виждаш ли че сме с два и половина грама мозък, който можем да ползваме пък правим неща които надхвърлят умението да запалим огън. Нивото ни е колкото да сме се научили да трием две сухи съчки една в друга докато се запалят, а правим неща които и на нас не ни е ясно как стават. Никой в Майкрософт не знае как работи ядрото на една операционна система, обаче се намерил един, седнал и писал..писал код и взело че станало невероятното.
                            Нивото ви е очевидно такова, каквото го описвате.

Защо, въпреки него, се изказвате по тематика, която е извън възможностите ви?

Но пък за четвъртото измерение, донякъде съм съгласен. Ако приемем, че четвъртото измерение е времето, то да, може да се каже. Но няма как да е "основно" там. Каша някаква....

И не разбрах - защо ядрото на една операциона система ви се струва толкова страшно и неразгаваемо нещо? Предполагам не спите от ужас и от "машинното обучение"?

Коментар

Щом искате ЕС, добре..но после да не съжалявате.
                              О, ни най-малко не съжалявам. От членството на България в ЕС виждам големи ползи, както и повечето българи между другото. Когато плюеш по нещо, трябва да си готов да предложиш алтернатива, а ти не го правиш. Чакам от теб такава ...

Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Проблемы рф: от российской армии скоро ничего не останется

Коментар

Working...
                                X