Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Миенето на тоалетни и метенето на плаца поддръжка ли е?
Колкото до губенето - ако всеки ден губя колкото една твоя заплата, дори и след 100 години пак ще съм по-богат от тебе.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Трейдърко не го знам, при мен, всеки ден е различно. Поддръжката в голям завод, е кога динамична, кога флегматична но, по принцип, разнообразна работа. Иначе, той е прав: Матейко, вместо да зее тук и да смърди, да си гледа бизнесите щото, има много за губене па, ако ще, и олигарх да е.
Колкото до губенето - ако всеки ден губя колкото една твоя заплата, дори и след 100 години пак ще съм по-богат от тебе.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеОбразцовая работа : https://aftershock.news/?q=node/1161269
Гарантирам ви смях, ако сверите прогнозите им с днешните факти, публикувани пак от тях.... споко, дори великия Соловьов вече е клоун по тематаLast edited by satz; 03.10.2022, 20:18.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Трейдърко не го знам, при мен, всеки ден е различно. Поддръжката в голям завод, е кога динамична, кога флегматична но, по принцип, разнообразна работа. Иначе, той е прав: Матейко, вместо да зее тук и да смърди, да си гледа бизнесите щото, има много за губене па, ако ще, и олигарх да е.-Пич,к'ъв е тоя Илон Мъcк?
-Инженер е!
-Kaто Ванката ли?!
-Tи пък!!!Ванката е главен инженер!
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениебай Митьо, нямаме газ, а поляците вече са в играта..ами не е за нас там този клуб. Ще трябва да го преживееш.
- 1 like
Коментар
� -
След могилизацията, първите оцелели са ... пристигнали днес на територията на така наречената ЛНР.Трима мобилизирани починаха в тренировъчен лагер на Министерството на отбраната в Свердловска област в село Порошино: един от спиране на сърцето, един от алкохол и един от самоубийство, съобщи порталъНе е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Как само Полша и Украйна? А нас на кого ни оставят? А Молдова, Куба....не ми късай сърцето..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ама стоиш и се наслаждаваш, вместо да идеш в самая прекрасная, където ухае на рози.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеРусия оповести в ООН че Тексас е присъединен по същия начин като Донбас. И аз от доста време се чудя, кога ли САЩ ще върнат седемте щата на Мексико ? А половин Аляска и алеутските острови на Русия ? Турция кога ще освободи югоизточен Анадол за Кюрдистан ?
пп
Имаше момент да се случи Кюрдистан, какво мислите за факта, че братушките го прецакаха? (проверете кой на кого предаде Африн)
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар