IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не кажете, че не съм ви предупредил подм...., така де знаете си кои. Не се напъвайте, че да не стане така да няма кой да ви изплаща хонорарите:
    Над 94 млрд. долара оборотни пари са минали през фирмата NEXO за последните пет години, съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева малко след като следователи, обвинители и агенти от контраразузнаването атакуваха няколко столични адреса в международна операция срещу мащабна схема за финансови престъпления, пране на пари и нарушения на санкциите срещу Русия.
    https://offnews.bg/temida/nexo-preva...-g-793314.html

https://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1...ws1151922.html

Коментар

• Ай честито- ще вдигат призивната възраст до 30 години в Русия-та, иначе няма загуби и всичко върви по план

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
        Цивилното население е с най много жертви, винаги най много цивилини умират при войните. Не ми се спори, това са елементарни неща, може да отвориш и да прочетеш при други войни които са давали най много жертви - веднага се вижда че това не са военните, а цивилните.
        В Соледар и Бахмут почти няма останали цивилни.

Коментар

• Не е Киев целта, тя се промени отдавна. Ако искат да ударят там където най много ще ги заболи, то това не е Киев само.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Украинската армия е с по-подготвен личен състав, по-мотивирани, с по-добра екипировка и са в отбрана в укрепени съоръжения.
            Руската армия е съставена от затворници и малък брой частници от Вагнер (които се пазят), с по-лоша екипировка и са в нападение.
            Според теб кой има по-големи загуби в пъти?
            Цивилното население е с най много жертви, винаги най много цивилини умират при войните. Не ми се спори, това са елементарни неща, може да отвориш и да прочетеш при други войни които са давали най много жертви - веднага се вижда че това не са военните, а цивилните.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Няма ли да ги заболи главата от границата с беларус да стигнат до одеса- ще ударят лвов и то яко
              Една година по-късно основаната цел продължава да бъде Киев и това е нормално. Ако той падне, положението на Украйна се влошава драстично.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                Тepix, първо убити 14 000 казват, никак не са малко, обаче продължават и според мен вече са прехвърлили един милион украинци само. Сега още по голямо изнервяне и онези може да използват мощно оръжие, което да направи 2 милиона жертви за минути след като някой е решил да го използва..Въпроса е на колко милиона ще спрат, не дали ще си простят.
                Украинската армия е с по-подготвен личен състав, по-мотивирани, с по-добра екипировка и са в отбрана в укрепени съоръжения.
                Руската армия е съставена от затворници и малък брой частници от Вагнер (които се пазят), с по-лоша екипировка и са в нападение.
                Според теб кой има по-големи загуби в пъти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Според мен идната седмица. Лукашенко събра свой си Вагнер ("Шпеер" например?!?) и композициите с артилерия от РФ не са секвали от няколко седмици. Освен това двете държави обявиха и "съвместни учения".
                  Чак за Лвов не съм сигурен, няма какво да дирят там ... освен Полша. Ако ще се превзема нещо, трябва да е или Киев, или Одеса.
                  Няма ли да ги заболи главата от границата с беларус да стигнат до одеса- ще ударят лвов и то яко

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Как смятате, до колко дни ще влязат белорусите в укропия, идеята е да ударят лвов, а не киев
                    Според мен идната седмица. Лукашенко събра свой си Вагнер ("Шпеер" например?!?) и композициите с артилерия от РФ не са секвали от няколко седмици. Освен това двете държави обявиха и "съвместни учения".
                    Чак за Лвов не съм сигурен, няма какво да дирят там ... освен Полша. Ако ще се превзема нещо, трябва да е или Киев, или Одеса.

Коментар

• За 100 години кочината руZия е причинила толкова злини на българите, колкото османците не е успели за 500.
                      края на москалите Е БЛИЗО.Амин

Коментар

• Тepix, първо убити 14 000 казват, никак не са малко, обаче продължават и според мен вече са прехвърлили един милион украинци само. Сега още по голямо изнервяне и онези може да използват мощно оръжие, което да направи 2 милиона жертви за минути след като някой е решил да го използва..Въпроса е на колко милиона ще спрат, не дали ще си простят.

Коментар

• Как смятате, до колко дни ще влязат белорусите в укропия, идеята е да ударят лвов, а не киев

Коментар

• Братчеди какво станало в говедария, някой пушил в химически завод не където трябва??

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Опитай се да бъдеш реалист: Украинците, И САМИ, също дават чудовищни жертви. Така, не е много ясно, кой кого и с колко изстисква.
                              И трите хиляди вероятни украински загуби са твърде, твърде много. Еле пък ако са повече наистина. Това е битка в Европа, през 21-ви век.
                              ВСВ и периода след нея показаха, че народи, почти унищожили се един друг могат да станат съюзници и ми дават надежда, че някой ден руснаци и украинци могат да си простят. Но как се прощава това нещо, не знам. Аз вероятно не бих могъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

А ти какво се опитваш да направиш? Да го убедиш в правотата си ли?
                                Едва ли, както аз, така и той няма да се убедим в противната правота, само че едно бързо търсене по моите думи показват че това което съм казал че има награда за брадлито показва че има такива награди

Коментар

Working...
                                X