Mateev, не съм казал че са го хакнали интернета, а че правят някакви нестандартни чинии, които очевидно е възможно да се правят, виж в ютуб какво показват, а и имаше малки дронове на които показваха как са им осигурили връзка през Сталинк сателитите, това което показват не е пълноразмерната чиния, която се продава. Не знам как ги правят, режат ги на парчета, преправят но сигурно им работят макар и не с максималната скорост, не знам за да се свържеш в Украйна иска ли ти парола, криптирането дали е същото..може да има някакво софтуерно изменение..те онези не са много грамотни при всички положения.
- Според мен всичко е както казват - пунта мара, правят се че има проблеми уж го били заглушили и го хакнали, да не вземат да се хванат по сериозно. Защото със сигурност може да се направи да не работи.
- Според мен всичко е както казват - пунта мара, правят се че има проблеми уж го били заглушили и го хакнали, да не вземат да се хванат по сериозно. Защото със сигурност може да се направи да не работи.
Коментар