Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Това е надеждата, да се достигне следващото ниво. Така е било винаги...елитите си искат статуквото и промени стават само при натрупване на критично недоволство. Но за тази цел трябва да се забравят старите илюзии, защото лесно се лъжат масите...
Ето, сегашният неолиберализъм си е опит да ни пробутат повторно старият болшевизъм. Малко напудрен и с друг тип вериги. На пръв поглед защитавайки човешките права....а реално с диктат на малцинствата...
Ноо категорично Русия не никакъв изход от това....точно обратното, тя е врата към съвсем началото на процеса, без всякакви човешки права.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Пак ти казвам - такъв вариант няма. Едно от двете.
Ето, сегашният неолиберализъм си е опит да ни пробутат повторно старият болшевизъм. Малко напудрен и с друг тип вериги. На пръв поглед защитавайки човешките права....а реално с диктат на малцинствата...
Ноо категорично Русия не никакъв изход от това....точно обратното, тя е врата към съвсем началото на процеса, без всякакви човешки права.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Свърши ващта. 35 години стигат - демоНкраДска некадърна джендерастка паплач вънLast edited by GiRo; 18.01.2023, 19:24.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАре ти виж дали има друга загубила войната държава, която да си е увеличила територията.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Както е казал ромчето във вица...дробено бащице
На простоцарски-искаме демокрация, без ЛГБТИ глупостите. И зелена сделка само ако се спазва от всички. А в тоталитарно общество съм живял...много, много по-зле беше от сегашното. Така че Русия не я искаме тук по абсолютно никакъв повод.Last edited by RUBLA; 18.01.2023, 19:05.
Коментар
-
Пък аз останах с впечатлението, че всички искат едно и също и са убедени че 45 години стигат, и 35 стигат и сега само си представят че те трябва да водят парада. Нито НАТО има смисъл да се разшири, това ще гълта не толкова пари а енергия не по предназначение, Русия не може да я оставим да стане придатък на Азия само и ние да пляскаме с едни празни ръце и без суровини ще правим някакви неща - какви никой не знае. После индустрията сега е в ядрото на Европа - Германия и Франция, нали към тази индустрия ще добавим още нова. Направо детска работа.Last edited by DS66; 18.01.2023, 19:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Много бързаш да пишеш и не си видял, че съм видял и осъзнал печатната грешка и съм я поправил. А това, че гърци и турци са по-добре от нас, е естествено при монотонен растеж, сравнен със знакопроменлив с чак такава амплитуда, като у нас. Тези хора, така и не си позволиха да рушат собствените си държави в чужда угода, както нашите бандити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Какви солари бе смешник?Преди 1990г Гърция беше на светлинни години пред България. Аз 1991г ходих в Турция и Гърция и направо се шашнах колко по-напред са от нас.
Коментар
-
Украйна си го изпроси не според вярата на хората, а с действията на управляващи и с чужда помощ, т.к.янки и ингилизи, искаха война. Е, имат я. Горките украинци.
Ако руснаците вместо да измират в Украйна бяха се вдигнали и свалили тоя корумпиран и престъпен режим ,щях да ги подкрепя. Не съм русофоб,а съм против руската имперска политика и корумпираният режим в Кремъл.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Трудно ще ти е да разбереш, ама Украйна е част от християнската общност в Източна Европа. Както Русия нападна Украйна така можеше да нападне и всяка друга държава в Източна Европа. Така че сме солидарни с Украйна.
А пък ти се солидализирай с ислямистите чеченци и викай"Ахмат сила".Само си приготви повече вазелин,щото чеченците такива дупета най ги обичат.
Коментар
-
97-ма беше дъното на кризата. В живота е така: върхове и спадове, а също - инфлация. Сегашните солари, са по-евтини от тогавашните. Та, толкова по твойта "компетентност".
- 1 like
Коментар
-
Тук, бих могъл донякъде да се съглася. Ала това би означавало...ТОВА, КОЕТО ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА и което, опитвате да обявите, че не се (парадокс?) - деиндустриализацията на ЕС, предизвикана от неговия слугинаж на Запад и глупостта да разкъсва връзките си с Русия. Накратко,
Ходиш, къде ходиш но, от фактите, измъкване няма.
А пък ти се солидализирай с ислямистите чеченци и викай"Ахмат сила".Само си приготви повече вазелин,щото чеченците такива дупета най ги обичат.Last edited by Vergil1975; 18.01.2023, 18:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
БВП на Гърция през 1997г по ППС е бил 17155 долара. При 31360 през 2022г.На България е съответно 5750 долара и 29000 долара .И това е според данните преди преброяването. Ако се отчете истинският брой население вече сме пред Гърция.
Ама викаш няма промяна.
През 1997г сме били ТРИ ПЪТИ по-бедни.Сега сме на тяхното ниво.Last edited by Pyramid; 18.01.2023, 18:46.
Коментар
Коментар