Не е Киев целта, тя се промени отдавна. Ако искат да ударят там където най много ще ги заболи, то това не е Киев само.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Украинската армия е с по-подготвен личен състав, по-мотивирани, с по-добра екипировка и са в отбрана в укрепени съоръжения.
Руската армия е съставена от затворници и малък брой частници от Вагнер (които се пазят), с по-лоша екипировка и са в нападение.
Според теб кой има по-големи загуби в пъти?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Няма ли да ги заболи главата от границата с беларус да стигнат до одеса- ще ударят лвов и то яко
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеТepix, първо убити 14 000 казват, никак не са малко, обаче продължават и според мен вече са прехвърлили един милион украинци само. Сега още по голямо изнервяне и онези може да използват мощно оръжие, което да направи 2 милиона жертви за минути след като някой е решил да го използва..Въпроса е на колко милиона ще спрат, не дали ще си простят.
Руската армия е съставена от затворници и малък брой частници от Вагнер (които се пазят), с по-лоша екипировка и са в нападение.
Според теб кой има по-големи загуби в пъти?
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Според мен идната седмица. Лукашенко събра свой си Вагнер ("Шпеер" например?!?) и композициите с артилерия от РФ не са секвали от няколко седмици. Освен това двете държави обявиха и "съвместни учения".
Чак за Лвов не съм сигурен, няма какво да дирят там ... освен Полша. Ако ще се превзема нещо, трябва да е или Киев, или Одеса.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКак смятате, до колко дни ще влязат белорусите в укропия, идеята е да ударят лвов, а не киев
Чак за Лвов не съм сигурен, няма какво да дирят там ... освен Полша. Ако ще се превзема нещо, трябва да е или Киев, или Одеса.
Коментар
� -
Тepix, първо убити 14 000 казват, никак не са малко, обаче продължават и според мен вече са прехвърлили един милион украинци само. Сега още по голямо изнервяне и онези може да използват мощно оръжие, което да направи 2 милиона жертви за минути след като някой е решил да го използва..Въпроса е на колко милиона ще спрат, не дали ще си простят.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Опитай се да бъдеш реалист: Украинците, И САМИ, също дават чудовищни жертви. Така, не е много ясно, кой кого и с колко изстисква.
ВСВ и периода след нея показаха, че народи, почти унищожили се един друг могат да станат съюзници и ми дават надежда, че някой ден руснаци и украинци могат да си простят. Но как се прощава това нещо, не знам. Аз вероятно не бих могъл.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
А ти какво се опитваш да направиш? Да го убедиш в правотата си ли?
Коментар
� -
https://www.youtube.com/watch?v=NNWYHJrtna0 Завершивших контракт с ЧВК Вагнер бывших заключенных вернулся с фронта!
Коментар
�
Коментар