IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • better, с това заплашват своите съюзници или тези които биха искали да са им съюзници, нормално ли е. Нищо не могат да им направят от една позиция, от която просто ще се дистанцират достатъчно за да не ги достигат . Кой мишкува в случая ?
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

      Един шансон от легендарен филм, препоръчвам

      Бумер - Москва-Магадан
      https://www.youtube.com/watch?v=tH8iuRxvkJA
      А защо с гадна западнала кола?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

        Погледна ли под капака на М ката, че доста украинки се въртят и тук.
        Един шансон от легендарен филм, препоръчвам

        Бумер - Москва-Магадан
        https://www.youtube.com/watch?v=tH8iuRxvkJA

        Коментар


        • Вати, колкото и да се заканвате, вижда се, че всеки ден ви пращат "подаръци". Започнахте и вие да ядете бонбоните, дупи да ви е яко.

          Коментар


          • 180-ият ден от войната: Русия обвинява "киевския режим" за убийството на Даря Дугина, украинските въоръжени сили "довършват" моста "Антонов", а окупаторите отново обстрелват Запорожската топлоелектрическа централа

            Даря Дугина е била убита (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38244) от партизани на Националната републиканска армия, заяви бившият депутат от Държавната дума на Русия Иля Пономарьов:

            - Руските партизани от НАП публикуваха (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38248) манифест. Те обявиха Путин за узурпатор на властта и военнопрестъпник, който е разпалил братоубийствена война между славянските народи;
            - ФСБ очаквано обвини (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38293) украинските специални служби за убийството на Даря Дугина. Предполага се, че извършителят на престъплението е украински гражданин, който след убийството е избягал в Естония;
            - Бащата на Дария Дугина също обвинява (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38312) "киевския режим" за убийството на дъщеря си;
            - Руският сенатор Джабаров заплашва (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38321) Естония заради убийството на Дугина;
            - Путин изрази цинични (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38313) съболезнования (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38313) на семейството на Александър Дугин;
            - Азов и Националната гвардия (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38319)заявиха (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38319), че Наталия Вовк, която рф обвинява в убийството на Дугина, няма нищо общо с полка;

            ✔️ Русия празнува (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38272) деня на националното знаме. Повече от 80 000 квадратни метра от трикольора вече са използвани за погребване на руски войници, а потреблението на плат ще продължи да се увеличава.

            ✔️ Според Генералния щаб на ВСУ окупаторите безуспешно се опитват да напреднат (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38337) в посока Краматорск, Донецк, Бахмут, Авдеев, Новопавловск и Запорожие.

            ✔️Ударите по моста "Антонов" (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38295) бяха потвърдени от Сергей Хлан, съветник на ръководителя на Херсонската ОВА, и Наталия Хуменюк, говорител на ОВА "Юг". Според тях окупаторите няма да успеят да възстановят движението по моста.

            ✔️ Хеликоптер KA-52, две ракети "Калибр" и седем безпилотни летателни апарата "Окупатор" бяха унищожени (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38268) от зенитчици на украинските военновъздушни сили през последните 24 часа.

            ✔️ Базата на окупационния батальон в Донецк (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38253) е разгромена (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38253), има много ранени и загинали, съобщи ръководителят на Луганската ОВА Сергей Гайдай.

            ✔️По данни на Валерий Залужний, началник на ВСУ, почти 9000 украински герои (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38301) са загинали (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38301) във войната с РФ.

            ✔️ В Нова Каховка партизаните изнесли от училище и изгорили (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38302) руския трикольор, за да отбележат деня на вражеското знаме, според Серхий Хлан, съветник на началника на Херсонската областна администрация.

            ✔️Осмият пакет от антируски санкции трябва да включва (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38318) пълно енергийно ембарго, заяви естонският министър-председател Урмас Рейнсалу.

            ✔️ Окупаторите са обстрелвали (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38308) Запорожската топлоелектрическа централа, има загинали и ранени, заяви кметът на Енергодар Дмитрий Орлов.

            ✔️Сърбия ще се откаже от (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/38339) руския петрол от 1 ноември, заяви президентът Александър Вучич.

            Eng Twitter (https://mobile.twitter.com/gerashchenko_en) | Rus Twitter (https://twitter.com/gerashchenko7) | YouTube (https://www.youtube.com/c/AntonGerashchenko)| TikTok (https://vm.tiktok.com/ZMNaTPN8B/)| Изпращане на снимка/видео (https://t.me/PravdaGerashchenko_robot)

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

              като се сещам за евреите, срещу които се воюва чрез тероризъм бих казал следното: тероризма не е оръжие на по-слабите, тероризма е оръжие на загубилите....

              ще има скоро шамари по центровете за приемане на решения, а Путин загадъчно мълчи къде се намират тези центрове
              Ще ще ще. Шамарите ги раздават укрите! Обърна се палачинката! Започнахте да ядете много бой, а още не са дошли по големите тояги.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                better, защо стрелят по тази централа, защо толкова им се налага ли ?
                Ам нз итай тях, може би стрелят оттам по тях. Да излязат оттам и да се бият, кво се крият кът мишки!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Бай Митьо, а самите САЩ кой ще ги спаси и как.
                  И тяхното време ще изтече.....някога. Сега е ред на Русия. Няма вечни победители.
                  САЩ ще спаси Русия, за да спаси себе си. Комичното е че тези които "викат" за Русия, "викат" и за САЩ...

                  П.П. Има вариант този сценарий да не се осъществи.....ако рязко се смени реалното управление в САЩ. Доколко е възможно....не мога да преценя.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                    Излезте оттам и се бийте кът мъже! Стига сте се крили в Аеца, че ако стане беля всички ще дадем фира!
                    като се сещам за евреите, срещу които се воюва чрез тероризъм бих казал следното: тероризма не е оръжие на по-слабите, тероризма е оръжие на загубилите....

                    ще има скоро шамари по центровете за приемане на решения, а Путин загадъчно мълчи къде се намират тези центрове

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Днеска братята руси празнуват Деня на държавния флаг! С праздником, братушки!

                      Денис Майданов - "Я поднимаю свой флаг моего государства"!!!
                      https://www.youtube.com/watch?v=WG6Nix36hl4
                      Погледна ли под капака на М ката, че доста украинки се въртят и тук.

                      Коментар




                      • Нова бойна стратегия - коктейли "Молотов" и железопътна война.

                        Нахлуването в Украйна, военните престъпления в Буча и Бородянка принуждават загрижените руснаци да се борят с Кремъл дори след поражението на опозицията. Най-разпространените методи днес са подпалването на центрове за набиране на военнослужещи и саботажът в железопътния транспорт.

                        От 24 февруари насам са извършени най-малко 28 нападения срещу военни служби за записване. Първият палеж е извършен само няколко дни след началото на войната, на 28 февруари в московското предградие Луховицки.

                        Освен това между март и юни 2022 г. в Русия са дерайлирали 63 влака, което е един път и половина повече, отколкото през същия период на миналата година. Географията на влаковите дерайлирания е в Западна Русия, в близост до военни поделения.

                        Ние, бойците от Руския доброволчески корпус, напълно подкрепяме необходимостта от партизанска война в Русия! Рано или късно системата на Путин, тази тромава машина, ще падне от действията на руските партизани дълбоко в тила и на руските военни, които се борят срещу нея на фронта!

                        https://t.me/russianvolunteercorps

                        Коментар


                        • better, защо стрелят по тази централа, защо толкова им се налага ли ?
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Понеже продължават бомбежките на Запорожската АЕЦ, аз имам въпросче: Нали братята руси сами обстрелват Запорожката АЕЦ, която е под техен контрол. Няма ли най накрая да се сетят да ударят по някоя от останалите АЕЦ в Украйна, които не са под техен контрол, ами бият само по АЕЦ-а, която те самите охраняват!
                            Излезте оттам и се бийте кът мъже! Стига сте се крили в Аеца, че ако стане беля всички ще дадем фира!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Добре на украинците толкова ли им се налага да стрелят по тази централа ? Ясно е че те стрелят по нея, не може ли в един периметър от нея да нямат техни позиции, защото те пък казват има стрелба по техните позиции от нея. Има просто решение, и как искат тези които ги подкрепят да треперят да не тръгне радиация от там. Мой близък почина от увреждане на жлеза, което твърде вероятно е станало след аварията в Чернобил, имахме такава хипотеза за заболяването. Това нещо е отвратително.
                              наводката на снарядите, които бомбят АЕЦ-а се прави от Батко. Батко цели хранилищата на отработеното ядрено гориво, целта е да се постигне ефекта на взривяване на мръсна ядрена бомба, след което всичко е ясно

                              -обезлюдяване на Донбас
                              -заразяване на почва, води и опустушаване на ландшафта за десетки години напред

                              ИИИИИИИИИ, процьфтяване на шифтовия бизнес на Хънтърчо, разбира се

                              Коментар


                              • Ами няма да ги подкрепяме българите и Русия няма да подкрепяме в това нещо, то не е за подкрепяне.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X