GiRo, други пък са руси, може и поляци да сме.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
От къде да знам, вие се изживявате като руснаци, аз съм си българин.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеСпоред минския договор ли я няма ?Last edited by Pyramid; 14.12.2022, 11:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
От къде да знам, вие се изживявате като руснаци, аз съм си българин.
Коментар
-
А украинците са онази част от руснаците, на която руския цар се доверява най много. И наистина когато западните държави организират революцията, те остават верни на Руската империя и императора, те искат тя да се възтанови, което ги прави неприемливи за Съветите. Всъщност Съветите са изненада за западните империи, тяхната цел е била просто Руската империя да се разбие, те са искали нейната смърт. На украинците им се случва това нещо с голодомора, за да бъдат наказани че не искат да се подчинят и приобщят към съветите, нещо напълно излишно но те остават верни на Империята.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Що? Задължително ли е човек да (не) става, за да (не)е "руснак"?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Да кажем утре по Вашингнон е нанесен удар с атомна бомба, няма да е ясно кой го е направил, може да е всеки. А ответната реакция ще бъде огромна поръчка за стотици милиарди до Китай, за тоалетна хартия. Страните които разполагат с такива ракети са повече от тези които нямат, например със сигурност не може да е Исландия, те нямат и България няма. Та така за отминалата опасност от употреба на ЯО, направо е изчезнала.
Коментар
-
Ами писали са инструкции хората, не мисля че Русия може да бъде победена, тя може да се престори на умряла мечка. Те са си така от край време. Путин щял да бяга в СК, пускат пропаганда..от това по голяма глупост няма. Руснаците са станали други, вече не си избират царе след него, те се подиграват на Запада. Първо тази армия, която пратиха са хора които ги обременяват, както украинците пуснаха затворниците.Те просто се подиграват на Запада, който си инвестира и джобните в Китай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Шегува се Матеев. Няма подобни изгледи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, сега е обратно, ако продължат да говорят тези глупости ще започне голяма война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВтората Световна Война приключи тогава, когато Червената армия превзе Берлин.
Така ще стане и сега - войната в Украйна ще приключи тогава, когато ВСУ превземе Москва, и след това и Кремъл. И Путлер ако е достатъчно умен, сам ще се гръмне преди това. Сами ще се гръмнат и една камара висши властимащи, както и всички военни от генерал нагоре.
Коментар
Коментар