Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеVergil1975, за ЕС е по добре да се разпадне и така и ще стане.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЯ как се врътна руската подлога Вучичhttps://fakti.bg/world/747898-vuchic...shte-si-ostane
Пък и видя какво стана с Армения - рашките не си мръднаха и пръста в историята с Карабах.
Освен това "В Донецк говорят руски - значи е Русия" означава и "В Прищина говорят албански - значи е Косово".
Абе разбрахме, че Саша Вучич не е разбрал, че Русия спечели Третата световна война. Някой да му каже.Last edited by Tepix; 18.01.2023, 22:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Значи, заставаш под знамето на дъгата и приемаш всички либерастки ценности.
П.П. За чеченците(дето ви разправя Мирката), хайде от мен да мине, няма да отварям дума.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Те в момента се одумват за репарации а, какво остава, ако им мине номерът.
Коментар
-
Кой съм аз, че да говоря на поляците? След победата лично фод дер Лайен ще им го каже.
Коментар
-
Кой съм аз, че да говоря на поляците? След победата лично фод дер Лайен ще им го каже.
Източна Европа ще стане голяма сила.Начело с Полша и Украйна. И ДГД мурзилките и джендърите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеШолц: Ще продължим да подкрепяме Украйна толкова дълго, колкото е необходимо
https://www.investor.bg/a/527-svyat/...o-e-neobhodimo
аве ТРАМВАЯ кочината КОЙ ще я подкрепя?
раZZпада ИДВА!
АМИН
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Иди кажи на някой поляк, че щом е против руската имперска политика, е педал и приема либерастката идеология.
Що не пробваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Дори и българските русороби не емигрират в Русия, нито пращат децата си да учат там.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Значи, заставаш под знамето на дъгата и приемаш всички либерастки ценности.
Що не пробваш?
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар