Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
резерв на БНБ е друго, но това е твърде тежка неграмотност, не мога да помогна с линк
НА КОЙ СА ТЕЗ ПАРИ В БНБ А? Колко заеми има да връща тоз дето уж има пари в БНБ? Колко взе ТАЗИ ГОДИНА?
Да ма ограмотиш? И кой, кога и откъде ще вземе/изкара ПАРИ да плати тези 11 МИЛИАРДА (~7% от БВП)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Вкарал си 7 млрд, ама си получил 25. На яка далаверка си, кво ривеш? Печатница имаш лЕ? Немаш! Те обаче имат! Ако имат нужда от парЕ - шъ си напечатат и ше си купят квото си сакат! Тях не ги мислете!
Ако ти си харчил фондове и си "получил 25", поне не се хвали!
Фактът, че аз съм вкарал 7 млрд., ми дава пълното основание да им търся отговорност за грешните политики, които води кликата по върховете, която не е ясно как ще оцелява в следващите месеци.
Изобщо не е за майтап, но както някои се шегуват: тая зима, западно от нас - ще излизаЛИ на протести, между другото и, за да ползват безплатната вода от водните оръдия на полицията...
И не си прави илюзия, че при този срив на еврото - нещата вървят нормално, защото наистина могат да си напечатат хартия, с която не знаеш какво ще може "да си купЯТ"
А това, че ще "го мисля" е, защото ме "прикачиха" към себе си, а нашите "политици" мислят както теб - само как да прилапат ЕвропСките фондове.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Къде е Шойгу?
Шойгу се оказа предател. Важното е че незаменими хора няма. Освен джуджи, ама той е бог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха. Ще ти сеLast edited by better; 31.08.2022, 01:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Фараоне, видя се къде са клоуните - в Кремъл!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
Байден не е в състояние да изпълнява длъжността президент, така че можем да сме малко по-снизходителни, но за войната в Югославия бесилка
аз искам да припомня следната аксиома: по-лошо от война с англосаксите може да бъде само приятелството с тях! и сега виждаме в един крътък исторически момент от 30г потвърждението на тази аксиома
Нашата Родина е оглозгана до кокал, демографска, финансова, икономическа, социална, духовна криза. Поредната национална катастрофа. Народ преживал 500г турско робство ще изчезне за 50г хибридно евроатлантическо робство.
Храбрия и достоен сръбски народ въпреки че войната му нанесе на икономиката ущърб на стойност 100 млрд евро, на ония пари, бяха убити няколко хиляди невинни мирни граждани е по всички показатели ппреди нашия народ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То и аз се чудя, с какво шише си връща територия този клоун при положение че, положи върховни усилия, окончателно да отврати населението на тези (за начало 2, а сега - и повече области) от укробандеровските нАцита. Сега, копелето, опря вече до редовната армия но, и тя има нужда от ресурси, а дори само избягалите население, е около 12 пъти повече от максималната численост на ВСУ. Да, ХАЙМАРСИ ще им доставят, ама и това, е до време. А след това? Ще искат плащане, от което, украинската икономика, ще потопи за поне 30-50 години...
Или дори, само за миг, да допуснем, че отново някак овладеят дори само ЛНР /ДНР. Ами то, кой нормален руснак ще се върне там?
Накратко, Зе е неадекватен и с тежко увредена менталност и никак не бих се учудил, да завърши безславно живота си я като Хитлер, я като Гьобелс или Гьоринг. Предимство ли да предложи? Та той, себе си не владее, този нещастник.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
резерв на БНБ е друго, но това е твърде тежка неграмотност, не мога да помогна с линк
а тук, някой говори нещо отн.войната. Слушай внимателно. https://youtu.be/1ZOurW8h8Wc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Аве, а ти какО желиш - да не ги мислимО, ле?
Аз сУм европЕЦ, оти що ги мислимО!
И сУм плаЧал пАра тамО!
7 милиардИ евра сУм вкарал в "ОБЩИОТ" бюджет на ЕС!
Как я мислиш? Вкарвам 7 милиарда евро, а Макрон си стиска ядрените реактори? Нали и той е член, или само, когато му е удобно - тогава е член?
Баси, петокласниците, с които споря...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение..
Що се отнася до резерва ще отбележа, че лятото на 1995г. имахме рекорден резерв от 1.5 милиарда долара, а към лятото на 1996 го стопихме на 500 милиона. Или 66% срив за няма и година. И тогава и сега особено активни бяха Гумен Речев и Р. Овч.
моля обяснете на Макс, там за размерите и рекордите на резерва и кога какъв размер е кризисен че горкия тройно по-голямо число отнесено към 2млн. по-малко население, го нарича национална катастрофаLast edited by satz; 31.08.2022, 00:24.
Коментар
Коментар