If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Ако може да се намери някаква логика в тая безумна постановка, може би
Логиката е, че Пригожин "отвърза" ръцете на Путин...
В момента има забплаха и е застрашено съществуването на руската държава... а според руската военна доктрина това означава, че употреба на ядрено оръжие е разрешена...
То затова днес следобед злия Запад и цялато сатаНато бяха настръхнали и седяха на тръни...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
хм, така както се очертава май ще отсеят еленовъда
около него ли е групата меки китки?
Не знам кой е тоя. Не гледам телевизия и не чета политически форуми. Всичките тия прякори са ми абсолютно непреводими.
Исках да кажа, че ако това неописуемо безсмислие, което се разигра, би могло да се обясни по някакъв начин - то е че потенциално е изкарало предателите в руските ръководни постове. Ама по-скоро си е просто неописуемо безсмислие, пък и предателите не вярвам да се ловят толкова лесно.
Кажи сега моля, кои са еленовъсди и кои са неутрални, за да знам за какво говорим.
Тъй като се замисля , не мога да преценя кой е по ербап- по голям юнак- рамбо или транспортера,или трябва да включим и някой терминатор в надпреварата. Мисля че рамбо е юнак над юнаците
Ако може да се намери някаква логика в тая безумна постановка, може би се отсяха меките китки в Москва. Но това не променя непоносимата досадност на непрекъсващия фарс "война в украина"
Не бе, цъфти и връзва РФ. Полицейски час в Москва, барикади по улиците, кметът призовал да не се излиза без основателна причина, слагат се картечари по високите сгради. Лукашенко се пазари с един шеф на кетъринг фирма.
Пък трябваше Киев да е руски, немците да ядат хамстери, а англичаните - катерици.
Но това не променя непоносимата досадност на непрекъсващия фарс "война в украина"
Пиши на Путин, да вземе да разнообрази малко фарса, че хората умряха от скука. Все пак най-много от него зависи. Но като пишеш ползвай правилната терминология и не споменвай война, че може да не ти отговори. А и да станеш иноагент.
Ако може да се намери някаква логика в тая безумна постановка, може би се отсяха меките китки в Москва. Но това не променя непоносимата досадност на непрекъсващия фарс "война в украина"
Не си в пас и за пореден път, плъзгаш поповърхността. Ростов бил превзет. Аха. Влизат като у дома си, защото 1/3 са оттам. Никого не убиват, по сгради и заводи не стрелят, а срещу тях, не излизат, за да ги спрат, ами да ги прегърнат. "Превзет" бил. ЗАЕТ БЕШЕ. "ЗАНЯТ" . Т.е., влизат във възловите силови обекти (пълни със свои хора), и просто, не допускат действия по команда на Шойгу. Явно, много им се е насъбрало и, вероятно, имат всички основания. ПРЕВЗЕХА Бахмут. ТАМ имаше съпротива. ОТТАМ, стреляха от всеки прозорец и иззад всяка дъска. Същото и с Воронеж. Познавам хората там, живях там.
Коментар