IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение

Като дете, жертва на преподаваната в училище през 80-те история, гледах с недоумение баба ми, живяла по времето на войната като млада жена, докато тя ми разказваше точно това.
    Гледай, при ВСЯКА система, училището, оформя някакви хора. Ползва, така да се каже, техническо задание. Аз друго бих те попитал, като как преценяваш: КАКВИ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ, свързани с непосредствения си живот, получават днешните, с какви са излизали "едно време" (тези, които познаваш лично и как се представя предното на тяхнотонпоколение
    ? Винаги има някой и нещо, което опитва да ни ицлъже за едно или друго. Питам, в каква степен според теб, СА СЕ СПРАВЯЛИ В СВОЕТО ВРЕМЕ ЕДНИТЕ,ДРУГИТЕ И ТРЕТИТЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аха. Ясно. Я кажи на нас, простосмъртните, ТИ ЛИЧНО, колко завода си вдигнал?
      И що аз трябва да вдигам заводи?Който трябва в Германия ги е вдигнал и е постигнал немското икономическо чудо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Стига с тия митове колко хубаво е било по време на комунизма. Беше си пълна мизерия. Сега хората живеят в пъти по-добре от тогава.
        С колко пари живеете във вашето семейство и какво работите, защото си бях миналата седмица във варна и направо се хванах за главата от цени. наистина цените в бг са по високи като цяло от германия, нооооооооо доколкото чувам заплатите са по ниски. не знам защо така, би трябвало да е обратното

Коментар

Не спираш със заклинанията, нали. И не уточняваш, кои са "хората". Явно, нямаш за "хора" едни нищо и никакви 90% от гражданите, а само останалите 10%. За тях,да. За тях, съм съгласен. Когато излезеш от измисления си свят, боя се, ще ти призлее. АКО успееш ДА ВИДИШ.
          ВСИЧКИ хора в България живеят по-добре оттогава.

Коментар

• Забравих да питам- някой ще коментира ли 70% увеличение на печалбите на руските торови заводи???

Коментар

Завод се вдига от гола земя стига да имаш знанията и ресурсите да го построиш. Така че не е никакъв проблем унищожен завод да се възстанови. Особено от немци или японци.
              Аха. Ясно. Я кажи на нас, простосмъртните, ТИ ЛИЧНО, колко завода си вдигнал?

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Войната е мир
                а мы и на Украину не нападали

а това е освобождение https://censor.net/ua/video_news/339...vanyh_budynkiv

Освобождават собствениците от къщите им.
                И теб те видяхме. Не разбираш езика, а "коментираш".

Коментар

Стига с тия митове колко хубаво е било по време на комунизма. Беше си пълна мизерия. Сега хората живеят в пъти по-добре от тогава.
                  Не спираш със заклинанията, нали. И не уточняваш, кои са "хората". Явно, нямаш за "хора" едни нищо и никакви 90% от гражданите, а само останалите 10%. За тях,да. За тях, съм съгласен. Когато излезеш от измисления си свят, боя се, ще ти призлее. АКО успееш ДА ВИДИШ.

Коментар

• Войната е мир
                    а мы и на Украину не нападали

а това е освобождение https://censor.net/ua/video_news/339...vanyh_budynkiv

Освобождават собствениците от къщите им.

Коментар

Добре но, защо не започна с...ГАБРОВО? ТАМ си Фактор, ТАМ са фирмите ти...Защо ТВОЯТ роден град вече далеч не е онова, което беше по Тошово? Какво се обърка?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

хахаха- унищожават- хахаха. Така ги унищожават че на 10 -та година германия достига довоенното равнище на продукция- ако кажеш че избиват цивилното население - да тогава съм съгласен- погледни какво са направили с дресден
                        Завод се вдига от гола земя стига да имаш знанията и ресурсите да го построиш. Така че не е никакъв проблем унищожен завод да се възстанови. Особено от немци или японци.

Коментар

• Матейко, който народ не храни собствената си войска, ще храни чужда. Само погледни северна корея каква е- доста бързо разбраха че ако нямат голяма тояга всеки ще ги аргасва. Да и сега може да ги шамаросат, но и те ще раздават тупаници
                          Last edited by X_Y; 23.01.2023, 14:49.

Коментар

Точно обратното е-докато са били в България немците са се държали много добре с българите. Като идват руснаците почват да грабят и изнасилват.
                            Като дете, жертва на преподаваната в училище през 80-те история, гледах с недоумение баба ми, живяла по времето на войната като млада жена, докато тя ми разказваше точно това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

А на първи януари,какво се започва,бе Факушка?! И накъде отиват нещата,а?!Я потърси из твойте руски източници...
                              Ми споделете, въпреки че у наше село 1 януари също е след декември,
                              цитирам ви немци участвали там, факти от вас засега няма

те ви още един факт:
                              немците губят в тая офанзива 50% от личния си състав, ноооо група съветски учЕни наричат това сраааашен пробив. Какво се прави при 25%-30% загуби, ще кажете ли или ще го даваме кръчмарската?
                              Last edited by satz; 23.01.2023, 14:45.

Коментар

• Vergil1975, за България въобще не говорим, основно във войната участват украинци. Първо са на страната на немците, и след това се обръщат срещу тях и ги попиляват. Точно защото казвали - те са отвратителни нечовеци и като видяхме това те дори не разбраха как се събрахме срещу тях. А и много немци тръгват срещу фашистите, доста са. Затова за тях искат част от Германия, да са сигурни руснаците че ги оставят на чисто място и нещо няма да им се случи.
                                Last edited by DS66; 23.01.2023, 14:38.

Коментар

Working...
                                X