IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
    https://www.youtube.com/watch?v=umOGHQ4gmf8, ето нещо интересно, според Гордон може всеки украинец който е загинал да бъде обезщетено семейството му с 2 000 000 евро. И си мисля - при 100 000 жертви, това са 200милиарда евро, а запорираните пари ще стигнат. Въпроса е дали някой би го направил или парите ще бъдат откраднити от новите вождове и семействата ще получат едно нищо. Залагам че нищо няма да им дадат, а парите които са запорирани стигат за обезщетения на 150 000 семейства дори. Как ще стане това в страна като Украйна ? Невъзможно.
    Яка се Пропаганда лее, мила моя майно льо. А кой ще пусне тези "2милиона евро" да изтекат до бедните им семейства, остава Въпрос отворен. Ще ги окрадат на мига.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
      Ужас - това е направо ужасно! Руснаците са превърнати в пушечно месо и са пратени да умират на фронта от собствените им продажни корумпирани политици, които са марионетки на Путин. Добре поне, че украинците избягват да ги убиват и ги пазят доколкото могат.

Според мен това е единствения шанс на руските войници да оцелеят и да си запазят животите - да се предават и да бягат към украинска страна.
      Абе много синхронизирани кошмари сънувате бе, що тей?

Коментар

• Колко се предават и пленяват - по 40 хиляди убити имат и двете страни само от втората фаза през която си връщат превзетите територии. 80к убити и 20к останали. Четете коментари под клиповете, в тях се пишат неща които не са пропаганда и там има хора които ги знаят. Например и за хеликоптера с шефовете който падна се знае истината и нищо общо няма с пропагандата в клиповете.

Коментар

• Ужас - това е направо ужасно! Руснаците са превърнати в пушечно месо и са пратени да умират на фронта от собствените им продажни корумпирани политици, които са марионетки на Путин. Добре поне, че украинците избягват да ги убиват и ги пазят доколкото могат.

Според мен това е единствения шанс на руските войници да оцелеят и да си запазят животите - да се предават и да бягат към украинска страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            https://www.youtube.com/watch?v=t7t-whjMGeI Моментите, когато руските войски обсаждат окопите на украинската армия, слагат оръжие и вдигат ръце
            Хаха, пленили трима украинеца и се бият в гърдите. Пълно е в нета с клипчета как се предават и от двете страни.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=umOGHQ4gmf8, ето нещо интересно, според Гордон може всеки украинец който е загинал да бъде обезщетено семейството му с 2 000 000 евро. И си мисля - при 100 000 жертви, това са 200милиарда евро, а запорираните пари ще стигнат. Въпроса е дали някой би го направил или парите ще бъдат откраднити от новите вождове и семействата ще получат едно нищо. Залагам че нищо няма да им дадат, а парите които са запорирани стигат за обезщетения на 150 000 семейства дори. Как ще стане това в страна като Украйна ? Невъзможно.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=t7t-whjMGeI Моментите, когато руските войски обсаждат окопите на украинската армия, слагат оръжие и вдигат ръце
                Ужас - това е направо ужасно! Украинците са превърнати в пушечно месо и са пратени да умират на фронта от собствените им продажни корумпирани политици, които са марионетки на Запада. Добре поне, че руснаците избягват да ги убиват и ги пазят доколкото могат.

Според мен това е единствения шанс на украинските войници да оцелеят и да си запазят животите - да се предават и да бягат към руската страна...
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=t7t-whjMGeI Моментите, когато руските войски обсаждат окопите на украинската армия, слагат оръжие и вдигат ръце

Коментар

• Агро, кой те пуаши тебе, ти сам си се плашкаш. Само се сетих че Китай изведнъж се оказаха и те с водородни бомби, защото това не са термоядрени и Запада положиха доста голямо старание Русия и Китай да се сближат че да се прехвърлят такива неща на китайците. Сега ще вложат още неистови усилия и Иран да се сдобие, то така се случват нещата като са ти слаби ангелите, дано са ти здрави краката после.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нали Израел признаха, че са ударили? Откъде излезе Сащ?
                      Ще ги видим.

Коментар

Айде пак почнаха да плащат с ЯО. Все едно само те имат такова. Ама пусто безсилие и яд, че не могат да отвърнат по друг начин. Интересно ми е да видя какво ще правят орките когато спрат доставките на дронове от Иран. Остава им само Северна Корея, ама там ония не им се дават много много оръжия, защото са в перманентно военно положение.
                        Те вече отвръщат и последиците все по-ясно личат. Пък за 3-те километра дълбочина...Предлагам да изпиеш извара от лайка, да дръпнеш едно валерианче, и да олАбиш. Не се напрягай много. Събаря нервите.
                        Last edited by Pyramid; 29.01.2023, 22:36.

Коментар

Започва да се задава въпроса кой ще управлява танковете леопард, според вас кой ще бъде??
                          От 4-членен екипаж.

Коментар

Айде пак почнаха да плащат с ЯО. Все едно само те имат такова. Ама пусто безсилие и яд, че не могат да отвърнат по друг начин. Интересно ми е да видя какво ще правят орките когато спрат доставките на дронове от Иран. Остава им само Северна Корея, ама там ония не им се дават много много оръжия, защото са в перманентно военно положение.
                            Не подценявай Северна Корея. 25 млн. гладуват от 70 години в името на тия оръжия - посъбрали са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Те ТОГАВА, съвсем ще се изнервят.
                              Всички се надяваме, да не се изнервят прекалено, че Русия ще бъде остъклена на 3 км дълбочина. Надявам се дори и ти да го разбираш. Нали уш се пишеш умник

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение

Добра причина руските военни да споделят технологията си за Посейдони с иранските, после няма да е ясно кой е ударил щатите..всички ще викат - ами не бях аз...

Коментар

Working...
                                X