Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То това им е основния проблем на Руснаците- нямат какво да предложат:). Дори Хитлер като изключим простотията която е правил с евреите вместо да ги привлече на своя страна като в първата световна е много по- добър вариант- развита икономика ред дисциплина....Ако не беше правил фаталната грешка да подтиква Япония да нападне Щатите вместо заедно първо да приключат Съветския Съюз щяхме да сме с обединено българско землище( Беломорието и Македония) Даже за обикновения руснак щеше да е в пъти по- добре да е под немско влияние и власт ....
Нее само ,че няма какво да предложат ,но и насила искат да бъдат фактор, какъвто не са.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Западът в наши дни има много кусури-затоплизъм,джендъризъм,политкоректност,но определено Русия НЕ Е алтернатива. Това е някаква средновековна империя, в която човешкият живот няма стойност (даже в Русия на Путин избиха стотици руснаци в бомбени атентати,за да имат повод да започнат втората война в Чечня).И докато руснаците не преминат през катарзис както стана с Германия и Япония, то Русия винаги ще е заплаха за съседните държави, а и за инакомислещите собствени граждани.
Западните ценности - семейство, спестовност, грижа към природата и живот в унисон с нея, почитане на традициите, страх и уважение към Бога и работливост ще се върнат, защото иначе няма да оцелеят.
Виж, традиционните руски ценности не знам какви са. Наистина. В какво вярва руснака, какво обича, как иска да живее, какъв е мирогледа... отговорите все не ми харесват и все се въртят около домашен алкохол, осолена риба, безкрайна военна икономика, рестрикции на свободата и прочее. Евентуално уважават природата де.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=fWCeAsNhXm4
Какво се случва, когато се откъснеш от руското влияние и заложиш на консервативни традиционни ценности, но със силна икономика и връзки с богатите държави. Не е зле.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Айде значи следва любимия ми въпрос:
ОК, Русия печели. Украйна става руска територия, успешно десатанизирана, демилитаризирана и декокичезирана.
Какво става нататък? Внезапно Русия, Иран и Северна Корея изграждат нов хубав свят, Китай си решава драмите със сектора на НИ, Бразилия внезапно се пълни с нови бразилци, които не се гърмят за "Добро утро", индийците спират да акат по улиците?!?
Как изглежда новия, справедлив свят с подчинен Запад?. Дори Хитлер като изключим простотията която е правил с евреите вместо да ги привлече на своя страна като в първата световна е много по- добър вариант- развита икономика ред дисциплина....Ако не беше правил фаталната грешка да подтиква Япония да нападне Щатите вместо заедно първо да приключат Съветския Съюз щяхме да сме с обединено българско землище( Беломорието и Македония) Даже за обикновения руснак щеше да е в пъти по- добре да е под немско влияние и власт ....
- 6 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=fWCeAsNhXm4
Какво се случва, когато се откъснеш от руското влияние и заложиш на консервативни традиционни ценности, но със силна икономика и връзки с богатите държави. Не е зле.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Айде значи следва любимия ми въпрос:
ОК, Русия печели. Украйна става руска територия, успешно десатанизирана, демилитаризирана и декокичезирана.
Какво става нататък? Внезапно Русия, Иран и Северна Корея изграждат нов хубав свят, Китай си решава драмите със сектора на НИ, Бразилия внезапно се пълни с нови бразилци, които не се гърмят за "Добро утро", индийците спират да акат по улиците?!?
Как изглежда новия, справедлив свят с подчинен Запад?
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеИзмисления мир /свят/ го налагат щатските старчоци. Налагат нов морал и нови ценности. Аз се гнуся от този нов морал и от новите им ценности.
Войната е точно за тях. Не е за украинска земя и каменовъглени мини.
Видяхме за 45 години докъде ни доведе Руското господство, и не искам никога повече то да се повтаря. Сега е време да дадем на щатите 45 години гратисен период, но още преди да е изтекъл вече се вижда, че живеем много по-добре от Русия и от руския мир.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Измисления мир /свят/ го налагат щатските старчоци. Налагат нов морал и нови ценности. Аз се гнуся от този нов морал и от новите им ценности.
Как изглежда новия, справедлив свят с подчинен Запад?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ще влагат насекомите в колбаси, кайми и др без специално обеззначение. На етикета няма да има хлебарка.
Там някъде в съдържанието ще пише "+Е, някакво си"
Аз нямам против - ако някой иска да спасява Планетата, ядейки щурци, това си е негово право.
Аз от много години изхвърлям разделно, ползвам биоразградими опаковки, не изхвърлям ядлива храна без да е отишла при някоя животинка и купувам дрехи, чийто производство е по програми за намаляване боите и третирането - по-добре за природата, по-добре и за менПравя достатъчно и засега смятам да продължа с пържолките - нека и други хора направят нещо за общото оцеляване
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Довчера ти давах лайкове само защото си мислех, че си от вярната страна на бариерата. Сега вече знам, че си враг, който одобрява агресията и който е съгласен Русия да си запази вече превзетите територии, да сключи мирен договор без репарации и без съд в Хага, и като събере малко сили след няколко години, отново да започне поредната война в Европа.
Е те това няма да го бъде. Вашият измислен "мир" е само бомба със закъснител. Вашият измислен "мир" е заплаха за цялото човечество. Ако сега на Путин му се размине, такива отрепки като него и тебе ще продължат да изнудват и да тероризират целия останал свят.
Това не можем да го допуснем. С терористи не се преговаря. Терористите се унищожават, дори и това да е свързано със собствени жертви.
Коментар
Коментар