Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЗабележете на 4:16 сек в горното видео, продажните лъжливи мърши от битиви как са замазали думите на жената, която каза, че всеки ден са бомбардирани от украинските нацисти...
Затова нормалните мислещи хора отдавна не гледаме телевиизии и продажни лъжливи медии!
В ДНР и ЛНР властта беше превзета именно от отрепки, терористи и национални предатели, и ако Русия не им беше помогнала, отдавна всичките щяха да са в затвора или в гроба. И целият свят щеше да ръкопляска, защото с терористи точно така се постъпва.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
v_tin, те хубаво го свалиха техния президент тогава, но какъв беше смисъла да го направят в края на мандата му, това е много тъмна работа. Също като сега - тръгнали със Запада и той им дава много стари оръжия и много малко пари. Това че не им дават много пари е много тъмна работа, а уж чакат на тях да победят таз пуста Русия. Най тъмно е пък Запада защо е е толкова против Путин, че искал суровините да се плащат в Русия, парите от тях да влязат в Русия. Какво ги бърка къде ще ги платят и в коя банка ще влязат парите при положение че ги плащат. Хората на Запад това въобще не ги касае и не ги бърка. Банкерите ги бърка, Путин направо ги насилва и те му спретнаха война с Украйна - гражданска война.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Има един такъв момент, който, аз не оценявах допреди малко: Де факто, нашият, тръгнал да...ДОКАЗВА НА МЕН, смотания, колко ТОЙ е велик и успешен, като се фука най-каруцарски. Матеев ми оказва великата чест да тръгва и да ми доказва, колко бил велик. Щото вярва, че на мен, минимум, ми пука.
Оценява ме като достоен съдник. Благодаря на Матейка, за което.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеsatz, те акциз плащат Лукойл, той е достатъчно голям, докато данъците за големите фирми върху пучалбата им са само 10%. Акциза е голямото перо за държавата. А за хората е важно да е ползволено използване на евтини горива - пропанбутан и метан, защото има страни в които бяха забранени под предтекст че тези резервоари под налягане са опасни. Ако имаш такова нещо в колата си престъпник, наказва се със затвор, тук половин България трябва да я затворят..а Лукойл позволяваха да се използват такива горива и масово ги продават, на всяка тяхна зарядна станция ги има вместо да ги саботират и да не губят тези пари от продажба на скъпо гориво, които по този начин губят. Тази загуба е огромна в сравнение с 10-те процента данък, по този начин са се лишили от възможността да изкарват за половината коли двойно, а с метана са изпуснали още по голяма печалба. Само че не е вярно, защото хората купуват от дадено нещо толкова колкото могат да си позволят. Вдигат цената на сиренето и преди ако са си купували по 1кг. веднага почват да си купуват по половин килограм, защото доходите - парите за харчене не са се увеличили. Нищо не са загубили. Държавата не е на загуба от Лукойл, защото те са и събирали много..много акциз.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
В габрово е най големия просперитет да знаеш
Оценява ме като достоен съдник. Благодаря на Матейка, за което.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХристина Борисова
1 дни ·
Какви неща са говорили преди ...
И какви ги плещят сега
( фотка крадната от Весела Трайкова)
Ето и предаването https://www.facebook.com/watch/?v=64...05&ref=sharing
Затова нормалните мислещи хора отдавна не гледаме телевиизии и продажни лъжливи медии!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
� -
satz, те акциз плащат Лукойл, той е достатъчно голям, докато данъците за големите фирми върху пучалбата им са само 10%. Акциза е голямото перо за държавата. А за хората е важно да е ползволено използване на евтини горива - пропанбутан и метан, защото има страни в които бяха забранени под предтекст че тези резервоари под налягане са опасни. Ако имаш такова нещо в колата си престъпник, наказва се със затвор, тук половин България трябва да я затворят..а Лукойл позволяваха да се използват такива горива и масово ги продават, на всяка тяхна зарядна станция ги има вместо да ги саботират и да не губят тези пари от продажба на скъпо гориво, които по този начин губят. Тази загуба е огромна в сравнение с 10-те процента данък, по този начин са се лишили от възможността да изкарват за половината коли двойно, а с метана са изпуснали още по голяма печалба. Само че не е вярно, защото хората купуват от дадено нещо толкова колкото могат да си позволят. Вдигат цената на сиренето и преди ако са си купували по 1кг. веднага почват да си купуват по половин килограм, защото доходите - парите за харчене не са се увеличили. Нищо не са загубили. Държавата не е на загуба от Лукойл, защото те са и събирали много..много акциз.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Христина Борисова
1 дни ·
Какви неща са говорили преди ...
И какви ги плещят сега
( фотка крадната от Весела Трайкова)
Ето и предаването https://www.facebook.com/watch/?v=64...05&ref=sharing
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Стига си ревал и стига си надничал в чуждото канче. Гледай си собствената кочинка и се опитай да си отговориш на въпроса защо ти си в кочина, а други хора просперират.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Радвам се, че моето име винаги е в твоята уста. С това доказваш, че избиваш комплекси, сравнявайки се с един успял човек, и опитвайки се да докажеш колко е хубаво да си беден, прост, мързелив и лъжлив измамник. Манията ти за величие също е избиване на комплекси - "аз съм изобретател, умен и велик, ама никой не ме разбира и не ме оценява".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Те накараха и позволиха Лукойля десетки години да е с нула данък печалба в България?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не те разбирам ? САЩ са вкарали войска в България, бомбандират градовете ни, избиват населението , изнасилват жените ни ? Това ли правят ? Не, не се случват такива неща за разлика от това ,че когато руснаците влязоха в България, избиха интелигенцията ни !!!
Не, няма извинение за тази агресивна орда !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕто как изглежда ежедневието на фронта около Бахмут между две атаки на руснаците. Нашите момчета (украинците) са весели, майтапят се, разказват си вицове и въобще изкарват си прекрасно. Вижда се и как е организирана самата отбрана - например окопа не е една линия, а стотици малки окопчета, разпръснати на голяма площ из горичката, и във всяко едно от тях по един или двама украинци. Пичовете се разхождат из окопите, поздравяват се, бъзикат се, все едно нищо не се е случило преди малко и нищо няма да се случи след малко.
o]
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар