Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Брей, преди месец един пък стреля в съветско училище, пак фащ ли са виновни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеКъм петимата, вие си знаете кои... колкото и да се пънете и пенявите, Русия няма да бъде световен хегемон...и регионален няма да бъде. Няма нито икономика, нито идеология, нито хора, както се видя няма и армия.
Има само изкопаеми горива, но и те няма да и помогнат.
Светът се развива и върви напред, ще се намерят нови източници на енергия, а Русия ще си остане една изостанала феодална държава.
Дори собствените и разумни и способни хора я напускат.
Нападението над Украйна, беше последният самоубийствен ход на Путин, разкрил маскировката.
Всичко върви към естественият край за Руската федерация.... закривай...
Иначе, разбира се, всичко върви към СВОЯ край, в т.ч.и УСА, и Европа и т.н.нищо не е вечно.
Накратко, НЕ РЕВИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Каква е разликата между антиправителствени протести и Майдан, че май малко сливаш понятията? "Окупирай Уолстрийт" или Жълтите жилетки в Париж какво са... автоМайдан?!? А Чаушесковото отлитане с хеликоптер, гонен от 100 000 гладни румънци след изчезването на храните от магазините... пак ли е Майдан?
Хубави въпроси задаваш.
Коментар
-
Към петимата, вие си знаете кои... колкото и да се пънете и пенявите, Русия няма да бъде световен хегемон...и регионален няма да бъде. Няма нито икономика, нито идеология, нито хора, както се видя няма и армия.
Има само изкопаеми горива, но и те няма да и помогнат.
Светът се развива и върви напред, ще се намерят нови източници на енергия, а Русия ще си остане една изостанала феодална държава.
Дори собствените и разумни и способни хора я напускат.
Нападението над Украйна, беше последният самоубийствен ход на Путин, разкрил маскировката.
Всичко върви към естественият край за Руската федерация.... закривай...
- 11 Харесвания
Коментар
-
Като сме тръгнали с уатабаутизма - Защо Русия напада Украйна, след като допусна Беслан?
Кукурукуку - вафла Палома
Къде ви учат така със онзи sezнатия да задавате от интересни по интересни въпроси .
Какво общо има антиРуска Украйна със подготвените си нацистки батальони и паравоенни многочислени организации , 8 години обучавани от Натовски инструктури , готови да нападнат тотално Донецк и Луганск ,със цел - сравняване със земята и някакво тероростично актче на муджихидин със 200 боици .
Нещо ми струва - омекват ви ....капачкитеLast edited by Rodnok; 30.12.2022, 18:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи сатрапа наречен президент на ФАЩ колко деца застреля в училища и университети?
Всяка седмица се стреля в училищата, тоз малоумник що не може да си опази децата, ами тръгнал да въвежда демоНкраДция по света?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Има някакво противоречие при част от кхмерите - уж пишат интелигентно, грамотно, имат относително богат речник и с някои даже дискусия може да се води, хем грам не се впечатляват от факта, че средната заплата в Русия е малко над тази в България. Аз ако бях кхмер, щях да се
Усъмня, че огромните приходи от природни богатства не достигат до домакинствата, т.е. че се крадат или разпределят несправедливо. Там обаче някъде нишката се къса и отвъд "Русия е най-велика на света" нищо не се поема. А не е да не им се обръща постоянно внимание на факта, че заплатите в една Словения са по-високи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти знаеш ли защо нападна? Щото аз не знам? Имам само догатки и ФАЩ са пак и отново замесени. Където и да има конфликт и ФАЩ са в основата. И оръжие дават и финансират войните но по важното е КРАДАТ, ако някой им пречи го отстраняват, ко се пъне много го свиткат.
ЗАЩО ФАЩ се опитаха да направят "майдан" в Беларус, Казахстан?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Като сме тръгнали с уатабаутизма - Защо Русия напада Украйна, след като допусна Беслан?
ЗАЩО ФАЩ се опитаха да направят "майдан" в Беларус, Казахстан?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
викаш русия ни е виновна за медиците в Либия?
Една от задържаните беше от СЛИВЕН. Родителите ми я познаваха мнооого добре. Имаше от 14 държави медици - САМО българските капути Иван костов и "хубавото наде" си бараха ушите. Всички си ги изтеглиха ДИПЛОМАТИЧНО преди да стане късно. Никога не сме имали международни дипломати.
Я кажи една държава дето след като я е демоНкраДцирала ФАЩ са просперирали
Коментар
-
Я кажи сатрапа наречен президент на ФАЩ колко деца застреля в училища и университети?
Всяка седмица се стреля в училищата, тоз малоумник що не може да си опази децата, ами тръгнал да въвежда демоНкраДция по света?
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗабелязъл съм, че образованите кхмери почти винаги са настоящи/бивши номенклатурчици или техни деца, по-умните от тях осъзнават, че нормализацията на България пряко ще им намали възможностите, че и лиши от доходи, тук вече опира и до достойство дали съзнателно ще започнат да манипулират и лъжат с цел запазване на статуквото си.
Коментар
-
Абе Русия - не, но Кадафи все си мисля, че беше бая виновен за казуса с българските медици. Докато не дойде 2007-ма и Сейф Ал Ислям, сина на Кадафи не призна, че Либия е сгрешила и се е подвела.
И най-накрая френската президентша ги спаси.
Толкова за прелестната Либия и прелестния Кадафи, мъчителя на български лекари.
Всяка седмица се стреля в училищата, тоз малоумник що не може да си опази децата, ами тръгнал да въвежда демоНкраДция по света?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар