If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Ами аз не ти пожелавам руски доходи, но ти можеш да ми пожелаеш швейцарски - ей така, да се мъча в някоя виличка с мушкатота по первазите и една Мазда 6 в гаража Хак да ми е!
Ами аз не ти пожелавам руски доходи, но ти можеш да ми пожелаеш швейцарски - ей така, да се мъча в някоя виличка с мушкатота по первазите и една Мазда 6 в гаража Хак да ми е!
Дай по добре траби, че маздите напоследък не са това което бяха, те и преди бяха форд, ама сега хептен удариха земята
Винаги съм се учудвал откъде идва енергията на вашата групичка да плюете русия и руснаците, то не бяха карикатури, то не бяха статии, то не бяха писания. А когато изглежда това не помага се започват едни и същи статии и карикатури да се пускат отново
Барби за теб се отнася
И за Матейка се, и за Факюшка/Импотеций се, и за другата фобска армия, и там се. Хората упорито и настойчиво, ни бутат доказателствата за своите психиатрични отклонения под носа и трябва човек да е сляп И глупав, за да не се досети.
Аз като обяснявах за хуманитарната помощ от Омск и Уляновск за Берн и Цюрих ми се смяха.
Горката Европа - цяла зима глад, студ, смърт и фалити, сега оцелелите ядат щурци и се топлят, горейки покъщнината си.
Давам подслон и храна на шведки и финландки срещу гаранции за териториалната ми цялост.
Е мое ли от Нюню бананче да минат директно на огромен кралимарковски дайкон?
Тя и йейропа така - тази година на студено, някои сал ляб и трева ядоха, догодина и банани няма да има
Аз като обяснявах за хуманитарната помощ от Омск и Уляновск за Берн и Цюрих ми се смяха.
Горката Европа - цяла зима глад, студ, смърт и фалити, сега оцелелите ядат щурци и се топлят, горейки покъщнината си.
Давам подслон и храна на шведки и финландки срещу гаранции за териториалната ми цялост.
Моля ти се барби пощади ни, разбирам че си в неравностойно положение и живееш за да плюеш по всичко свързано с русия, но може ли да не ни тормозиш с твоите щения
Коментар