Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
А какво ще кажеш когато кандидат президент - за Кенеди от демократичната партия говоря, каже в прав текст че вече 300,000 украински военни са убити и цитира изтекли документи от Пентагона и в допълнение че съотношението на загубите е 6-7 към 1 в полза на Русия! И тоя сигурно е проклет пропагандатор!
С какво ще громят агресорора? Нямат самолети, имат само 300 нови западни и стари руски танка останали. Загубили са над 100,000 военни автомомобила - по колко души са се возизли вътре ти ми кажи. Не смятам че Путин направи най-гениалния си ход, но и не смятам че Русия има какъвто и да е шанс да загуби. Не те знам кой набор си, и аз не съм толкова стар че да знам от първо лице какво е било по времето на войната във Виетнам.... но навсякъде се пише че до последно Американците са прпагандирали, че войната се развива добре... докато един ден не са казали стига толкова.... Така е с американците.... Гледай само като стане това да не крашне цялата западна финансова система че и ние с нея.... Според мен и това ще стане, но понеже много хора го чакат да стане едва ли не днес, вероятно ще се забави известно време
Коментар