Първоначално изпратено от mitaka7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Имаш предвид онези държави които са срещу русия нали, защото засега руснаците печелят срещу тази коалиция
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЧестито на всички ватенки,
след 10 месеца кървави боеве превзехте Берлин, опсс, Бахмут, по-точно територията Бахмут, защото друго няма след ФАБ-овете
великая и магучая, да здраствует
- 1 like
Коментар
-
хайде импотент- https://pogled.info/svetoven/russia/...biulina.156149 - дръж куче нибиулина за .........
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Да ви го повторим - Във военно време/положение/операция основен завод правещ масовите превозни средства - не му плащат заплати.... само малоумен може да мисли че това е нормално
ето още събрани противоречия на смотаняците
да цитираме вагнеровеца: "Върви унищожение на руския народ" ... това баш човека къде превзема Бахмут
а предишния който взе в 2014 Славянск и Краматорск с НУЛА танкове - отдавна нарича дърия джуджак - престъпник и предател на Русия,
нооо стичкайте очички и плувайте - не е риба
Между другото и аз нямам заплата от месец, но не се оплаквам
- 2 Харесвания
Коментар
-
На Русия и блокираха само 300 милиарда евро, това е след 30 години продажба на суровини и износ. Да очаквате да имат много..Тя има нужда от съюзник който да и помага да получи повече било чрез инвестиции в преработка на тези суровини и нищо непреработено да не изнасят почти или направо в производства в които се използва тази суровинна база...иначе просто няма добър смисъл. Тези пари за 100 милиона държава са малко - 3 хиляди евро на глава от населението.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Цяло чудо ще е Русия да спечели нещо от войната без намесата на Запада.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не знам колко е стар файтъра, но не ме интересува. Относно заплатите трябва да питаш чорбаджията на уазките не мен, иначе аз трябва да те питам защо улицата ми е разбира и е като в бахмут
ето още събрани противоречия на смотаняците
да цитираме вагнеровеца: "Върви унищожение на руския народ" ... това баш човека къде превзема Бахмут
а предишния който взе в 2014 Славянск и Краматорск с НУЛА танкове - отдавна нарича дърия джуджак - престъпник и предател на Русия,
нооо стичкайте очички и плувайте - не е риба
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Бедни човече, ТИ САМИЯТ, си неадекватен в преценките си и истински клеветник. Хващал съм те лично.
Я ми кажи, сам, на кого какво си "дал"? И знаеш ли, какво се иска, за да се победи във война с Русия? Тя би могла да отстъпи дори до границите си (за прегрупиране и само в краен случай, за да стегне ново настъпление) но, с какви хора, ще навлязат укропитеците? И докъде? Че те, вече реално са вече с близо милион само мъже назад - да не говорим за срутената икономика - а, какво ще ядат? Децата си ли ще пратят на фронта да мрат за кефа на напушения Зе Шмъркаленски?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Искате ли да ви намеря видеа какво се случва наистина в Баймут и въобще на линията на съприкосновение там. Извевадата ще е тотална, няма нико общо с лъскавите посещения на Зе и блясъка на Кремъл. Хората си събират парташите и се прибират у дома, пари нямало и храната дори били като за хора които няма да ги бъде. Това нещо е и от двете страни.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСледователно 20 броя "Герани" са се самозапалили
нещо в Путлеристан взели да си обясняват колко бил стар F16
Ама нещо не мъцкате защо в УАЗ няма заплати... тия трябва да са заринати с поръчки... ВСЕ ПО ПЛАНУ!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение,,,. Какво е станало пак в киев- май патриота никакъв го е нямало и тази нощ, пак руснаците са онождали хохлите
нещо в Путлеристан взели да си обясняват колко бил стар F16
Ама нещо не мъцкате защо в УАЗ няма заплати... тия трябва да са заринати с поръчки... ВСЕ ПО ПЛАНУ!!!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар