Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Херсон нали щеше да е завинаги руски, кво стана?За да ме цитираш и да ми въпросничиш ..
А по принцип не е невъзможно , дори ме подсещаш че е абсолютно възможно , областите да станат повече .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Все някакви неадекватни репостове и обяснения , без смисъл и неразбираеми . Научили ли кога се употребява '' който '' , ''когото '' и ''където '' ?
Аз каквото съм искал да кажа - съм го казал . За бавноразвиващи соросоиди мога и да повторя
В най лошия случай - Крим и четирите области остават ЗАВИНАГИ РУСКИ . Одеска област 90% също става РУСКА !!!!
Другото става полско , унгарско и румънско , а каквото хартиса ще е ''разораната целина ''
пп. Чети по 6 пъти -не ме карай да пиша по 2 пъти
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Нещо направете там обяснете, че вашите умници са объркали посокатаОдеса е баш наобратно
и украинците всерьез еще и ничего не начинали
[ATTACH=CONFIG]n4062692[/ATTACH]
Аз каквото съм искал да кажа - съм го казал . За бавноразвиващи соросоиди мога и да повторя
В най лошия случай - Крим и четирите области остават ЗАВИНАГИ РУСКИ . Одеска област 90% също става РУСКА !!!!
Другото става полско , унгарско и румънско , а каквото хартиса ще е ''разораната целина ''
пп. Чети по 6 пъти -не ме карай да пиша по 2 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Наж' кога ??
И Крим и 4те области а и Одеска ще останат завинаги РУСКИ !!!
...Одеса е баш наобратно
и украинците всерьез еще и ничего не начинали
- 5 Харесвания
Коментар
-
Кадри от първа линия на фронта:
Всушники снимают близкие прилеты по своим позициям
https://ok.ru/video/5054416358016( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Интересно и доста забавно
Украине - Кокаине _ Слава
https://twitter.com/i/status/1656822761082191881
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
За сведение на токущо събудилите се, тая готовност е обявена давним давном.Започва с условието - рашистите вън от Украйна
и ПОСЛЕ следват преговорите
И Крим и 4те области а и Одеска ще останат завинаги РУСКИ !!!
Малко ще вземат Полша , малко Унгария , много малко и мамлигарете - и какво остане ще бъде ''разораната целина ''
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Такъв въпрос може да зададе само човек, който се е окопал дълбоко в някакъв бункер и няма достъп до интернет. Или български русоробски лумпен.
Преди минути говорителят на Мин Оборони Игор Конашенков обяви изтегляне на силите на РФ от северното направление на Бахмут. Чувалът с вагнеровците ще се затвори до 48 часа.
Съответно вече се върти запис на най-новата изява на Пригожин. Оптимистично за свободния свят записче.Но пък откъде шахматни познаня в съществото от аватара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеУкрайна обяви готовност за преговори с Русия
и ПОСЛЕ следват преговорите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Човек който твърди,че може да хакне биткойн и още 20 подобни глупости,не мисля,че може да говори за когнитивни способности !
Осъзнаваш ли този факт ? Осъзнаваш ли ,че си болен,но не го знаеш ?
Коментар
Коментар