Евгений Балицки, обявен от Русия в окупираната Запорожка област за "ръководител на военно-гражданската администрация", е избягал в завзетия Крим - "поради семейни" обстоятелства и ще "ръководи" оттам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Така е от ПУИ Асен Киселинчев и маалата у Долни Дъбник толкова...И с отрицателните цени на тока толкова за тъпаците евроатлантически
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Хи хи хи боли ма швепса мен за английскитее идиоти....казвал съм ви много пъти от 10г какво идее 2022.И сега ще разберете как България ще стане намбър уан....Просто ще има вода и храна нищо повече....Голям и крив руски самолетоносач се е задал хи хи хи...А какво става с бай слаФчу нали щеше да ни оправя тоя бездарник и тъпак
Защо ме питаш за СлаФчУ? Защото, когато разбирах, че има потенциал в ИТН ги подкрепих (и спечелиХА), ли? Пак ли да почвамЕ да повтаряме стари факти (Референдум, който никой друг НЕ е организирал в Новата ни история..., спечелени Парламентарни избори и снемане на 12 годишно управление от властта..., оттегляне в ТОЧНИЯ момент от управляващата коалиция на фалшификатора и грубо нарушил Конструкцията - Кирчо "Харвардски"...)
По горепосочените причини аз гласувАХ за Слави и той спечели.
Какво става със Станислав Трифонов, ИТН - може да попиташ самия него.
Моето мнение е, че все още има шансове (в бъдещи коалиции) да парира неадекватни бъдещи политици и откровени фалшификатори на Конституцията (в лицето на Кирчо и Кокорчо). Не може да има никаква милост за такива "управленци"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Неграмотност + късогледство е неспасяемо положение - спокойно не сте сам,
ето лицето на малко грамотен, когато му докладват за радостното посрещане в Украйна
. [ATTACH=CONFIG]n3960731[/ATTACH]
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение"Нито едно правителство не може да промени реалността на цените на енергоносителите" - казва Министерството на бизнеса, енергетиката и индустрията на Острова, за да оправдае действията си за поставяне "таван" (горна граница) на цените на енергоносителите за населението...
Обаче, бизнесът във Великобритания също искаЛ подобна горна граница на цените на ел.енергията.
Тия трябва да са комунисти по убеждение! Не може бизнесът, за който знаем, че се самоиздържа - да иска Държавни субсидии! Защо? Ми, кой се грижи за бедните и социално слабите? Във всеки случай - това не е задължение на бизнеса.
Ако на Острова искат да създават социална държава, могат, ама трябва да почнат с трудовете на Маркс и Ленин... (пепел ми на езика!)...
Ама, това ли иска да направи Путин със Западна Европа? Наистина - не бях се замислял! Ако е така - не може да му се отрече авторството...., а дали изобщо се е досещал за това?
Във Великобритания наистина сериозно са се заели с това...
Каква е връзката (за "макето", който чака, за да ме контрира за ония, които "сами си печатали парите)...
Връзката е тая: при нас кризата удря със закъснение и продължава по-дълго във времето. Все пак ние не желаем да се учим, въпреки че имаме привилегията да сме винаги последните!
...........
И сега, дойдохме до фактите... Много мразим да се учим от факти! Смятаме, че ще се снишим и бурята ще мине край нас...
Пъбовете на Острова са пред фалити. Сметките за електроенергия са по-високи от наемите. 300 % увеличение на сметките според правителството - са нищо!
Наемател от 20 години закрива пъба, защото увеличението на сметките за електроенергия са 450 % .
Да напомним, че горна граница няма! И правилно: това е капитализъм в чиста форма.
https://www.dnes.bg/world/2022/08/30...krizata.541932
Можело ли е да не се случи това? Не коментираМЕ!
Можело ли е (поне!) да се поучим и да смекчим ударите на кризата? АмЧИ - как да не е можело!
Коментар
-
"Нито едно правителство не може да промени реалността на цените на енергоносителите" - казва Министерството на бизнеса, енергетиката и индустрията на Острова, за да оправдае действията си за поставяне "таван" (горна граница) на цените на енергоносителите за населението...
Обаче, бизнесът във Великобритания също искаЛ подобна горна граница на цените на ел.енергията.
Тия трябва да са комунисти по убеждение! Не може бизнесът, за който знаем, че се самоиздържа - да иска Държавни субсидии! Защо? Ми, кой се грижи за бедните и социално слабите? Във всеки случай - това не е задължение на бизнеса.
Ако на Острова искат да създават социална държава, могат, ама трябва да почнат с трудовете на Маркс и Ленин... (пепел ми на езика!)...
Ама, това ли иска да направи Путин със Западна Европа? Наистина - не бях се замислял! Ако е така - не може да му се отрече авторството...., а дали изобщо се е досещал за това?
Във Великобритания наистина сериозно са се заели с това...
Каква е връзката (за "макето", който чака, за да ме контрира за ония, които "сами си печатали парите)...
Връзката е тая: при нас кризата удря със закъснение и продължава по-дълго във времето. Все пак ние не желаем да се учим, въпреки че имаме привилегията да сме винаги последните!
...........
И сега, дойдохме до фактите... Много мразим да се учим от факти! Смятаме, че ще се снишим и бурята ще мине край нас...
Пъбовете на Острова са пред фалити. Сметките за електроенергия са по-високи от наемите. 300 % увеличение на сметките според правителството - са нищо!
Наемател от 20 години закрива пъба, защото увеличението на сметките за електроенергия са 450 % .
Да напомним, че горна граница няма! И правилно: това е капитализъм в чиста форма.
https://www.dnes.bg/world/2022/08/30...krizata.541932
Можело ли е да не се случи това? Не коментираМЕ!
Можело ли е (поне!) да се поучим и да смекчим ударите на кризата? АмЧИ - как да не е можело!
Коментар
-
Неграмотност + късогледство е неспасяемо положение - спокойно не сте сам,
ето лицето на малко грамотен, когато му докладват за радостното посрещане в Украйна
. [ATTACH=CONFIG]n3960731[/ATTACH]
А сега, кажи нещо за отрицателните цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАНА ДЪРЖАВА, НЕ САМО ФАЛИРАНА НО И ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНА.
НА КОЙ СА ТЕЗ ПАРИ В БНБ А? Колко заеми има да връща тоз дето уж има пари в БНБ? Колко взе ТАЗИ ГОДИНА?
Да ма ограмотиш? И кой, кога и откъде ще вземе/изкара ПАРИ да плати тези 11 МИЛИАРДА (~7% от БВП)
.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Истинската война е между банките които ще загубят кредитите които са дали, те ще се обезценят от инфлация, и тези които искат да се получи инфлация за да махне тези дългове които по дефолт са неизплатими. Да но банките не искат да налеят пари за да се получи инфлация. Затова нови държави с нови банки и да се спасяват тези. Първо на хората им писна от техните кризи, те са математически заложени, при това елементарно. Второ може да има кредитиране без да произвежда кризи. Само трябва обратно финансиране заложено в модела, с ясно структуриране което да е задължително, когато от кредитите се резервират пари в ЦБ това да я задължава да емитира пари които да вкарва в икономиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Шойгу се оказа предател. Важното е че незаменими хора няма. Освен джуджи, ама той е бог.
Коментар
-
резерв на БНБ е друго, но това е твърде тежка неграмотност, не мога да помогна с линк
НА КОЙ СА ТЕЗ ПАРИ В БНБ А? Колко заеми има да връща тоз дето уж има пари в БНБ? Колко взе ТАЗИ ГОДИНА?
Да ма ограмотиш? И кой, кога и откъде ще вземе/изкара ПАРИ да плати тези 11 МИЛИАРДА (~7% от БВП)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Вкарал си 7 млрд, ама си получил 25. На яка далаверка си, кво ривеш? Печатница имаш лЕ? Немаш! Те обаче имат! Ако имат нужда от парЕ - шъ си напечатат и ше си купят квото си сакат! Тях не ги мислете!
Ако ти си харчил фондове и си "получил 25", поне не се хвали!
Фактът, че аз съм вкарал 7 млрд., ми дава пълното основание да им търся отговорност за грешните политики, които води кликата по върховете, която не е ясно как ще оцелява в следващите месеци.
Изобщо не е за майтап, но както някои се шегуват: тая зима, западно от нас - ще излизаЛИ на протести, между другото и, за да ползват безплатната вода от водните оръдия на полицията...
И не си прави илюзия, че при този срив на еврото - нещата вървят нормално, защото наистина могат да си напечатат хартия, с която не знаеш какво ще може "да си купЯТ"
А това, че ще "го мисля" е, защото ме "прикачиха" към себе си, а нашите "политици" мислят както теб - само как да прилапат ЕвропСките фондове.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Къде е Шойгу?
Шойгу се оказа предател. Важното е че незаменими хора няма. Освен джуджи, ама той е бог.
Коментар
Коментар