IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Руската Дума (рашисткият "парламент") призна, че всъщност не е прочела закона за съдебните призовки (което не попречи той да бъде приет единодушно)

    Няколко депутати заявиха, че не са чели 57-страничния закон за електронните призовки и че документът е бил добавен в базата данни почти непосредствено преди гласуването и депутатите дори не са могли да го прочетат.

    На свой ред председателят на Думата Володин ги помоли да се "успокоят"



    "Те изобщо ****. Сега ще ни убият и ще ни изхвърлят на полето. Това е всичко": повече от 100 руски мобилизирани мъже са изчезнали в Луганска област, след като са отказали да подпишат договори с ЧВК

    Според Астра окупаторите са били отведени на полигон в Луганска област и от 7 април нямат връзка с тях. Изданието публикува разказа на един от тях, записан от негови роднини по време на телефонен разговор.

    "Вече ни слагат под автоматите, това е всичко, натискът започна тук. Представителите на ЧВК "Вагнер" пристигнаха с оръжия, около 30 души. Сега (ни) ще ни замотаят, искат да ни заведат на някакъв полигон, започнаха да оказват натиск.

    Питаме: "Къде са нашите военни?!", а те казват: "За какво, по дяволите, са ви нужни? Обезличиха ни, нямаме военни документи, доведоха хора с оръжие и разбирам, че ще ни вземат телефоните и няма да можем да общуваме", казва един от окупаторите в телефонен разговор с близките си преди изчезването си.




    Депутати от Държавната дума поискаха руснаците в чужбина да се включат във войната

    "Бих препоръчал (на мъжете) тогава да вземат едногодишен отпуск, да служат във въоръжените сили, да платят своя дълг към родината. И да се върнат в чужбина и да работят там щастливо", заяви Картаполов, член на комисията по отбрана в Думата.
    Last edited by X_Y; 12.04.2023, 10:31.

    Коментар


    • ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

      Коментар


      • Уезжать ли из России прямо сейчас? (Если у меня есть хотя бы теоретическая возможность — и я не хочу воевать) Максимально короткий ответ «Медузы»: да

        https://meduza.global.ssl.fastly.net...e-hochu-voevat

        Новият закон за мобилизацията в РФ ще принуди милиони руснаци, подлежащи на мобилизация, спешно да напуснат страната и да емигрират в чужбина. Основният проблем в него е, че вече не е необходимо военкомите да те търсят и физически да ти връчват призовката. Призовката ще се връчва електронно в личния кабинет на сайта на Госуслугах. И това, че не си я видял, няма никакво значение. Считаш се за призован и последствията започват да текат моментално, като например забрана да напускаш страната.

        Най-интересното е, че електронни призовки могат да получат и гражданите на РФ, които се намират в чужбина. И последствията за тях също започват да текат веднага. Дупе да е яко на форумната вата.

        https://meduza.global.ssl.fastly.net...a-spoyler-vseh

        Коментар


        • АК-12 - новый позор россиян. "Гордость" пропаганды разнесли в пух и прах

          Коментар


          • FIREBALL !!! Эскалибур взорвал БК оккупантов. ВСУ продвигаются на Юге


            ВСУ подпука орките със снаряди М982 Ескалибур, изстрелвани от гаубиците М777. Excalibur M982 е високоточен артилерийски снаряд с удължен обсег на действие, калибър 155 мм. Снарядът може да поразява цели на разстояние до 70 км. Срещу него РФ няма никакви методи за противодействие.

            Снарядът има 3 основни версии:
            Increment I има унитарна бойна глава за използване срещу неподвижни цели.
            Increment II - "умен" снаряд за поразяване на движещи се цели.
            Increment III е снаряд с възможност за автоматично разпознаване на цели, търсене и унищожаване на отделни превозни средства с известни характеристики.

            ВСУ има снаряди и от 3-те версии, така че няма никакъв проблем да се унищожават не само неподвижни, но и движещи се цели. А най-страшна е версията с изкуствен интелект, която търси, разпознава и унищожава цели без предварително да се знаят техните GPS координати.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от pinoccio

              Много е мило за ухото, и те работят усърдно за такава легенда. Те с летящ старт с парите на баща ти и майка ти, а на теб са ти залепнали обувките на стартовата линия и се чудиш как да се извадиш от тях.
              Абсолютно е така, но никой не си избира родителите или социалния статус, и сина на Доналд Тръмп има финансово предимство пред обикновения американец и е голяма мъка да градиш нещо от нулата и да стигнеш до там докъдето на друг му е дадено на готово. Но както казват американците Life is tough and unfair. Аз говорех за личните убеждения- не е задължително ако баща ти е комунист по убеждение и ти да си, както и обратното.

              Коментар


              • Гиркин сболтнул лишнего о потерях РФ. Перед HIMARS россияне бессильны


                Хаймърсите буквално измениха хода на войната. Руснаците са безсилни пред тях. Единственото им противодействие е да не скупчват на едно място много хора или много бронетехника. Разпилели са се на малки групички, като тук там има единични машини, и всичко това се е окопало като къртици и не смеят да си покажат носа над земята, за да не ги види някой дрон.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mitko2848

                  Ако е дете на ДС функционери и са му дали пари на готово е летящ старт. Но не значи че не е завъртял правилно даденото му състояние и не е задължително да е комунист или русофил( в лошия смисъл на думата) по убеждение .
                  Я, гле'й ти! Какъв точен анализъ!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                    То и оня от Бискайския залив е същият. Погледни го само как громи руския империализъм. Горкият захлебвал някога в разни организации от разузнавателния сектор - крадял първите електронни часовници от ръцете на хората, носел ги тук и ги отваряли да видят какво има вътре и после ги пращали на Андропов. Сега плакне фронтови рани от онова героично време.
                    Ама само как го ''осветли'' ! И какво ще прави сега Барбароня ? След като е разконспириран , би трябвало да го дръпнат някъде на първа линия . Да кажем - на фронтовата

                    Коментар




                    • То и оня от Бискайския залив е същият. Погледни го само как громи руския империализъм. Горкият захлебвал някога в разни организации от разузнавателния сектор - крадял първите електронни часовници от ръцете на хората, носел ги тук и ги отваряли да видят какво има вътре и после ги пращали на Андропов. Сега плакне фронтови рани от онова героично време.
                      Last edited by X_Y; 12.04.2023, 10:10.

                      Коментар


                      • Ц ц ц
                        Ночью екатеринбург посетил неопознанный летающий объект, оставив на земле огненные круги
                        https://t.me/Pravda_Gerashchenko/68761

                        Коментар


                        • https://t.me/gruz_200_rus/5546

                          туй самозапалване вероятно е от многото свобода - сблъскали се свободни путини електрони и... поБЕДА пАлучилась

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                            Орки, курение вредит.....
                            Не го разбират.... пак закурили
                            https://t.me/gruz_200_rus/5563

                            Саратовска Республика нещо се е самозапалила от срам.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Американците печелят обаче наобратно, изкараха малко пари и сега губят цели планини. Европейските фирми не плащат и един юан данък на китайската държава, някой е решил че така го устройва. Правят 70% дисконт в цените, а автомобилите които произвеждат в Китай гледах са с качество като облизани, една фугичка да бяга и да се разминава няма.
                              Имали са бол пари, платили са.
                              прфр.на бай Ганьо.

                              Коментар


                              • Американците печелят обаче наобратно, изкараха малко пари и сега губят цели планини. Европейските фирми не плащат и един юан данък на китайската държава, някой е решил че така го устройва. Правят 70% дисконт в цените, а автомобилите които произвеждат в Китай гледах са с качество като облизани, една фугичка да бяга и да се разминава няма.
                                Last edited by supertrader; 11.04.2023, 22:34.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X