Първоначално изпратено от SKP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Матеев, всеки има право на мнение. Аз уважам, когато пишеш нещо смислено. Но открити, пропагадни безСмислици и безмислици, мразя. Още от времето на комунизма. Тъпизмите, не са за мен.За 3 дена, Киев...Берлин ит н, абсолютни глупости и смехории.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кой ти каза, че не съм служил? На боб ако гледаш, не познаваш.
Запази ис лъжите, за пред някой друг. Лека.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Да не би да те е ухапала мухата це-це?
Не мога да повярвам, че едно време те мислех за интелигентен и дори те считах за приятел. Сега осъзнавам, че си паднал по-ниско дори и от горнооряховския.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Само дето Пулев се би с Франк Мир в нов стил,наречен "триада".Общо взето правилата бяха като в професионалния бокс, само дето ръкавиците бяха по-малки и ринга беше по-малък. Което на практика си е в полза на боксьора.А и нека не забравяме, че тогава Пулев се беше бил за световната титла ,а неговият опонент не е сред най-силните в ММА.А и отдавна не беше се бил.Ако срещу Пулев беше Нгану друга щеше да е ситуацията.
Коментар
-
Определено и двамцата, колкото и да лъжете, сте младежи неслужили в БА. Иначе щяхте, да знаете, какво е редовна армия.
Пубери, в момвнта в Русия има наборна войска, от 1 млн. щика. Ако я вкарат и 2/3 в Украйна, за три дни са пред Берлин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Поредният превземаш Берлин за три дни. Да сметнем 2/3 от милион. Това са 600-700 хиляди. Путлер нападна Украйна с 200-250 хиляди. Мобилизира още 350-400 хиляди. Това какво прави? Между 600 и 700 хиляди или въпросните 2/3. Къде е Путлер в момента? В Берлин? Тинче, там ли е? Ми, не. Как вървят нещата в Украйна? Превзета ли е? Ми, не. Упс, ма тя Украйна си върна 50% от превзетите територии. Не те знам какво си правил в БА наборнико, ама си си загубил времето там.
Първоначално /преди мобилизацията/. съотношението ВСУ/ РФ, е 3:1. В полза на Украинците. Сега е, горе долу 1:1. Преди, да руснаце елимонират, огромно кколичество украинци, в Соледар. Поклон, за всички загинали. Независимо, от коя страна са.
П.П. Явно козяшките тролове, много ви деазни, чв сте абсолютни пубери, на тема война.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеМи и аз чакам, вашето незнание да секне, но то е безкрайно, малдежо.
Не мога да повярвам, че едно време те мислех за интелигентен и дори те считах за приятел. Сега осъзнавам, че си паднал по-ниско дори и от горнооряховския.
- 3 Харесвания
Коментар
-
better, повечето от тези 200 хиляди ще възкръснат, просто успяват да избягат. Хората им казваха, че война между , украинци и руснаци е неприемлива, обаче в Киев на Банкова и в Кремъл в Москва са зле със слуха. Могат да тръгнат по Европа с тази железария, но едва ли. Има вероятност да се разнесе истината и правителства в Европа да почнат да падат по лош начин. В Киев и в Москва със сигурност ще се случи, но то е заразно много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ц ц ц. Слабо!
Но хайде де, усещаме че преливате от знания. Споделете ги. Хем най-простия въпрос ви зададох.
може ли да кажете колко броя КШМ са нужни за резултата който е постигнат от нередовната армия. Въпросната техника виждам че за вас се доставя от хоремага.
Чакаме в захлас вишуту ви познание да залее Вселената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеОпределено и двамцата, колкото и да лъжете, сте младежи неслужили в БА. Иначе щяхте, да знаете, какво е редовна армия.
Пубери, в момвнта в Русия има наборна войска, от 1 млн. щика. Ако я вкарат и 2/3 в Украйна, за три дни са пред Берлин.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Моля разкажете, как се ползва от нередовни С300 и С400
Ще изпъкнете пред публиката със знанияа тя подозирам ще се посмее
Коментар
-
Подушваш, редови /наборен/ редник от БА. А аз подушвам, малко пубертетче, никога неслужило в армията.. Заработващо парите си, чрез козяшко тролене. Живещо , някъде в дълбоката провинция, на България. И изхожда се, по въпроси, от които нищо не разбира.
Но хайде де, усещаме че преливате от знания. Споделете ги. Хем най-простия въпрос ви зададох.
може ли да кажете колко броя КШМ са нужни за резултата който е постигнат от нередовната армия. Въпросната техника виждам че за вас се доставя от хоремага.
Чакаме в захлас вишуту ви познание да залее Вселената.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ама господин знаещ. Коленнопреклонно ви моля - споделете как точно рашибозук използва С300 и С400, как се е научил на шифрограмите, от къде взема координати. такива дреболии,
или нещо май не знаете елементарности за работата на такива неща? м? фатмаче ли подушвам? цял живот мечтало за майор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеСпоред мен не са нужни танкове. Много по голяма нужда има от дронове, с всякакви характеристики. И ракети с обсег на действие 500+ км. По хиляди бройки и от двата вида.
Коментар
Коментар