IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Каквито самальотите, такива и ракетите - безаналогови!
    MigNews – популярный портал Израиля на русском языке. Никакой пропаганды – только главные новости о происходящем в политике, экономике, культуре, спорте и религии! Отдельный акцент – Израиль и Ближний Восток.
    Не е препоръка за каквото и да било.

    Коментар


    • това че знаеш да четеш не те прави грамотен.

      това че, на сладките които си си купил от магазина пише бисквити Катеричка, не значи че в кутията има катерици

      това че на Четириевангелието на цар Иван Александър в библиотеката в Лондон, където се съхраняват крадени вещи на народите от цял свят, англичаните били написали Bulgarian Empire, не прави България империя, колкото и да ми се иска

      аз се удивлявам, че хората са престанали да разбират елементарни неща. ще дам пример с видео от филма за великия и непобедим флотоводец Ушаков, нещо като Суворов, само че в морски вариант... преди 70 години, хората са разбирали за какво става въпрос. тия хора не можеш да ги излъжеш нито с инстаграм, нито с фесбук, нито с разни кухи понятия, като демокрация, ценности, солидарност и тем подобная. що е то английска политика?

      Адмирал Ушаков (английская политика)
      https://www.youtube.com/watch?v=xoLyDEmAagU

      Коментар


      • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

        По-голЕма смешка не бях чул досега. Във въздушните битки ф ките почти винаги са сваляли съветските щайги.
        Старшинката се е размечтал нещо. Тия "новите" руски самальоти въпреки, че три пъти приземяваха цялата украинска авиация, ги няма никакви из небето над Украйна. Ако случайно някъде се появят, падат като зрели круши. Наблюдаваме цяло едно ново явление в руската бойна авиация - Самальотопад.
        Не е препоръка за каквото и да било.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

          Самолетът, след дълбока модернизация на авиониката, си е нов самолет. При здрав планер изцяло с пълен ресурс, не това е проблемът. По летателни способности, Ф-16 си остава скромен, сравнен с новите руски машини. Друг въпрос че, каквито ВВС - ПОТРЕБИТЕЛИ, такъв и самолет ще им доставят: Посредствен но, пределно скъпо. Като за балами.
          По-голЕма смешка не бях чул досега. Във въздушните битки ф ките почти винаги са сваляли съветските щайги.

          Коментар


          • https://kmeta.bg/samoletite-boing-sa...i-ot-bulgarin/, дали е вярно ?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

              Е, парите не миришели и сега, вземате на другата. Разлика няма.
              Бряяя, аз не съм взел и копейка

              Коментар


              • Макс, все в нещо сме по, всеки в нещо е по, не е проблем че сме българи. Така мисля.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  Това, дето "българин създал в Америка първите самолети на Боинг", са приказки за наивници. А бойни дронове, не е точно като авиомодели за забавление, разлика има. Съществена.
                  колкото е по-мизерно настоящето, толкова е в по-голяма нуждата да се помпа самочувствието и комплексарщината българска с шорошоидни информационни анаболи

                  българите са най-потентните, българката е най-красивата, българчетата са най-умните, българите са най-храбрите, българите са най-великите, на българите всички им са длъжни и т.н.

                  Коментар


                  • ЕвроКолхоза национализира дъщерите на РосНефт, само така другаре комунисти.. а после питайте: А НАС ТО ЗАШО!? Европа це Украина

                    «Роснефть» назвала экспроприацией передачу ее «дочки» регулятору ФРГ

                    «Роснефть» проработает все возможные меры защиты акционеров, в том числе обращение в суд, в связи с решением передать активы компании под контроль правительства Германии. Об этом сообщается на сайте компании.

                    «Компания понимает, что решение, принятое федеральным правительством ФРГ, не является временным и, по сути, означает безвозвратную утрату активов. «Роснефть» будет прорабатывать все возможные меры защиты акционеров, включая обращение в суд», — говорится в заявлении.

                    Ранее, 16 сентября, Министерство экономики и охраны природы Германии назначило Федеральное сетевое агентство страны управляющим «дочкой» «Роснефти» — Rosneft Deutschland. «Нужно не допустить, чтобы отказ предоставлять услуги компаниям, связанным с Россией, негативно повлиял на дальнейшую деятельность [Rosneft Deutschland]», — отмечается в сообщении.

                    Подробнее на РБК:
                    https://www.rbc.ru/business/17/09/20...79478491aa5c74

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                      Pyramid, ами ако ние си правим дроновете, според мен най добре. Иначе може само да се хвалим с история, българин създал в Америка първите самолети на Бойнг мисля беше, благодарение на български ум се случила в Америка тази компания..не знам дали е вярно и доколко.
                      Това, дето "българин създал в Америка първите самолети на Боинг", са приказки за наивници. А бойни дронове, не е точно като авиомодели за забавление, разлика има. Съществена.

                      Коментар


                      • Да се върнем на темата ...

                        Поредно селище в околностите на град Лиман в Донецка област е превзето днес от ВСУ, съобщават местни жители и руски пропагандисти от зоната на бойните действия. В същото време украинските медии прод
                        Не е препоръка за каквото и да било.

                        Коментар


                        • отново русите обстрелват сами себе си. днеска е разстрелян Донецк, загиналите вече са 16 човека, сред които две деца

                          https://t.me/rian_ru/178334

                          Коментар


                          • Pyramid, ами ако ние си правим дроновете, според мен най добре. Иначе може само да се хвалим с история, българин създал в Америка първите самолети на Бойнг мисля беше, благодарение на български ум се случила в Америка тази компания..не знам дали е вярно и доколко.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

                              Така е, ама като през миналите 30 години ние и много европейски страни сме взимали парите на руската пропаганда с лекота..,..,..
                              Е, парите не миришели и сега, вземате на другата. Разлика няма.

                              Коментар


                              • Pyramid, едномоторен самолет предимството му е че е по лесен за производство, два двигателя е по сложно и се оскъпява от това. Предимството е за двата двигателя, това сигурно всеки пилот би го потвърдил, защото без да разбирам много има клипчета за ситуации със самолети как благодарение на това че не са едномоторни си кацат с отказал двигател и дори едит който го е хванала липсата, куриозни случаи. Да електрониката със сигурност има значение, но при възможностите да носят ракети които са с далекобойност 1.5 километра , а електрониката която е бордова вижда на да кажем 250 км, което е много, не знам има ли значение за въздушен бой. Според мен е това - един двигател е по лесно да се произвежда, два трябва всички неща по двигателите да са два пъти повече.

                                Коментар

                                Working...
                                X